Columbus – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Detroit – Boston 2:3 (kon.) | Montreal – Washington 4:5 (0:1 po s.n.)
Ottawa – Tampa Bay 2:1 (po pr.) | Florida – Carolina 6:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 2:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 3:1 (kon.) | LA Kings – Edmonton 8:2 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Calgary Flames
cz Piatok 03.04.2015, 02:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Patrik BERGLUND - 4:1
     
    57:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Jiří Hudler nechal po přejetí útočné modré puk za sebou. Volného kotouč se chopil Lehterä, přihrál ho PATRIKU BERGLUNDOVI, který bez problému trefil prázdnou branku. Asistence: Jori Lehterä, Paul Stastny.
    Jori LEHTERÄ - 3:1
     
    56:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues navyšují své vedení! Na hranici obranné třetiny přišel o puk Shore. Švédský útočník Berglund zajel s kotoučem na holi za branku Flames, kolem které se obtočil a pokusil se zakončit. Po smolném odrazu od Hillerova betonu se volného puku ujal JORI LEHTERÄ a uklidil ho za záda bezmocného gólmana. Asistence: Patrik Berglund.
    Sean MONAHAN - 2:1
     
    23:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jenže Flames poměrně rychle odpovídají a po pěkné akci první lajny dramatizují průběh utkání. Gaudreau přenechal v útočné třetině puk Hudlerovi, ten se ukázal být mistrem geometrem, když milimetrově přesnou nabídkou na teč vybídl ke skórování SEANA MONAHANA, jenž se nemýlil. Asistence: Jiří Hudler, Johnny Gaudreau.
    Paul STASTNY - 2:0
     
    20:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues vstupují do druhé třetiny stejně skvěle jako do té první! A nutno dodat, že tohle byla hokejová paráda! Backlund podklouzl ve středním pásmu, kde se kotouče chopil PAUL STASTNY, který přihrál Backesovi. Ten si ještě kotouč vyměnil se Schwartzem a nakonec ho přesným pasem poslal na vzdálenější tyč, kde stál úplně volný Stastny, jemuž stačilo jen trefit prázdnou branku. Asistence: David Backes, Jaden Schwartz.
    Jaden SCHWARTZ - 1:0
     
    01:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bleskový vstup do utkání v podání domácích! Oshie zavezl přes celé kluziště puk do obranného pásma Flames, poté o něj na chvilku přišel, ale ihned ho vybojoval zpět a v rohu kluziště ho přenechal JADENU SCHWARTZOVI, který bekhendovou střelou překvapil Hillera a otevírá skóre! Asistence: T.J. Oshie

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 2. Schwartz (Oshie), 21. Stastny (Backes, Schwartz), 57. Lehterä (Beglund), 58. Berglund (Lehterä, Stastny) – 24. Monahan (Hudler, Gaudreau)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Shattenkirk, Michálek, Jackman, Bortuzzo – Schwartz, Stastny, Oshie – Jaškin, Backes, Berglund – Jokinen, Lehterä, Rattie – Ott, Goc, Reaves
    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Engelland, Brodie, Russell, Wideman, Diaz, Schlemko – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bouma, Backlund, Jones – Raymond, Granlund, Colborne – Bollig, Stajan, Shore

    Rozhodca: Mike Leggo, Dan O'Rourke – Brian Mach, Trent Knorr

    Diváci: 19308 (vyprodáno)