Ne – Bohemians - NE 6:3 (kon.) | Vítkovice – Chodov 4:3 (po pr.)
koniec
Ne
6:3 (3:0, 1:2, 2:1)
FbŠ pipni.cz Bohemians
cz Sobota 28.03.2015, 16:00 • SH Jižní Město • Play- off Extraligy žen CZ
     
    58:51
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Půlicí kruh se stal oblastí MARTINY ČAPKOVÉ. Hráčka se naplno zmocnila děrovaného předmětu, zvedla jej do výšky a ten doskákal bez komplikování do opuštěné svatyně. Asistence: Denisa Billá.
     
    53:02
    Tereza Pilíková (Herbadent) je vyloučena na dvě minuty za hru rukou.
     
    53:02
    Adéla Bočanová nakonec nedokázala rozpohybovat domácí brankářku. Bohemians tak budou mít k dispozici přesilovou hru.
     
    53:02
    Bylo nařízeno trestné střílení v neprospěch Herbadentu. Za hostující celek pojede proti Kuchyňkové Adéla Bočanová.
     
    51:31
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tygřice znovu utíkají ve skóre. Zmatená defenzivní fáze hostů neuhlídala Dominiku Steinbachovou, která ještě situaci vyšperkovala správně myšleným pasem pro čekající MONIKU SLAVÍKOVOU. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    48:50
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Velice výhodný střelecký post LUCIE VESELÉ nedovolil žádné z obránkyň, aby vložila hůl do dráhy výpalu. Zelenobílá tak vsítila kontaktní gól a ztráta je minimální. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    43:16
    Skákavý pas útočnice hostujícího družstva zkrotila a její tým získal tři veliké šance k ohrožení Kuchyňkové, jenže hlídačka všechny možnosti zničila.
     
    38:45
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Průnik zorganizovaly zelenobílé ve dvou, což mělo za následek nejtvrdší možný trest. Adéla Bočanová počkala, až IVETA HYRŠLOVÁ naběhne do chtěné zóny. Akce vyvrcholila famózním zamířením. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    30:03
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Nyní už domácí tlak nepřetrpěly. ELIŠKA REISCHLOVÁ přispěchala s odpovědí, bleskově zpracovala původní dělovku a napodruhé trefila v tutové možnosti téměř odhalenou kasu. Bez asistence.
     
    27:04
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Zaskočená Zelená se akorát otočila, neboť proti situaci nedokázala nijak zakročit. LUCIA KOŠTURIAKOVÁ předvedla přesnost, když z velké vzdálenosti uklidila do nepokrytého území. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    11:40
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí zruinovaly defenzivní složku Bohemians a rázem měla ELIŠKA KRUPNOVÁ spoustu místa pro zakončení celé situace. Rychle reagující hráčka bez otálení rozvlnila síť uvnitř brány. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    05:21
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Sebevědomí LUCIE KOŠTURIAKOVÉ nedosáhlo hranic, domácí zvyšují na dvougólový rozdíl. Střílející bezchybně vedla míček, vyhnula se všem nastraženým pastem a pohodově přidala gólovou tečku. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    03:30
    Zajímavě pronikla Hubáčková a nezůstalo pouze u toho, neboť florbalistka setřásla poslední nenechavou protivnici a rozezvučela brankovou konstrukci.
     
    00:57
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to vyšlo. LUCIA KOŠTURIAKOVÁ se prokousala defenzivní půlkou zelenobílých, zjevila se nedaleko od brankoviště a vyslaný projektil nestačila brankářka vytěsnit. Úvod ovládl Herbadent. Asistence: Zuzana Hubáčková.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 1. Košturiaková (Hubáčková), 6. Košturiaková (Krupnová), 12. Krupnová (Košturiaková), 28. Košturiaková (Kubišová), 52. Slavíková (Steinbachová), 59. Čapková (Billá) – 31. Reischlová, 39. Hyršlová (Bočanová), 49. Veselá (Bočanová)


    Ne: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Nordinová, Sádková, Procházková, Steinbachová, Billá, Slavíková, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, Polívková, Ferencová, Kleinová, Polívková
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Zelená (Kolaříková) – Chełstowská, Hyršlová, Loudová, Nguyenová, Šindelářová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Ludvíková, Veselá, Dobisiková, Jarešová, Burdová, Hnátová, Bočanová

    Rozhodca: Zbyněk Pěnička, Michal Šafář

    Diváci: 116