Montreal – Tampa Bay 3:5 (kon.) | St. Louis – Vancouver 1:4 (kon.) | Chicago – LA Kings 4:1 (kon.)
Dallas – Calgary 3:5 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:4 (kon.) | Arizona – Buffalo 1:4 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Utorok 31.03.2015, 02:30 • United Center, Chicago (kapacita 19717 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    MARIÁN HOSSA - 4:1
     
    53:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je hotovo. MARIÁN HOSSA ukázal, že má rychlé zápěstí. Střelou bez přípravy z levého kruhu, s pomocí lehké teče obránce Matta Greena, dopřává Chicagu tříbrankový náskok. Bez asistence.
    NIKLAS HJALMARSSON - 3:1
     
    22:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je katastrofální nástup do druhé třetiny v podání Sutterových svěřenců. Patrick Sharp nastřeluje tyč! Notnou chvíli po něm se ale už do černého trefuje NIKLAS HJALMARSSON. Chicago vede 3:1. Bez asistence.
    DUNCAN KEITH - 2:1
     
    21:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Snad čtvrtý střelecký DUNCANA KEITHA. A byla to pořádná pumelice. Quick měl navíc zakrytý výhled. Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení 2:1. Hostům se tam nicméně nepozdával dřívější zákrok na Dustina Browna, který zaváněl faulem. Asistence: Marián Hossa, Jonathan Toews.
    JAKE MUZZIN - 1:1
     
    19:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce hosté vyrovnávají. Branka jde jednoznačně na vrub šestadvacetiletého brankáře Jestřábů. JAKE MUZZIN nahodil puk od levého mantinelu. Domácí brankář se jej pokusil holí nadzvednout a vychýlit z prostoru mezi třemi tyčemi. To se ale hrubě nepovedlo. Kotouč mu proklouzl mezi betony. Králové krátce před odchodem do kabin vyrovnávají na 1:1. Asistence: Trevor Lewis, Nick Shore.
    BRYAN BICKELL - 1:0
     
    05:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    V ponechané výhodě se domácí ujímají vedení. Brandon Saad obkroužil Quickovu klec a nahodil puk po zemi směrem do brankoviště, kde stál připravený BRYAN BICKELL, jenž tečoval pokus svého spoluhráče za bezmocného brankáře. Asistence: Brandon Saad, Andrew Shaw.

    Pavel Zeman

    Góly a asistencie: 6. Bickell (Saad, Shaw), 22. Keith (Hossa, Toews), 23. Hjalmarsson, 54. Hossa – 20. Muzzin (Lewis, Shore)


    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Oduya, Hjalmarsson, Keith, Rozsíval, Timmonen, Seabrook – Versteeg, Toews, Hossa – Sharp, B. Richards, Vermette – Bickell, Shaw, Saad – Desjardins, Krüger, Teräväinen. Trenér: Joel Quenneville.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Sekera, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Williams – King, Carter, Toffoli – Brown, Shore, Lewis – Clifford, M. Richards, Nolan. Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodca: Walsh, Devorski – Rody, Sericolo