Buffalo – Carolina 4:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 4:3 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 0:2 (kon.)
Vancouver – LA Kings 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 1:5 (kon.)
koniec po predl.
New York Rangers
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
cz Utorok 07.04.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Derek STEPAN - 4:3p
     
    64:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dnešní zápas má jasného hrdinu, DEREK STEPAN po vyrovnávací brance v poslední minutě základní hrací doby rozhoduje i prodloužení! Keith Yandle vystřelil od modré čáry, Kreider odclonil bránícího hráče a Stepan se tak ocitl tváří v tvář Bobrovskému, kterého dokázal prostřelit! Asistence: Keith Yandle.
    Derek STEPAN - 3:3
     
    59:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, domácím hráčům se přeci jen podařilo v poslední minutě vyrovnat! Miller lehce tečoval nahození McDonagha od modré čáry, k puku se v předbrankovém prostoru dostal Kreider, jenž jej ještě přistrčil do lepší pozici DEREKU STEPANOVI, který se střelou do poloprázdné branky nemýlil! Asistence: Chris Kreidera a J. T. Miller.
    Brandon DUBINSKY - 2:3
     
    48:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jdou trochu překvapivě do vedení! Nick Foligno založil celou akci, v útočném pásmu na sebe navázal hned dva protihráče a pak parádní přihrávkou našel před brankou volného BRANDONA DUBINSKYHO, kterému se povedlo procedit kotouč mezi Lundqvistovy betony! Asistence: Nick Foligno a Cody Goloubef.
    Marko DAŇO - 2:2
     
    34:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita přináší hostům vyrovnání! Daňo vybojoval puk za Lundqvistovou brankou, Wennberg pak přihrávkou našel v mezikruží Anisimova, s jehož následnou střelou si domácí brankář ještě dokázal poradit, na dorážku MARKA DAŇA už byl ale krátký! Asistence: Arťom Anisimov a Alexander Wennberg.
    Dan GIRARDI - 2:1
     
    20:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Výborný vstup do druhé části hry v podání domácích Jezdců! Domácí hráči se hned po vhazování usadili v útočném pásmu. Miller nejdříve přenechal puk Kreiderovi, který z rohu našel na levém kruhu Stepana, který nezištnou přihrávkou vybídl ke skórování DANA GIRARDIHO, který si sjel před branku z pravé strany a přesnou střelou nedal Bobrovskému šanci! Asistence: Derek Stepan a Chris Kreider.
    Matt CALVERT - 1:1
     
    17:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    V pokračující akci na druhé straně chyboval před vlastní brankou kapitán domácích Ryan McDonagh, Morin mu sebral puk, kličkou obešel i Lundqvista a pak nabídl přímo lahůdkovou pozici pro MATTA CALVERTA, který z hranice brankoviště střílel do opuštěné klece! Asistence: Jeremy Morin.
    Martin ST. LOUIS - 1:0
     
    05:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po dobré práci v obraně a trochu šťastnému odrazu puku se do šance hnal Kevin Hayes, jeho střelu sice ještě zastavil blokující obránce, na dorážku z hole MARTINA ST. LOUISE už byl ale krátký i Bobrovskij! Asistence: Kevin Hayes.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 6. St. Louis (Hayes), 21. Girardi (Stepan, Kreider), 60. Stepan (Kreider, Miller), 65. Stepan (Yandle) – 18. Calvert (Morin), 35. Daňo (Anisimov, Wennberg), 49. Dubinsky (Foligno, Goloubef)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – McDonagh (C), Girardi, Staal, Boyle, Yandle, Hunwick – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Miller – Hagelin, Hayes, St. Louis – Glass, Moore, Fast. Trenér: Alain Vigneault.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Falk, Prout, Connauton, Goloubef – Jenner, Johansen, Atkinson – Anisimov, Dubinsky, Foligno – Hartnell, Wennberg, Daňo – Calvert, Letestu, Morin. Trenér: Todd Richards.

    Rozhodca: Romasko, Pollock – Devorski, MacPherson

    Diváci: 18006 (vyprodáno)