NY Islanders – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – LA Kings 2:4 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 2:3 (po pr.)
Columbus – Anaheim 5:3 (kon.) | Detroit – Arizona 4:5 (po pr.) | Tampa Bay – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Montreal 3:2 (po pr.) | Vancouver – Winnipeg 5:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
5:3 (1:2, 3:1, 1:0)
Anaheim Ducks
cz Streda 25.03.2015, 00:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:33
    Bitkaři Prout a Maroon jsou na ledě, ale startuje přesilovka Anaheimu po tom, co se Kevin Connauton (CBJ) provinil vysokou holí.

    Na vyloučení: 6-4.
    Vyšší tresty: 2-2.
     
    39:18
    Nyní se nám rozhtrhnul pytel i s vyloučeními. Boone Jenner (CBJ) jde na dvě minuty ven za loket na Corey Perryho (ANA), jenž také usedá na lavici trestů za nafilmovaný pád.

    Na vyloučení: 5-4.
    Vyšší tresty: 2-2.
     
    38:34
    Za pěstní souboj odchází Dalton Prout (CBJ) a Patrick Maroon (ANA) na pět minut na trestnou lavici, kde začnou i třetí třetinu.

    Na vyloučení: 4-3.
    Vyšší tresty: 2-2.
     
    27:55
    Hosté si zahrají přesilovou hru, protože Fjodor Tjutin (CBJ) se provinil hákováním na Kyle Palmierim, což byla jediná možnost obránce domácích, jak znemožnit Palmierimu dostat se k puku.

    Na vyloučení: 4-3.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    25:32
    Nutno dodat, že oba dva dostávají za shozené rukavice a pěstní souboj pětiminutový odpočinek na vychladnutí.

    Jared Boll (CBJ) – Clayton Stoner (ANA), oba 5 minut za bitku.
     
    18:13
    Jak to Jamesi Wisniewskému sluší v dresu Anaheimu se budou moct fanoušci Columbusu podívat hodně zblízka. Donedávna bek Blue Jackets míří za podražení Johansena na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    18:01
    David Savard (CBJ) oslabuje Columbus poté, co zcela zbytečně napadl ve svém útočném pásmu jednoho z hostujících hráčů a už jde své vášně zchladit na střídačku.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    15:08
    Za krosček Marka Daňa si půjde odsedět dvě minuty Kyle Palmieri (ANA). Následně vznikla za brankou Gibsona menší šarvátka, která však byla hodně rychle uhašena.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    10:04
    Přesilovku si vyzkouší také Blue Jackets, protože Simon Despres (ANA) už odjíždí na trestnou lavici za držení Ryana Johansena.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    07:57
    Trošku přísné vyloučení na straně Columbusu. Arťom Anisimov (CBJ) zastavil rponikajícího hostujícího hráče na své obranné modré hákováním a už míří na trestnou lavici. Využije Anaheim i svojí druhou přesilovou hru?

    Na vyloučení: 2-0.
     
    04:13
    První přesilovou hru bude mít k dispozici Anaheim, protože za hrubost míří za katr Clayton Stoner (CBJ).

    Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 16. Hartnell (Johansen, Johnson), 28. Johansen (Atkinson), 31. Hartnell (Karlsson, Daňo), 32. Foligno (Morin, Anisimov), 60. Hartnell (Atkinson, Savard) – 7. Kesler (Rakell, Palmieri), 15. Cogliano (Thompson), 31. Beleskey (Perry, Wisniewski)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Connauton, Goloubef, Prout, Tjutin – Jenner, Johansen, Atkinson – Foligno, Anisimov, Morin – Hartnell, Karlsson, Daňo – Tropp, Letestu, Boll. Trenér: Todd Richards
    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Despres, Wisniewski, Vatanen, Stoner – Maroon, Getzlaf, Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Cogliano, Thompson, Silfverberg – Fleischmann, Rakell, Sekáč. Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodca: Greg Kimmerly, Tim Peel – Darren Gibbs, Steve Miller

    Diváci: 14044