Bohemians - NE – Ne 3:6 (kon.)
koniec
FbŠ pipni.cz Bohemians
3:6 (3:0, 0:4, 0:2)
Ne
cz Pondelok 06.04.2015, 17:00 • SH Děkanka • Play- off Extraligy žen CZ
     
    56:45
    Domácí to zkoušejí bez brankářky.
     
    53:15
    Herbadent právě vstřelil branku!
    K odraženému míčku se ale dostala DOMINIKA STEINBACHOVÁ, která si dokázala poradit se Zelenou a poslal míček do odkryté klece. Asistence: barbora Sádková.
     
    41:02
    Herbadent právě vstřelil branku!
    I do třetice je tu výborný vsup jednoho z týmů. Ferencová potáhla míček podél mantinelu a vyčkala si až se jí ukáže před brankou DOMINIKA STEINBACHOVÁ, které pouze stačilo nastrčit svou hůl, aby nasměrovala míček do branky.
     
    31:02
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent otáčí vývoj utkání na svou stranu. BARBORA SÁDKOVÁ byla sice napoprvé neúspěšná, ale dostala se ještě k dorážce a napodruhé už se nemýlila. Bez asistence.
     
    24:05
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Ztráta z úvodní části je samzána. DENISA BILLÁ se prosmýkla mezi třemi hráčkami soupeře a střelou k tyči překonala Zelenou, která sei nestihla ve druhé třetině ještě osahat míček a už ho musela lovit třikrát ze své branky. Bez asistence.
     
    23:00
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tygřice jsou zpátky ve hře. Po přihrávce Bille na velké brankoviště se z první prosazuje MARTINA ČAPKOVÁ. Asistence: Denisa Billá.
     
    21:13
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hosté se vracejí částečně do zápasu. Čapková našla BARBORU SÁDKOVOU, která ač faulována dokázala překonat Zelenou. Asistence: Martina Čapková.
     
    12:20
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí tým rychle nyvšeuje své vedení. Ze standardní situace se dokázala prosadit HANA POLÁKOVÁ, jež využila přiťuknutí Šmídové a přízemní střelou překonala Červovou. Asistence: Aneta Šmídová.
     
    11:07
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Před Červovou vznikla skrumáž, ve které se nejlépe dokázala zorientovat LUCIE VESELÁ, jež poslala míček za bezmocně ležící gólmanku Herbadentu. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    08:21
    Hosté nezvládají úvod utkáníů. Za nedovolené bráněníí dostává menší trest Eliška Krupnová (HRB).
     
    00:26
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Belskový vstup v podání Bohemky do dnešního utkání. Nahození BARBORY BURDOVÉ skončilo k překvapení všech až za zády Červové, která nedokázal vzít míček ze vzduchu a ten ji následně propadl pod tělem do brány. Asistence: Lucie Šindelářová.

    Góly a asistencie: 1. Burdová (Šindelářová), 12. Veselá (Hyršlová), 13. Poláková (Šmídová) – 22. Sádková (Čapková), 23. Čapková (Billá), 25. Billá, 32. Sádková, 42. Steinbachová (Ferencová), 54. Steinbachová (Sádková)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Zelená (Kolaříková) – Chelstowská, Burdová, Šindelářová, Nguyenová, Divišová – Hyršlová (C), Loudová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Benešová, Ludvíková, Veselá, Dobisiková, Jarešová, Hnátová, Bočanová. Trenér: Michal Jedlička
    Ne: Červová (21. Kuchyňková) – Billá, Šteglová, Košturiaková, Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Nordinová, Sádková, Procházková, Ziminová, Steinbachová, Slavíková, Kubišová, Čapková, Stará, Ferencová, Kleinová, Polívková. Trenérka: Markéta Šteglová.

    Rozhodca: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 181