Boston – Florida 3:2 (kon.) | Washington – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – NJ Devils 3:2 (po pr.)
Detroit – Ottawa 1:2 (2:3 po s.n.) | Toronto – Tampa Bay 3:1 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:5 (0:2 po s.n.)
Winnipeg – NY Rangers 2:3 (kon.)
po s.n. (0:2)
Nashville Predators
4:5 (2:0, 1:2, 1:2 - 0:0)
Vancouver Canucks
cz Streda 01.04.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville (kapacita 17113 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je NICK BONINO.
    Mike FISHER - 4:4
     
    54:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo v přesilové hře vyrovnat! Colin Wilson vystřelil od pravého mantinelu a domácí hráči se jako sršni sletěli před branku na dorážku, nakonec uspěl MIKE FISHER, jehož trefil Bonino svým vyhozením do nohy a puk se odrazil následně do branky! Bez asistence.
    Chris HIGGINS - 3:4
     
    45:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostům se v závěru přesilové hry ale povedlo skórovat! Parádní kombinaci druhé přesilovkové formace začal Bonino, přihrávkou roztáhl hru na pravou stranu na Burrowse, který rychle našel před brankou CHRISE HIGGINSE, který zakončoval téměř do prázdné branky! Asistence: Alexandre Burrows a Nick Bonino.
    Alexandre BURROWS - 3:3
     
    41:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    V závěru přesilové hry Predators chyboval na útočné modré čáře Seth Jones, ALEXANDRE BURROWS mu odebral puk a svůj samostatný únik zakončil parádním blafákem do forhendu s následným zasunutím kotouč mezi betony! Bez asistence.
    Viktor STALBERG - 3:2
     
    39:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tentokrát už byl Läck krátký, hostujícímu brankáři nepomohla ani tyč. VIKTOR STALBERG získal kotouč ve středním pásmu, po pravé straně se dostal do útočné třetiny a v situaci dva na jednoho vyslal parádní střelu pod horní tyčku! Asistence: Anton Volčenkov.
    Jannik HANSEN - 2:2
     
    26:04
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Bonino vyslal ve středním pásmu dopředu JANNIKA HANSENA, který nabral rychlost a po přejetí modré čáry se s ničím nepáral a tvrdou ranou se trefil přesně do šibenice! Asistence: Nick Bonino a Dan Hamhuis.
    Linden VEY - 2:1
     
    24:04
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic snižují na rozdíl jedné branky! Derek Dorsett dokázal těžký kotouč poslat mezi třemi protihráči do volného prostoru v útočném pásmu, kam si nabruslil LINDEN VEY a střelou pod lapačku překvapil Rinneho! Asistence: Derek Dorsett a Dan Hamhuis.
    Taylor BECK - 2:0
     
    08:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Läck musí lovit druhý puk ze své sítě! Paul Gaustad parádní přihrávkou našel mezi obránce najíždějícího TAYLORA BECKA, který svůj samostatný únik proměnil střelou pod lapačku brankáře Canucks! Asistence: Paul Gaustad.
    Cody FRANSON - 1:0
     
    04:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají v závěru přesilové hry vedení! CODY FRANSON nahodil puk od modré čáry, Läck zřejmě očekával s nějakou tečí od Wilsona, který se ale puku vyhnul a hostujícího brankáře tak hodně překvapil! Asistence: Mike Fisher.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 5. Franson (Fisher), 9. Beck (Gaustad), 40. Stalberg (Volčenkov), 55. Fisher – 25. Vey (Dorsett, Hamhuis), 27. Hansen (Bonino, Hamhuis), 42. Burrows, 46. Higgins (Burrows, Bonino), rozh. náj. Bonino

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Santorelli (NSH)
    0:1   Bonino (VAN)
    2. séria:
    0:1   Forsberg (NSH)
    0:2   Vrbata (VAN)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Jones, Ekholm, Franson, Ellis, Volčenkov – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Stalberg – Santorelli, Järnkrok, Arvidsson – Bourque, Gaustad, Beck. Trenér: Peter Laviolette.
    Vancouver Canucks: Läck (Markström) – Edler, Tanev, Hamhuis, Weber, Sbisa, Bieksa – D. Sedin, H. Sedin (C), Burrows – Higgins, Bonino, Vrbata – Matthias, Vey, Dorsett – Keninš, Horvat, Hansen. Trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodca: Joannette, St. Laurent – Miller, Cherrey

    Diváci: 17113 (vyprodáno)