Slovensko – Nórsko 4:1 (kon.) | Francúzsko – Brazília 1:3 (kon.)
koniec
Francúzsko
1:3 (1:1)
Brazília
cz Štvrtok 26.03.2015, 21:00 • Stade de France, Paříž • Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    První žlutou kartu utkání dostává Brazilec Souza za ostrý zákrok na Benzemu.
     
    90+2
    Brazílie opravdu závěr zápasu hodně protahuje. V posledních minutách už páté střídání! Ze hřiště jde Elias a je nahrazen Marcelem.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Teď už opravdu jde ze hřiště Luiz Gustavo. Na hřišti je nahrazen Fernandihnem.
     
    88
    Velmi vtipná situace se udála u třetího střídání Brazílie. Luiz Adriano byl připraven u postranní čáry a kříčel, že má být střídán Luiz Gustavo. Nakonec byl ale vystřídán Roberto Firnimo, který byl zřejmě nejblíže.
    Střela Fekira mířila těsně vedle
     
    87
    Nabil Fekir je po svém příchodu velmi aktivní! Teď dostal přihrávku na pravou stranu od Benzemy, útočník Lyonu udělal kličku do středu a vystřelil přízemní střelu, ta skončila těsně vedle pravé tyče Jeffersonovo branky!
     
    86
    Podruhé v dnešním zápase střídá Brazílie. Ze hřiště jde jednogólový Oscar, na hřiště míří Souza.
     
    84
    Čtvrté střídání týmu Francie. Deschamps posíla do hry dalšího útočníka. Přichází Olivier Giroud, ze hřiště jde Matuidi.
     
    83
    I Carlos Dunga sáhá k prvnímu střídání. Výborný výkon dnes podal Willian, toho nahrazuje útočník Doněcku Douglas Costa.
     
    82
    Didier Deschamps se snaží rozproudit hru svého týmu dalším střídáním. Ze hřiště odchází Valbuena, který dnes předvedl dobrý výkon. Nahrazuje ho mladý Payet.
     
    74
    Francie poprvé v tomto zápase střídá! Na hřiště jde místo Sissoka Kondogbia. Griezmanna střídá Fekir, který tak zažije preméru v národním týmu!
    Luiz GUSTAVO - 1:3
     
    69
    Brazílie právě vstřelila branku!
    1:3! Kanárci nehrají v dnešním utkání až tak dobrý fotbal, nicméně jsou neskutečně produktivní. Na rohový kop Williana si naskočil LUIZ GUSTAVO, který se přesnou hlavičkou k tyči nemýlil! Mandanda byl v tomto případě bez šance!
    Pěkná střela Griezmanna
     
    63
    Griezmann předvedl výbornou individuální akci, když se protáhl kolem Williana a střelou z dobrých 25 metrů protáhl Jeffersona! Další rohový kop pro Francii!
    Proti střele Sissoka výborně zasáhl Jefferson
     
    59
    Po krásném Benzemově centr z pravé strany míč propadl až k Sissokovi, který si míč zpracoval a chystal se zakončit. Jefferson ale velmi rychle vyběhl a zmenšil tak střelecký úhel. Střelu Sissoka následně dokázal vyrazit!
    NEYMAR - 1:2
     
    57
    Brazílie právě vstřelila branku!
    A Brazílie otáčí skóre! Willian skvěle udržel míč v souboji s Schneiderlinem a postupoval směrem vpřed. Výbornou přihrávkou mezi obránci vybídl ke skórování NEYMARA, který se střelou z úhlu nemýlil! Pro Neymara je to už 43. branka v reprezentaci!
    Proti střele Gustava zakročil Mandanda
     
    51
    Willian operoval s míčem na pravé straně, následně se pokoušel hledat na středu Firnima, ten však na poslední chvíli podklouzl a míče se zmocnil Elias, který našel před vápnem Luize Gustava. Záložník Wolfsburgu se opřel do míče a vyslal přízemní střelu, Mandanda byl však na místě a míč vyrazil!
    Luiz Gustavo nastřelil ruku Sagny
     
    45+1
    Rychlý protiútok Brazílie táhl po levé straně Neymar, ten si ale proti Sakhovi nevěřil, a tak předal míč na Oscara. Ten byl tísněn Sissokem a poslal míč na Luize Gustava, který vystřelil. Ve vápně trefil ruku Sagny, ten ji měl však u těla a navíc si chránil obličej, tudíž se penalta pískat nebude!
    OSCAR - 1:1
     
    41
    Brazílie právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Brazílie v posledních minutách nebyla příliš aktivní, nicméně se ji podařilo vyrovnat! Firnimo byl před vápnem pod tlakem Sissoka, i tak dokázal procpat míč na OSCARA, který vystřelil z první, ačkoliv byl tísněn Sakhem. Míč poté prošel za záda Mandandy a záložník Chelsea se mohl jít radovat!
     
    21
    Francie právě vstřelila branku!
    Nedáš! Dostaneš! Francie se ujímá vedení! Francie zahrávala už třetí rohový kop. Do třetice všeho dobrého to Valbuenovi vyšlo a poslal krásný centr do vápna. Na ten si naskočil RAPHAËL VARANE a přesnou hlavičkou uklidil míč k tyči!
    Raphaël VARANE - 1:0
    Proti střele Neymara zasáhl Mandanda
     
    20
    Po chybě Schneiderlina se k míči před vápnem dostal Neymar, který chytře obstřelil Varaneho. Proti jeho střele ale výborně zasáhl Mandanda. Naštěstí pro domácí se k dorážce Firnimo nedostal.
    Výborný zákrok Jeffersona
     
    7
    Valbuena si stihl doběhnout až k rohovému praporku. Jeho centr našel Varaneho, ten v krkolomné pozici prodloužil míč na Benzemu, který hlavičkoval a všichni si mysleli, že Francie půjde do vedení! Famózní zákrok ale předvedl Jefferson! Při dopadu se ale zranil a nyní je ošetřován!

    Jan Havlovic

    Góly: 21. Varane (Valbuena) – 41. Oscar (Firnimo), 57. Neymar (Willian), 69. Gustavo

    Karty:   90+3. Souza (BRA)


    Francúzsko: Mandanda – Evra, Sakho, Varane, Sagna – Matuidi, Schneiderlin, Sissoko – Griezmann, Benzema, Valbuena
    Náhradníci: Lacazette, Costil, Trémoulinas, Jallet, Payet, Kondogbia, Guilavogui, Zouma, Koscielny, Fekir, Giroud, Ruffrier

    Brazília: Jefferson – Filipe Luis, Silva, Miranda, Danilo – Elias, Gustavo – Willian, Neymar, Oscar – Roberto Firnimo
    Náhradníci: Diego Alves, Douglas Costa, Fabinho, Fernandinho, Gabriel Paulista, Gil, Luiz Adriano, Marcelo, Marcelo Grohe, Philippe Coutinho, Robinho, Souza

    Rozhodca: Rizzoli – Tonolini, Manganelli (vš. ITA)