Buffalo – Chicago 3:4 (kon.) | NJ Devils – Montreal 3:2 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 5:7 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:4 (kon.) | San Jose – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 5:4 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Arizona Coyotes
cz Sobota 04.04.2015, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    MATT NIETO - 3:1
     
    54:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci naprosto vyškolili obranu Arizony, která potřetí inkasuje. Tierney si vyměnil kotouč s Irwinem, Domingue střelu prvně jmenovaného vyrazil do míst, kde se nejrychleji zorientoval MATT NIETO, jenž bekhendem dopravil touš do odkryté branky. Asistence: Chris Tierney, Matt Irwin.
    MARK ARCOBELLO - 2:1
     
    22:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté z ničeho nic snižují a vrací se zpět do hry o body! Autorem branky je MARK ARCOBELLO, který z pravé strany přihrával k zadní tyči Riederovi, ale puku do branky smolně pomohl obránce Burns. Bez asistence.
    JOE PAVELSKI - 2:0
     
    05:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks po pěti minutách vedou už o dva góly a jsou na nejlepší cestě k zisku dvou bodů. Coutureova přihrávka byla sražená za branku, odkud Marleau přihrál před brankoviště JOE PAVELSKIMU, který v této sezóně dal už svůj sedmatřicátý gól. Asistence: Patrick Marleau, Logan Couture.
    LOGAN COUTURE - 1:0
     
    00:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je skvělý úvod pro Žraloky, kteří jdou ještě v první minutě do vedení! Hertl ve středním pásmu přenechal puk LOGANU COUTUREOVI, jenž vystřelil nechytatelnou ránu, která se od tyče odrazila do branky. Asistence: Tomáš Hertl, Patrick Marleau.

    Petr Kašpárek

    Góly a asistencie: 1. Couture (Hertl, Marleau), 5. Pavelski (Marleau, Couture), 55. Nieto (Tierney, Irwin) – 23. Arcobello


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Burns, Irwin, Braun, Dillon, Fedun, Stollery – Karlsson, Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, Marleau – Wingels, Tierney, Nieto – Goodrow, Smith, Brown.
    Arizona Coyotes: Domingue (Smith) – Stone, Ekman-Larsson, Murphy, Dahlbeck, Moore, Gormley – Doan, Arcobello, Rieder – Moss, Gagner, Erat – Szwarz, Chipchura, Cunningham – Crombeen, Vitale, McGinn.

    Rozhodca: Kowal, Rehman – Sharrers, Murchison

    Diváci: 17 562