Aston Villa – QPR 3:3 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
3:3 (2:1)
Queens Park Rangers
Utorok 07.04.2015, 20:45 • Villa Park (Birmingham) • Anglická Premier League
     
    Za nami je fantastická predohrávka 33. kola anglickej Premier League. Lajtmotívom stretnutia boli dva obraty a hattrick fenomenálneho Christiana Bentekeho. Na druhej strane rovnako žiaril Matt Phillips, ktorý jeden gól sám dal a na ďalšie dva prihral. Prihliacnúc na štatistiky a domácu dominanciu v prvom dejstve si tri body väčšmi zaslúžili Villania, ktorí ale mohli pokojne i prehrať. Obe mužstvá sa pri jednom zápase navyše posúvajú o jednu priečku. Villa je po novom šestnásta s dvojbodovým náskokom na prvý zostupujúci tím – QPR. Medzi dnešnými súpermi sa na poslednom nezostupovom mieste nachádza Hull City. (22:42:48)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po troch bodoch v závere baží predovšetkým Aston Villa, no séria centrovaných lôpt zatiaľ nevedie v skutočnú gólovku.
     
    90+2
    N´Zogbia na pravej strane vybojoval rohový kop, ktorý si sám aj rozohral, no center na bližšiu žrď odvrátil stopér Nedum Onuoha.
     
    90+1
    Hlavný arbiter Craig Pawson nariadil pridať ešte štyri nadstavené minútky. Obe mužstvá zrejme pôjdu po troch bodoch.
     
    90
    Charlie Austin lapený v postavení mimo hru. Koľko sa bude ešte pridávať k nesmierne dramatickej predohrávke 33. kola anglickej PL?
     
    89
    Armand Traoré si to dvakrát v rýchlom slede rozdal v súboji s Lowtonom. Obaja si absolútne nič nedarovali.
     
    88
    Christian Benteke s príležitosťou na štvrtý gól v stretnutí, no po Coleovej prihrávke napálil loptu vysoko nad bránku.
     
    87
    Clint Hill si pri rozohrávke outového vhadzovania dával načas, na čo ho upozorňoval i domáci manažér Tim Sherwood.
     
    85
    Na tvári Tima Sherwooda opäť badať úsmev, zatiaľčo Joey Barton pucuje defenzívnych spoluhráčov The Hoops.
    Christian BENTEKE - 3:3
     
    83
    Aston Villa dala gól!
    Nedovolený zákrok Clinta Hilla prišiel Jazdcov draho, CHRISTIAN BENTEKE to nemohol trafiť lepšie! Belgický bombardér si narovnal loptu zhruba dvadsať metrov od bránky. Guľatý nezmysel následne dokonale zakrútil ponad múr Londýnčanov, ktorý nevyskočil dostatočne vysoko. Loptu nedokázal zastaviť ani pavúčí muž Robert Green, s ktorým nehrala ani jeho pravá žrď, od ktorej sa nádherne rotovaný pokus odrazil do siete. Tri góly pre Villu, tri pre Bentekeho, tri body pre Clarets?
     
    82
    Autor londýnskeho vyrovnania Clint Hill pred šestnástkou zozadu fauloval N´Zogbiu, okrem žltej karty tu bude nebezpečná štandardka pre Clarets.
     
    82
    Pozor ale na iného striedajúceho hráča a síce Joea Colea, ktorý si naskakoval na Delphov center z ľavej strany. Vyšší bol ale Onuoha.
     
    81
    Tim Sherwood naposledy strieda. Hraciu plochu opustí kmeňový hráč Manchestru United – Tom Cleverley, ktorého nahradí Charles N´Zogbia.
    Charlie AUSTIN - 2:3
     
    78
    Queens Park Rangers dali gól!
    Tretia gólová príležitosť pre Jazdcov, tretí zásah The Hoops, ktorí sa v živej tabuľke dostávajú z pásma zostupu pred Villans, ktorí doň naopak padajú. Azda najlepší hráč dnešného stretnutia Matt Phillips na pravej strane pretlačil nedôraznú dvojicu Richardson a Joe Cole. Po nasadených jasličkách prvému menovanému prudko centroval pred malé vápno, kde po prvýkrát v stretnutí úradoval ťahúň Londýnčanov z Loftus Road – CHARLIE AUSTIN. Obávaný zakončovateľ a kandidát na reprezentačný dres zo siedmich metrov prestrelil bezmocného Guzana, skóre otáča i Queens Park Rangers!
     
    77
    Christian Benteke sa po ďalšom nedovolenom zákroku zo vzdušného súboju usmieva smerom na Bartona, ktorý schytal lakeť.
     
    76
    Striedajúci hráči ale doposiaľ veľký vietor do hry nepriniesli. Najväčšmi je azda vidieť senegalského beka Armanda Traorého.
     
    75
    Tim Sherwood obmieňa pravú stranu defenzívnej štvorice. Namiesto aktívneho nahrávača Leandra Bacunu prichádza niekdajší hráč maďarského Ferencvárosu – Matthew Lowton.
     
    74
    Doughty s Bartonom dokázali prepasírovať loptu doprava na Phillipsa, no jeho center pred Austinom odvracal Ciaran Clark.
     
    73
    Hill dáva hlavou malú domov Greenovi, i naďalej sa hľadá líder pre záverečnú štvrťhodinu predohrávaného stretnutia.
     
    72
    Richardson s veľmi zlo rozohrávkou na kopačku Traorého, ktorý okamžite vysúval Charlieho Austina. Londýnsky zakončovateľ ale strieľal podstatne mimo pravej žde.
     
    71
    Delph fantasticky zapracoval na ľavej strane, no ťažko vybojovanú loptu napokon len odovzdal súperovmu stopérovi Caulkerovi.
     
    70
    Domáci budú po prvýkrát striedať, Londýnčania pre zmenu naposledy. V drese QPR sa na trávnik dostáva Doughty, ktorý nahrádza Sandra. Grealisha zas vymieňa podstatne skúsenejší Joe Cole.
     
    69
    Odkedy sa Jazdcom podarilo vyrovnať, veľa sa toho na hracej ploche nedeje. Tempo značne upadlo, nastala vláda opatrnosti.
     
    68
    O niečo menej sa darilo Ronovi Vlaarovi, ktorý na ofenzívnom výjazde prehadzoval loptu len na striedajúceho Armanda Traorého.
     
    67
    Benteke pokračuje vo fantastickom výkone. Guzanov výkop si spracoval na prsia, následne sa obtočil okolo Sandra a presne rozohral na Cleverleyho.
     
    66
    Tom Cleverley nadýchaným centrom z pravej strany hľadal Agbonlahora, no lopta napokon doputovala až za bránkovú čiaru.
     
    65
    The Hoops sa to na okamih podarilo. Zamora prihrával pod seba na Austina, ktorý však z nejakých desiatich metrov mieril len do stredu bránky.
     
    64
    Ron Vlaar pod tlakom Charlieho Austina nedokázal rozohrať. Loptu zakopol len na tribúnu, Jazdci môžu zavrieť domácich.
     
    63
    Chris Ramsey minul už dve možnosti na striedanie, pričom na lavičke mu zo skúsenejších hráčov zostal len Hoilett. Sherwood zatiaľ svojou zostavou netočil.
     
    62
    Grealish na ľavej strane vonkajšom naštartoval Agbonlahora, ktorý následne prudko centroval do šestnástky, no pred Bentekeho odtlačil povzbudený Hill.
     
    61
    Christian Benteke na ľavej strane výborne naviazal dvojicu hosťujúcich zadákov, aby následne prihral pod seba na Grealisha, no toho pokus zostal zablokovaný.
     
    59
    Atmosféra vo Villa Parku sa mierne upokojila, zatiaľčo priamo na hracej ploche sa začína iskriť. Hrá sa o nesmierne dôležité body.
     
    57
    Charlie Austin škaredo napálil do Carlosa Sáncheza a po ostrom zákroku vidí tretiu žltú kartu zápasu, tretiu pre hosťujúcich zverencov Chrisa Ramseyho.
    Clint HILL - 2:2
     
    55
    Queens Park Rangers dali gól!
    Neuveriteľné! CLINT HILL, ktorý v celom prvom polčase horel na ľavej strane, vyrovnáva z druhej gólovej príležitosti hostí na 2:2! 36-ročný zadák dáva svoj vôbec prvý gól v anglickej Premier League v kariére! Rohový kop z pravej strany rozohrával strelec úvodného zásahu Matt Phillips. Rýchlonohý krídelník centroval na bližšiu žrď, kde naskakoval práve defenzívny univerzál Jazdcov – Clint Hill. Londýnsky matador sa presadil cez Villanov i vlastného spoluhráča Caulkera a loptu umiestnil krížom presne k pravej tyči Brada Guzana. The Hoops sa vracajú do závodov o záchranárske body!
     
    54
    Queens Park okamžite pritlačil na pravej strane a bude to rohový kop, ktorý rozohrá čoraz aktívnejší Matt Phillips.
     
    52
    Spomínaný Karl Henry sa skutočne dostáva na trávnik, keď nahrádza Kranjčara. Na pľac sa dostáva i Armand Traoré, o ktorom som písal ako o vhodnej alternatíve za najslabšieho hráča prvého polčasu Clinta Hilla, no namiesto londýnskeho matadora schádza Mauricio Isla.
     
    51
    Charlie Austin centroval z ľavej stany na Zamoru, ktorý sa však ešte pred súbojom s Ronom Vlaarom pošmykol a tak sa ho napokon vôbec nezúčastnil.
     
    50
    Na londýnskej striedačke sa pripravuje úvodné striedanie. Do hry s najväčšou pravdepodobnosťou naskočí stredopoliar Karl Henry.
     
    48
    Výborná práca Matta Phillipsa, ktorý v chlapskom súboji prekvapujúco odstavil Bentekeho. Anglickému krídelníkovi potom vystavil stopku Carlos Sánchez.
     
    47
    Obe mužstvá inak nastúpili do druhého polčasu v nezmenených zostavách i s Charliem Austinom, ktorý sa na pravej strane nepresadil cez Richardsona.
     
    46
    Gabriel Agbonlahor už v po niekoľkých sekundách druhého dejstva posielal prudkú loptu na Bentekeho, pred ktorým čistil Onuoha.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Jednoznačne futbalovejší, nebezpečnejší a tým pádom i lepší Villans sa v úvodnom dejstve predohrávky 33. kola podaril zaslúžený obrat. Skóre síce už v siedmej minúte otvoril Matt Phillips, no na konci úvodnej desaťminútovky vyrovnával Christian Benteke. Rovnaký hráč potom po polhodine hry otočil na 2:1. QPR si okrem gólu nevypracoval nič, Clarets zahodili niekoľko tutoviek.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Rozhodcovská štvorica na čele s Craigom Pawsonom pridáva k úvodnému dejstvu predohrávky 33. kola ešte dve nadstavené minútky.
     
    45
    V poslednej minúte riadneho hracieho času tu bol londýnsky voľný kop Joeyho Bartona, no kapitán R´s našiel len Guzana.
     
    44
    Na mieste Chrisa Ramseyho by som v polčasovej prestávke neváhal stiahnuť apatického Clinta Hilla. Na trávnik sa na jeho post ponúka Armand Traoré.
     
    42
    QPR sa necháva v krídelných priestoroch veľmi ľahko prehrávať a práve odtiaľ prichádzajú smrteľné lopty pre Bentekeho či Agbonlahora.
     
    40
    Domáci sa s jednogólovým náskokom nehodlajú uspokojiť a naďalej prikladajú pod kotol. Tom Cleverley po prvýkrát v rozohrávke zariskoval a vyplatilo sa. Na pravej strane našiel diagonálou úplne voľného Leandra Bacunu, ktorý posielal ďalší smrteľný center zo strany katastrofálne hrajúceho Clinta Hilla. Prudký pas do vápna našil hlavu Gabriela Agbonlahora, ktorý zakončoval z nejakých desiatich metrov. Celoživotný hráč Aston Villy hlavičkoval nádherným oblúčikom smerom k pravej šibenici Greenovej svätyne, ktorú napokon veľmi tesne minul. Londýnska jednotka plachtila vzduchom márne.
     
    39
    Anglická réžia si ešte raz vyber gólovú oslavu Tima Sherwooda, ktorý už pri Bentekeho prebratí lopty šprintoval k domácim priaznivcom.
     
    37
    Niko Kranjčar sa mohol prezentovať i futbalovejšie, keď Caulkerom predĺženú loptu takmer upratal do siete. Na loptu ale napokon nedosiahol.
     
    35
    Tú vzápätí vidí i Niko Kranjčar, ktorý na ľavej strane ihriska podrazil Toma Cleverleyho. Obe úvodné kartóniky smerujú do londýnskych radov.
     
    34
    Craig Pawson sa popri domácich gólových oslavách vrátil k Calkerovmu (ne)taktickému zákroku, za ktorý ťahal žltú kartu.
    Christian BENTEKE - 2:1
     
    33
    Aston Villa dala gól!
    Clarets sa dočkali a napokon zaslúžene otáčajú skóre ešte v priebehu úvodného dejstva! Paradoxne sa tak stalo po ojedinelom útočnom výpade QPR, ktoré sa dopredu nahrnulo v príliš veľkom počte. Po Sánchezovom vypichnutí lopty sa už Jazdci nestíhali vrátiť s rozbehnutým Agbonlahorom, ktorého na polovici ihriska na hrane červenej karty zostrelil Steven Caulker. Craig Pawson ale správne ponechal rozbehnutému CHRISTIANOVI BENTEKEMU výhodu. Belgičan sa na hranici šestnástky pohral s nesmierne pomalým Hillom a loptu pravačkou upratal presne do protipohybu Roba Greena. Villans sa po prvýkrát v stretnutí ujímajú vedenia!
     
    33
    Villans sú počas celého doterajšieho priebehu aktívnejší a nebezpečnejší. Okrem dvoch vyložených góloviek tu boli i dva slušné náznaky.
     
    32
    Nachádzame sa už v záverečnej štvrťhodine úvodného dejstva, skóre sa nemenilo od desiatej minúty, kedy zaslúžene vyovnával Benteke.
     
    31
    Ďalšia pekná prihrávka špílmachra Fabiena Delpha, ktorú Benteke tentokrát nedokázal skrotiť pod svoju kontrolu.
     
    30
    Birminghamským hráčom sa po rohových kopoch darí vyprodukovať poriadnu skrumáž, no zatiaľ sa v nej nedokážu orientovať gólovo.
     
    28
    Toto sa už Leandrovi Bacunovi podarilo omnoho lepšie a domáci takmer opäť obrátili priebeh stretnutia. Holandský full-back sa na pravej strane dostal cez pomalého Clinta Hilla, aby následne centroval do stredu šestnástky. Tam sa výborne orientoval Christian Benteke, ktorý basketbalovým výskokom zbúral inak statného Stevena Caulkera. Belgický obor sa presadil hlavou, no loptu udrel asi pol metra mimo ľavej žrde Roberta Greena, ktorý sa za svojou ľavou konštrukciou len obzeral. Prudká Bentekeho rana zrejme ešte lízla Caulkerovu plešinku, ďalší roh pre Villanov.
     
    27
    Bacunov ďalší center letel na Bentekeho, no tento pas bol prikrátky. Loptu do bezpečia odkopával matador Clint Hill.
     
    26
    Domáci sú aktívnejší i vďaka častým štandardkám, ktorými držia The Hoops v šachu. Skóre ale naďalej zostáva vyrovnané.
     
    25
    Po Bentekeho práci sa cez Caulkera už-už dostával Agbonlahor, aby ho v poslednej chvíli sklzom prerezal Sandro. Roh pre Clarets.
     
    24
    Rangers sa definitívne ubránili, no Sandro sa ešte teraz drží za pravú časť tváre, ktorá zniesla časť z Vlaarovej pumelice.
     
    23
    Domáci ale rozohrávali rohový kop, po ktorom bolo v londýnskom vápne poriadne rušno. Po skrumáži pálil Vlaar volejom do Sandra, od ktorého chrbta smerovala lopta pod brvno Greenovej svätyne. Hosťujúca jednotka vyráža na ďalší rohový kop.
     
    22
    Agbonlahor na ľavej strane možno i za prispenia faulu odstavil Onuohu. Benteke z toho ťažiť nedokázal, zblokovaná zostala i Delphova rana z druhej vlny.
     
    21
    Hra má dynamiku a potrebný náboj. Ide predsa o veľa a síce holé prežitie a zotrvanie medzi anglickou ligovou smotánkou.
     
    20
    Úvodná dvadsaťminútovka vo Villa Parku sa hrala vo výbornom tempe. Obe mužstvá úspešne zakončujú všetky svoje ofenzívne akcie.
     
    19
    Po krásnom ťahu z pravej strany zaútočil bek Bacuna, no Holanďanov pokus nabral opačný falš a krútil sa hodne mimo priestoru troch žrdí.
     
    17
    Birminghamský debutant v základnej zostave Jack Grealish pokračuje vo výbornom výkone a už mohol i dokonať domáci obrat! Richardsonov nákop po ľavej čiare predĺžil hlavou Gabriel Agbonlahor. Lopta si následne znovu našla rozbehnutého Christiana Bentekeho, ktorý z ľavej strany tentokrát volil prihrávku krížom cez šestnástku na Grealisha, ktorého už nestačil križovať Steven Caulker. Írsky mladík tak mohol zakončovať z nejakých dvanástich metrov, no včas vybiehajúci Robert Green v páde vykopol jeho koncovku.
     
    16
    QPR sa však streleným gólom povzbudil a útočí čoraz častejšie. Z ľavej strany šestnástky teraz zakončoval Kranjčar, no loptu poslal len do stredu bránky.
     
    15
    Po štvrťhodinke tak hráme za nerozhodného stavu, no skóre sa už menilo na oboch stranách. Lepšia je do týchto chvíľ Aston Villa.
     
    14
    Voľný kop sa rozohrával i na druhej strane, no Niko Kranjčar centroval len na tribúnu za gólmanom Bradom Guzanom.
     
    12
    Aktívny Jack Grealish rozohrával z ľavej strany priamy kop. Loptu zakrútil k pravej žrdi, kam sa však Rob Green presunul včas.
    Christian BENTEKE - 1:1
     
    10
    Aston Villa dala gól!
    Doposiaľ aktívnejší Villania zaslúžene vyrovnávajú ešte v rámci úvodnej desaťminútovky! Vo Villa Parku sa hrá zatiaľ pekelná predohrávka! Fabian Delph výborne zapracoval na ľavej strane ihriska, keď od poliacej čiary vysúval po lajne CHRISTIANA BENTEKEHO. Obrovitý útočník následne prešiel cez nedôrazného Islu, ktorý navyše zmiatol gólmana Roberta Greena, keď Belgičanovu strelu z pravej strany tečoval špičkou kopačky. Trajektória strely sa mierne upravila, lopta preletela londýnskeho gólmana a zapadla k ľavej žrdi. Vyrovnané!
    Matt PHILLIPS - 0:1
     
    7
    Queens Park Rangers dali gól!
    Povstanie londýnskych Jazdcov pokračuje, predposledný QPR sa v predohrávke 33. kola ujíma dôležitého vedenia! Charlie Austin na pravej strane vycvičil Richardsona, aby následne centrom hľadal Bobbyho Zamoru. Skúsený zakončovateľ bol prikrytý Vlaarom, no Rangers dostali druhú šancu po nedôraznom odvrátení centru zmätkujúcim Bacunom. Joey Barton následne vyhral dôležitú hlavičku pre Zamoru, ktorý milimetrovým centrom našiel MATTA PHILLIPSA. Anglický krídelník sa z piatich metrov nemýlil a pri prvej hosťujúcej navštívenke v šestnástke Clarets otvára skóre!
     
    6
    Na konci domáceho držania lopty tu bola krásna výmena lôpt, ktorá vrcholila Grealishovou kolmicou na voľného Bentekeho, ktorý sa ale nachádzal v postavení mimo hru.
     
    5
    Phillips na pravej strane nefauloval Richardsona, ktorý šiel k zemi, no Aston Villa vďaka svojmu ľavému obrancovi udržala loptu.
     
    4
    Až teraz sa po Sandrovej prihrávke snažil s loptou otočiť Charlie Austin, no vo forme strieľajúceho útočníka odzbrojil Ron Vlaar.
     
    3
    Lopta letela pár metrom mimo ľavej žrde. Aston Villa ale pokračuje v aktívnom nástupe do stretnutia. QPR v úvode vyčkáva.
     
    2
    Fabian Delph posielal prvú loptu do šestnástky Londýnčanov, kde Clark predlžoval na Bentekeho, no Belgičanovi sa volej zviezol po kopačke.
     
    1
    Hostia v modro-bielej kombinácii uviedli loptu do pohybu. Villans v tradičnej vínovo-modro-bielej v prvom polčase zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna, Vlaar, Clark, Richardson – Cleverley, C. Sánchez, Delph (C) – Agbonlahor, Benteke, Grealish
    Náhradníci: Given – Baker, Lowton, J. Okore, Weimann, J. Cole, N´Zogbia
    Manažér: Tim Sherwood (ENG)

    Queens Park Rangers: R. Green – Isla, Onuoha, Caulker, Hill – M. Phillips, Sandro, Barton (C), Kranjčar – Austin, Zamora
    Náhradníci: A. McCarthy – K. Henry, Doughty, Hoilett, Grego-Cox, A. Traoré, Mitchell
    Manažér: Chris Ramsey (ENG)

    Rozhodca: Craig Pawson – D. Bryan, M. Mullarkey – L. Mason.
     
    Vitajte vo Villa Parku, kde si predohráme 33. kolo anglickej Premier League. Semifinalista FA Cup-u privíta v krvavej bitke o holé prežitie predposledný QPR!

    Tabuľkové postavenie:

    17. Villans: 7 – 7 – 17; skóre 20:42; body 28
    19. QPR: 7 – 4 – 20; skóre 35:55; body 25

    Forma:

    Villans: P – V – V – V – P – P
    QPR.: P – P – P – P – P – V

    Počiatočný ošiaľ Clarets, ktorý do Villa Parku priniesol nový manažér Tim Sherwood, začína vyprchávať, domáci dnes potrebujú nutne zabrať. Aston Villa dokázala v nedávnej dobe v rýchlom slede ovládnuť tri súťažné stretnutia v rade. Po dvoch sklapoch z West Midlands derby (West Bromwich 2:1 a 2:0) sa Villanom víťazstvom 4:0 na Sunderlande podarilo odstreliť manažéra Gusa Poyeta.
    Potom ale prišla domáca porážka so Swansea (0:1) a očakávaná strata na Old Trafford (Manchester United 1:3). Sunderland tak birminghamský celok odsunul až na posledné nezostupové miesto. Forma vínovo-modrých je s blížiacim sa koncom sezóny katastrofálna (9 porážok z posledných jedenástich zápasov).
    14 bodov s tromi víťazstvami a 11 strelenými gólmi predstavuje najhoršiu domácu vizitku v súťaži.

    Queens Park Rangers je zas najhorším tímom na výletoch, keď z pätnástich výjazdov sa vrátil až s trinástimi porážkami!
    Z posledných štyroch vonkajších zápasov však Jazdci dva vyhrali. Týchto šesť bodov predstavuje ich jediný bodový zisk z ostatných dvanástich stretnutí. Chris Ramsey však akoby v poslednom zápase našiel správny smer, ktorým by sa Londýnčania mohli uberať.
    QPR zaskočil takticky dokonalú mašinériu Tonyho Pullisa, ktorého zverencovi zmietli Jazdci výsledkom 4:1. R´s hrali azda svoje najlepšie stretnutie aktuálneho ročníka. Krásnym gólom sa prezentoval Bobby Zamora, ktorý geniálnym spôsobom ľavačkou prehodil Boaza Myhilla. Queens Park by sa prípadným víťazstvom vďaka skóre dostal v tabuľke z pásma ponoru práve na úkor Villans. V Premier League však The Hoops vonku nevyhrali dvakrát po sebe od septembra 1995!

    Absencie:

    Domácich momentálne trápi najrozsiahlejšia maródka v lige. Do hry určite nezasiahnu Herd, Hutton, Libor Kozák, Scott Sinclair a Ashley Westwood.
    Aly Cissokho, Kieran Richardson
    a Philippe Senderos zostávajú otázni, zatiaľ čo kapitán Ron Vlaar by sa konečne mohol vrátiť do základnej zostavy.

    Hostí taktiež trápi početná maródka, ktorú cez víkend rozšíril i najlepší hráč posledných dvoch stretnutí – Eduardo Vargas.
    Čilský krídelník vypadol z kolotoča PL až do konca sezóny. Okrem neho si určite nezahrajú ani Dunne, Faurlín, Fer, Furlong, Yun Suk-Young a Mauro Zárate.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Erik Farkaš

    Góly: 10. Benteke, 33. Benteke, 83. Benteke – 7. M. Phillips, 55. Hill, 78. Austin

    Karty:   34. Caulker (QPR), 35. Kranjčar (QPR), 57. Austin (QPR), 82. Hill (QPR)


    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna, Vlaar, Clark, Richardson – Cleverley, C. Sánchez, Delph (C) – Agbonlahor, Benteke, Grealish
    Náhradníci: Given – Baker, Lowton, J. Okore, Weimann, J. Cole, N´Zogbia
    Manažér: Tim Sherwood (ENG)

    Queens Park Rangers: R. Green – Isla, Onuoha, Caulker, Hill – M. Phillips, Sandro, Barton (C), Kranjčar – Austin, Zamora
    Náhradníci: A. McCarthy – K. Henry, Doughty, Hoilett, Grego-Cox, A. Traoré, Mitchell
    Manažér: Chris Ramsey (ENG)

    Rozhodca: Craig Pawson – D. Bryan, M. Mullarkey – L. Mason