Motor ČB – Slavia 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Olomouc 3:2 (2:0 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Banes Motor České Budějovice
2:3 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)
HC Slavia Praha
cz Piatok 27.03.2015, 17:30 • Budvar Arena • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
    Tomáš VLASÁK - 2:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ VLASÁK.
     
    62:47
    ČEZ Motor si bere oddechový čas!
     
    62:47
    Tak teď bude mít Motor velkou šanci na vstřelené rozhodující branky. Jan Stránský (SLA) se poroučí na trestnou lavici za podražení.
    Roman VRÁBLÍK - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    58:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak branka je přeci jen uznána! Obránce ROMAN VRÁBLÍK vypálil od modré čáry, kotouč přeskočil brankáře Slavie a nakonec tedy skončil za brankovou čarou. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    58:12
    Českobudějovičtí už se radovali z vyrovnání, ale rozhodčí nakonec ukazuje, že bude telefonovat!
     
    57:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení a to je velmi smutné pro domácí tým. Stránský se dvakrát po sobě díky své obrovské rychlosti dostal do úniku. Poprvé byl faulován Suchánkem, podruhé už českobudějovické obránce přebruslil a překonal Bláhu střelou nad lapačku. Bez asistence.
     
    55:00
    Ve stoprocentní šanci byl Michal Švihálek! Ten dostal přesnou přihrávku před branku a Budvar aréna už byla téměř na nohou. V poslední chvíli však zasáhl betonem Dominik Furch.
     
    52:56
    Vyloučeni budou po komerční pouze hosté. Jan Stránský (SLA) fauloval a jde si sednout na trestnou lavici za podražení.
     
    50:59
    Slavia je v tlaku a domácí drží skvělý brankář Bláha! Nyní se vyznamenal proti dorážce Václava Pletky, který měl stoprocentní šanci.
     
    50:43
    Ladislav Marek (CEB) odchází na trestnou lavici za vysokou hůl. Naprosto zbytečný faul oslabil domácí tým v tu nejméně vhodnou chvíli.
    Tomáš NOUZA - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    50:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Českobudějovické duo Straka – Nouza opět zaúřadovalo. Prvně jmenovaný posílal z pravého kruhu před bránu puk TOMÁŠI NOUZOVI, který ho tečoval do protipohybu brankáře Furcha. Asistence: Josef Straka, Roman Vráblík.
     
    48:48
    Tvrdá rána obránce Dušana Žovince zazvonila o břevno branky Slavie Praha!
     
    40:17
    Michal Švihálek šel do úniku a v poslední chvíli byl faulován Jakubem Šulcem (SLA). Ten je potrestán za podražení na dvě minuty.
    Václav PLETKA - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    39:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. VÁCLAV PLETKA nakonec svůj nájezd proměňuje střelou nad lapačku a druhá třetina tak neskončí bezbrankově.
     
    39:59
    Neuvěřitelná situace byla k vidění v Budvar aréně! Jeden z hráčů Slavie se pár sekund před koncem dostal k puku v mezikruží, položil si Bláhu a mířil do prázdné klece. V poslední chvíli však domácí zachránil skvělým brankářským zákrokem obránce Dušan Žovinec, který byl poté nucen zalehnout puk. Slávisté se vrhli do brankoviště jako supi, ale puk do brány nedotlačili. Rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    38:16
    Rok Pajič (CEB) dostává menší trest za tvrdý zákrok loktem. Slavia bude hrát krátce před koncem druhé periody přesilovou hru.
     
    37:48
    Motor měl velkou příležitost na otevření skóre! První řada byla v tlaku, Švihálek se nejprve pokoušel dostat puk kolem tyče do branky a Furch si musel lehnout na led. Puk se poté dostal před branku, kde na něj však nedosáhl Rok Pajič.
     
    31:57
    Tomáš Nouza inkasoval úder holí do obličeje a Jan Stránský (SLA) bude pykat za hru vysokou holí. Domácí budou mít příležitost v přesilové hře otevřít skóre zápasu.
     
    29:50
    České Budějovice budou hrát v oslabení. Petr Punčochář (CEB) odchází odpykat menší trest za hru vysokou holí.
     
    26:58
    Ve vynikající šanci byl po Žovincově přihrávce Michal Švihálek! Ten dostal kotouč mezi kruhy, ale nedokázal rychlou střelou překonat Furcha.
     
    26:46
    K puku se ale náhle dostal Motor a přispěchal s protiútokem. Tomáš Nouza se dostal do dobré příležitosti, ale byl v poslední chvíli faulován. Jiří Doležal (SLA) je vyloučen za sekání.
     
    23:17
    Po Pletkově přihrávka zpoza branky tvrdě vypálil Antonín Růžička, při jehož pokusu fanouškům Motoru zatrnulo.
     
    11:36
    Potrestán bude domácí tým a Slavia si také vyzkouší přesilovou hru. Dan Růžička (CEB) je potrestán za držení hole.
     
    03:53
    Skvělá šance v podání Českých Budějovic! Kotouč putoval po ose Straka – Rob – Nouza a posledně jmenovaný dostal ideální přihrávku mezi kruhy. Jeho pohotová rána vyděsila fanoušky Slavie.
     
    03:36
    Máme tu první vyloučení a na trestnou lavici míří hosté. Ronald Knot (SLA) dostává menší trest za hákování.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 51. Nouza (Straka, Vráblík), 59. Vráblík (Nouza) – 40. Pletka (t.s.), 58. Stránský, rozh. náj. Vlasák

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Pajič (CEB)
    0:0   Pletka (SLA)
    2. séria:
    0:0   Straka (CEB)
    0:1   Vlasák (SLA)
    3. séria:
    0:1   Nouza (CEB)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (nájezdy Gába) – Punčochář, Žovinec, Suchánek, Vráblík, D. Růžička, Semrád – Kuchejda, Pajič, Švihálek – Nouza, Straka, Přibyl – Marek, Rob, Boháč – Vaniš, Trummer, Pašek
    HC Slavia Praha: Furch – Valach, Šulc, A. Růžička, Štich, Knot, Kolařík, Novák – Sklenář, Bednář, Tomica – Stránský, T. Doležal, Pletka – Holec, Vlasák, J. Doležal – Babka, Andres, Poletín

    Rozhodca: Hribik, Hejduk – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6 461 (vyprodáno)