CSKA Moskva – Petrohrad 2:3 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
SKA Petrohrad
cz Utorok 07.04.2015, 18:30 • CSKA Universal Sports Hall • Play-off KHL
Partner:
    Patrick THORESEN - 2:3
     
    50:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět ztracené vedení. Do střely Antona Bělova zpoza levého kruhu, která by zřejmě zamířila mimo bránu, velmi šikovně vložil hůl PATRICK THORESEN a kotouč po jeho teči zamířil mezi Lalandovy betony. Asistence: Anton Bělov.
    Stéphane Da COSTA - 2:2
     
    39:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    To jsou věci. Domácímu celku se daří v rozmezí třech minut smazat dvoubrankové manko. Grigorenko přihrál od pravého mantinelu do kruhu STÉPHANU DA COSTOVI, který přesnou střelou do levého horního růžku překonal Koskinena. Asistence: Igor Grigorenko, Jevgenij Korotkov.
    Alexandr RADULOV - 1:2
     
    36:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí dosáhli velmi důležité kontaktní branky a vrací se do zápasu. Stas vyslal zpoza levého kruhu táhlou střelu, kterou před bránou zvedl nad Koskinenovo rameno ALEXANDER RADULOV. Radost nejproduktivnějšího hráče základní části KHL byla veliká a jasně naznačila, o co se hraje. Asistence: Andrej Stas, Igor Grigorenko.
    Jevgenij DADONOV - 0:2
     
    27:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají k velké radosti početného kotle Petrohradu do trháku. JEVGENIJ DADONOV sice napoprvé Lalanda nepřekonal, odražený kotouč však poslal zblízka neomylně pod víko domácí svatyně. Bez asistence.
    Ilja KOVALČUK - 0:1
     
    11:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další pobyt hostujícího celku v útočném pásmu už končí úvodní brankou zápasu. K té došlo hodně nenápadně poté, co ILJA KOVALČUK nahodil od pravého mantinelu kotouč na domácí svatyni a puk k překvapení všech prošel mezi Lalandovými betony. Asistence: Patrick Thoresen.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 37. Radulov (Stas, Grigorenko), 40. Da Costa (Grigorenko, Korotkov) – 12. Kovalčuk (Thoresen), 28. Dadonov, 51. Thoresen (A. Bělov)


    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Zajcev, Denisov, Bondarev, Kiselevič, Panin, Jegoršev, Mišarin – Ljubimov, Grigorenko, Radulov – Muršak, Da Costa, Hjalmarsson – Žarkov, Korotkov, Volkov – Mamin, Kvartalnov, Makarov, Stas
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Čudinov, A. Bělov, N. Bělov, Kutějkin, Chafizullin, Rukavišnikov, Judin – Martensson, Kovalčuk, Thoresen – Panarin, Šipačjov, Dadonov – Červenka, Burdasov, Ericsson – Ponikarovskij, Kablukov, Chochrjakov, Barabanov

    Rozhodca: Anisimov, Olenin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 5600 (vyprodáno)