Košice – B. Bystrica 3:0 (kon.) | Košice – B. Bystrica 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Košice
4:3 (0:0, 3:1, 0:2 - 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Štvrtok 02.04.2015, 19:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jiří BICEK - 4:3
     
    70:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je JIŘÍ BICEK.
    WHITE - 3:3
     
    59:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Obrovský tlak pred košickou bránou vyústil do vyrovnávajúceho gólu! Po skvelej šanci Whitea, ktorý sa najlepšie zorientoval v medzikruží síce gól nepadol, no po následných agilných dorážkach hostia uspeli zásluhou práve spomínaného PATRICKA WHITEA, ktorý nedal Hylákovi žiadnu šancu. Veľkú prácu urobil aj Andrej Kudrna, ktorý svojou skvelou prihrávkou a následnou strelou celú túto situáciu spôsobil. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Kudrna a Milan Kytnár.
    HUDEC - 3:2
     
    56:44
    Banská Bystrica dala gól!
    Pred košickou bránou sa vhadzovalo po Hylákovej pravici, kde sa ani jeden z ústredných hráčov nedokázal dostať k puku. Tento fakt využil MICHAL HUDEC, ktorý získal puk, preštrikoval sa pred košickú bránu a veľmi peknou kľučkou a následným zakončením položil a následne prekonal gólmana Hyláka. Asistenciu si pripisuje Michal Handzuš.
    Andrej KUDRNA - 3:1
     
    36:14
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia znižujú náskok súpera! Domáca defenzíva pustila popred bránku skvelú krížnu prihrávku, ktorá našla ANDREJA KUDRNU a ten prudkou ranou z pravého kruhu nekompromisne prepálil Hyláka. Asistencie: Tomáš Surový, Milan Kytnár.
    Marek BARTÁNUS - 3:0
     
    30:03
    Košice dali gól!

    MAREK BARTÁNUS si puk potiahol až pred bránku, položil si Corbeila na ľadovú plochu a bekhendom efektne zakončil do odkrytej časti siete! Košičania vyhrávajú už o tri góly.
    Adam JÁNOŠÍK - 2:0
     
    26:31
    Košice dali gól!

    Košičania vybojovali puk v útočnom pásme. Na hokejku ho tam pri modrej čiare dostal obranca ADAM JÁNOŠÍK, ktorý uvidel možnosť prechodu až ku bránke, a tak sa tam presunul a prudkou ranou pod hornú žrď zvýšil na 2:0. Asistencia: Radovan Bondra.
    Jakub SUJA - 1:0
     
    23:41
    Košice dali gól!

    Košický mladík JAKUB SUJA si pred zaplnenou halou v skvelej atmosfére veril a otvára skóre tohto zápasu! Puk si najskôr pomiešal a potom zakončil prudkou strelou pod Corbeilovu lapačku.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 24. Suja (t.s.), 27. Jánošík (Bondra), 31. Bartánus, rozh. náj. Bicek – 37. Kudrna (Surový, Kytnár), 57. Hudec (Handzuš), 60. White (Kudrna, Kytnár)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Patrick White (BBY)
    0:0   Marek Bartánus (KOS)
    2. séria:
    0:0   Petr Kafka (BBY)
    1:0   Jiří Bicek (KOS)
    3. séria:
    1:0   Michal Handzuš (BBY)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Jánošík, Šeda, Philipp, Macejko, Cebák, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar – Sojčík, Hrnka, Lapšanský – Bartánus, Suja, Bicek – Bondra, Chovan, Kutálek, Hinďoš
    HC´ 05 Banská Bystrica: Corbeil (Andersson) – Čížek, Rosandič, Gründling, Guimond, Kousalík, Biro, Heizer, Jaborník – White, Handzuš, Hudec – Surový, Kytnár, Kudrna – Kafka, Preisinger, Handlovský – Lamper, Matoušek, Kadura

    Rozhodca: Jonák, J. Konc – M. Korba, Rovenský

    Diváci: 8034