Minnesota – Detroit 2:3 (2:3 po s.n.) | Boston – Toronto 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Tampa Bay 0:4 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 3:0 (kon.) | NY Rangers – NJ Devils 6:1 (kon.) | Ottawa – Washington 4:3 (po pr.)
Nashville – Dallas 3:4 (po pr.) | Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 0:4 (kon.)
LA Kings – Colorado 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Detroit – Washington 1:2 (kon.)
Florida – Montreal 1:4 (kon.)
koniec po predl.
Ottawa Senators
4:3 (3:0, 0:1, 0:2 - 1:0)
Washington Capitals
cz Nedeľa 05.04.2015, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Kyle TURRIS - 4:3
     
    63:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    KYLE TURRIS vypíchl Johnu Carlsonovi kotouč a upaloval sám na Bradena Holtbyho, kterého střelou mezi betony překonává a zajišťuje svému celku bod navíc! Bod, který může mít pro Ottawu cenu zlata a může rozhodnou o tom, že domácí postoupí do play-off. Zda tomu tak bude, to uvidíme v následujících dnech. Bez asistence.
    Troy BROUWER - 3:3
     
    55:40
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! John Carlson chytrým lobem našel ve středním pásmu přisunul puk na rozjetého TROYE BROUWERA, který jel se spoluhráčem na jediného obránce, ale celou situaci vzal na sebe a střelou na vyrážečku dostává černou gumu do sítě. Asistence: John Carlson, Eric Fehr.
    Mike GREEN - 3:2
     
    47:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme tu zajímavou zápletku! Aktivní Nicklas Bäckström se dočkal kanadského bodu, když zpoza branky našel mezi kruhy MIKEA GREENA, jenž prostřeluje Andrewa Hammonda, který neměl moc velkou šanci na chycení tohoto pokusu. Asistence: Nicklas Bäckström, Troy Brouwer.
    Marcus JOHANSSON - 3:1
     
    26:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Washington Capitals dočkal. Brooks Orpik se ukázal na modré čáře jako správný režisér, když našel na pravém kruhu MARCUSE JOHANSSONA, který se střelou dlouho neváhal a jeho přesná rána končí v brance. Asistence: Brooks Orpik, John Carlson.
    Mika ZIBANEJAD - 3:0
     
    09:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Washington Capitals, který inkasuje potřetí. Bobby Ryan z hranice kruhů přisunul puk na MIKA ZIBANEJADA, jehož střela z první končí v horní polovině branky. Braden Holtby po této kombinaci neměl šanci zasáhnout a opět vytahuje černou gumu ze své branky. Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson.
    Clarke MACARTHUR - 2:0
     
    09:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou početní výhodu, která bude pokračovat i nadále. Erik Karlsson našel na pravém kruhu CLARKEA MACARTHURA, jehož pokus zamířil přesně do bližšího horního rohu branky. Asistence: Erik Karlsson, Mika Zibanejad .
    Mark STONE - 1:0
     
    03:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod! Clarke MacArthur přihrál na útočnou modrou čáru, kde byl MARK STONE, jehož rychlá střela švihem vyletěla z pravého kruhu a následně se otřela o brankovou konstrukci, od které se odrazila do branky. Asistence: Clarke MacArthur, Eric Gryba .

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 4. Stone (MacArthur, Gryba), 10. MacArthur (Karlsson, Zibanejad), 10. Zibanejad (Ryan, Karlsson), 64. Turris – 27. Johansson (Orpik, Carlson), 48. Green (Bäckström, Brouwer), 56. Brouwer (Carlson, Fehr)


    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Methot, Karlsson, Wiercioch, Ceci, Borowiecki, Gryba – MacArthur, Turris, Stone – Smith, Zibanejad, Ryan – Condra, Pageau, Lazar – Hoffman, Legwand, Chiasson.
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Gleason, Green – Ovečkin, Kuzněcov, Ward – Johansson, Bäckström, Brouwer – Laich, Fehr, Chimera – Glencross, Latta, Wilson.

    Rozhodca: Peel, Kozari – Cherrey, Cormier

    Diváci: 19961