Minnesota – Detroit 2:3 (2:3 po s.n.) | Boston – Toronto 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Tampa Bay 0:4 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 3:0 (kon.) | NY Rangers – NJ Devils 6:1 (kon.) | Ottawa – Washington 4:3 (po pr.)
Nashville – Dallas 3:4 (po pr.) | Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 0:4 (kon.)
LA Kings – Colorado 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Detroit – Washington 1:2 (kon.)
Florida – Montreal 1:4 (kon.)
koniec po predl.
Nashville Predators
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
Dallas Stars
cz Nedeľa 05.04.2015, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    A nájezdů se už nedočkáme, CODY EAKIN totiž opakovanou možnost své šance využil. Útočník Stars si mezi kruhy přibrzdil a prudkou střelou zápěstím k tyči rozhoduje o bonusovém bodu pro hostující celek.
     
    64:04
    A pozor, sám na branku unikal hostující Eakin a byl faulován, sudí nařizuje trestné střílení!
     
    62:30
    Čtyři na dva ujížděli domácí hráč, ovšem vše dopadlo tak, že brankář Enroth ani zasahovat nemusel.
     
    59:58
    Rozhodnout mohl Smith, jenž zasunoval zpoza branky za tyč, Enroth ale naposlední chvíli utěsnil mezeru, kudy by puk mohl projít.
    James NEAL - 3:3
     
    58:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    A power play se domácímu celku vyplatila! Ribiero projel s pukem celou útočnou třetinu, nakonec nahrál na kruh JAMESU NEALOVI, jenž z první propálil Enrotha. Asistence: Mike Ribiero, Gabriel Bourque.
     
    57:50
    Predátoři zkoušejí hru bez brankáře!
     
    54:21
    Neal si dokázal položit Enrotha, ale překonat jej už nezvládl.
    Ryan ELLIS - 2:3
     
    50:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátorům se však daří snížit! Forsberh v rohu kluziště vybojoval kotouč a našel před brankou zcela volného RYANA ELLISE, jenž dostal při střele sekeru přes hůl od soupeře, i proto puk jen tak pomalu klouzal po ledě, ale jelikož Enroth očekával ránu do horní části branky, puk mu proklouzl mezi betony. No jo, faulovat se nevyplácí, a tentokrát nemusel ani rozhodčí vylučovat. Asistence: Filip Forsberg, James Neal.
    Colton SCEVIOUR - 1:3
     
    47:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tlak Stars pokračoval i po komerční pauze a je z toho třetí branka! Po střele Moena, kterou Rinne vyrazil pouze před sebe, se ve skrumáži nejlépe zorientoval COLTON SCEVIOUR, jenž bekhendem dopravil puk za brankovou čáru. Gól si chtěl ještě připsat jeden z jeho spoluhráčů, který sice vehementně skočil za pukem, aby jej tečoval ještě před brankovou čáru, to se mu ale nepovedlo. A tak bude muset svému spoluhráči branku jen tiše závidět. Asistence: Travis Moen, Alex Goligoski.
     
    45:04
    Hosté dostali křídla, kolem mantinelu projel Hemský, pokud jsem tedy dobře viděl, a jeho střelu zastavila až tyč. Zmínil bych také přečíslení dva na jednoho, které sehráli Stars tak sebevědomě, že by z toho za jiných okolností bylo zakončení do prázdné branky, ovšem Rinne ukázal proti Spezzovi své kvality.
    Tyler SEGUIN - 1:2
     
    43:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    A Stars svou první přesilovku v utkání využívá! Nabito dostal na pravý kruh TYLER SEGUIN a střelou ke vzdálenější tyči posílá svůj klub do vedení. Asistence: John Klingberg, Patrick Eaves.
     
    42:24
    Oslabení si dnes zahraje i Nashville, za podražení je vyloučen Jarnkrok (NSH).
     
    40:59
    Mezi kruhy se ocitl zcela volný Wilson, puk napálil z první a pořádně zamával s Enrothem, který nakonec doklouzal až právě na místo, odkud forward Predators pálil. Takže by se vlastně dalo říci: Padl mu ke kolenou.
     
    35:20
    Školácká chyba nyní mohla Predátory mrzet! Obrana domácích si nepohlídala z trestné lavice se vracejícího Garbutta, jenž dostal přesný pas a nikým nestíhán ujížděl na Rinneho, svůj únik zakončil bekhendovou kličkou a střelou do horní tyčky!
     
    33:12
    Garbutt (DAL) při odpálení puku zasáhl protihráče do obličeje a dostává za to dvě minuty. Je to teprve druhé vyloučení utkání.
     
    32:03
    Rychlý protiútok Nashvillu zastavil jeden z obránců a vyslal do úniku Spezzu, který ale svou střelou mezi betony Rinneho nepřekonal.
     
    29:17
    Teď jsem to ale zakřikl, rozehrávku Dallasu zachytil Forsberg, okamžitě pálil na ne úplně připraveného Enrotha, změna skóre z toho ale není.
    Travis MOEN - 1:1
     
    24:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš a máme srovnáno! Domácí selhali při rozehrávce a ztratili puk, následnou střelu Scevioura sice Rinne vyrazil, ale jen k TRAVISI MOENOVI, který pod betonem Rinneho dostal kotouč do branky. Asistence: Colton Sceviour.
     
    23:45
    Nebylo daleko od druhé branky Nashvillu, stav se ale nemění! Smith dojel puk, který se odrazil od zadního mantinelu, čímž tak odmítl písknutí signalizovaného zakázaného uvolnění. Kotouč vyslal z první na Enrotha, kterému puk proklouzl za záda, tam ovšem skrumáž těl kotouč zalehla.
     
    18:16
    Hrubici předvedl jeden z domácích beků, který při rozehrávce namazal soupeři, jehož střelu z mezikruží ale Rinne vyrazil.
     
    17:00
    První vyloučení utkání je tu, za držení je vyloučen Jo. Benn (DAL).
     
    16:47
    Garbutt předvedl v dnešním utkání asi jako první hráč nějakou jedovatou střelu, proti té jeho z kruhu ale zasahuje Rinne pohotovou lapačkou.
    Filip FORSBERG - 1:0
     
    09:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Skóre otevřeno, a to domácími hráči! Po skrumáži u mantinelu se puk dostal k bekům Predators, po výměně pozic nakonec z vrcholku kruhu pálil Ekholm, jeho střela se ale nějak dostala k přesně stojícímu FILIPU FORSBERGOVI, jenž neměl problém dostat puk do odkryté klece. Asistence: Mattias Ekholm, Seth Jones.

    Jakub Kudláč

    Góly a asistencie: 10. Forsberg (Ekholm, Jones), 51. Ellis (Forsberg, Neal), 59. Neal (Ribiero, Bourque) – 25. Moen (Sceviour), 44. Seguin (Klingberg, Eaves), 48. Sceviour (Moen, Goligoski), 65. Eakin (t.s.)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Jones, Ellis, Franson – Forsberg, Ribeiro, Neal – Wilson, Fisher, Smith – Stalberg, Cullen, Santorelli – Bourque, Jarnkrok, Beck.
    Dallas Stars: Enroth (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Nemeth, Daley, Demers, Jo. Benn – Ja. Benn, Eakin, Seguin – Eaves, Spezza, Hemský – Roussel, Fiddler, Garbutt – Moen, Sceviour, Ničuškin.

    Rozhodca: Watson, St. Pierre – Gibbs, McElman

    Diváci: 17 113 (vyprodáno)