Bulldogs – Mladá Boleslav 3:4 (3:4 po s.n.) | Vítkovice – Tatran 4:5 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
4:5 (0:4, 2:1, 2:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
cz Sobota 04.04.2015, 17:00 • SH Sareza Ostrava • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
Predzápasové kurzy
     
    49:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí vstřelili kontaktní branku! Šebesta připravil přesnou přihrávku pro LUKÁŠE HÁJKA, který probíhal před Rebrem, a zakončil do horní části branky. Asistence: Jan Šebesta.
     
    47:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Souček se nenechal rozhodit, když byl po chycení míčku shozen, a rozehrál na nabíhajícího LUKÁŠE HÁJKA, který proběhl hřištěm a zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Lukáš Souček.
     
    33:30
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté využívají zmatku před brankou Vítkovic. Tatranu stačila ojedinělá šance ke skórování a vede znovu o tři branky. Do zakončení se dostal PETR HEŘMANSKÝ a nemýlil se. Asistence: Martin Richter.
     
    30:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku a přečíslení využili. Hájek z pravého křídla přihrál před branku LUKÁŠI ŘEZANINOVI, který měl před sebou jen odkrytou klec, protože byl Rebro úplně vyjetý. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    24:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice konečně prolomily zakletou branku Rebra. Po rozehrávce u střídačky Tatranu se k míčku dostal MAREK BRÄUER, střela mu vůbec nesedla a míček mu sjel z čepele. I přesto však překonal Rebra u bližší tyčky. Asistence: Adam Delong.
     
    18:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    MARTIN RICHTER se s tím nepáral. Rozhoupal Součka ze strany na stranu, poté jej položil a zakončil nad něj.
     
    08:22
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran trestuhodně využívá další rozehrávku v rohu hřiště. Obrana Vítkovic úplně zapomněla před malým brankovištěm na MARKA VÁVRU, kterého nejdříve Souček vychytal, ovšem poté se dostal k dorážce, na níž už nemohl domácí brankář zareagovat a Vávra míček zamířil do horní části branky. Asistence: Milan Fridrich.
     
    03:19
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvougólového vedení díky zaváhání Vítkovic v útoku. Poté využili nepřesnou rozehrávku domácích u branky Součka. Před ním byl důrazný MILAN FRIDRICH a nedal Součkovi šanci. Asistence: Marek Vávra.
     
    01:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Kombinace na jeden dotek střešovickým borcům vyšla. Po rozehrávce z rohu chvíli motali hlavy Vítkovicím a poté poslal Natov od levého mantinelu přihrávku na druhou stranu hřiště, kde čekal PETR HEŘMANSKÝ, který uklidil míček do sítě. Asistence: Jan Natov.

    Zuzana Košťálová

    Góly a asistencie: 25. Bräuer (Delong), 31. Řezanina (Hájek), 48. Hájek (Souček), 50. Hájek (Šebesta) – 2. Heřmanský (Natov), 4. Fridrich (Vávra), 9. Vávra (Fridrich), 19. Richter (t.s.), 34. Heřmanský (Richter)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Ciompa) – Petr Jankulár, Brus, Heczko, Žydel, Šebesta, Řezanina, Gál, Pešat, Pavel Jankulár, Zbořil, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Jousi, Matúš
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Nushart, Heřmanský, Deutsch, Mayer, Fořt, Běhal, Jiří Kolísko, Richter, Riebauer, Jan Kolísko, Vávra, Gruber, Fridrich, Beneš, Řehoř, Natov, Ullmann

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula