Třinec – Ústí n. L. 3:1 (kon.) | Pardubice – Karviná 2:1 (kon.) | Sigma Olomouc – Opava 1:1 (kon.)
Vlašim – Most 2:0 (kon.) | Táborsko – Znojmo 2:0 (kon.)
koniec
FK Třinec
3:1 (1:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
cz Sobota 21.03.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90
    Hosté vyčerpali také své třetí střídání. Ze hry odchází Jakub Pícha, častý exekutor rohových a přímých kopů. Třinecký trávník okusí David Šraga.
     
    87
    Arma střídá podruhé v zápase. Trenér Němec stáhl na lavičku útočníka Richarda Veverku. V Třinci si v závěru utkání zahraje mladíček Filip Novotný.
     
    85
    Za potlesku tribun opouští hrací plochu střelec druhé třinecké branky, Jiří Janoščin. Na poslední minuty ho na trávníku nahradí slovenský záložník Miroslav Ceplák.
     
    84
    Třinečtí ubránili několik ošemetných situací před Palečkem a z rychlého protiútoku sami udeřili. Za faul na Matouška uprostřed hřiště viděl žlutou kartu Lukáš Vaněk (UNL).
     
    83
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ústeckým se přímý kop nepodařil a Třinec utekl do rychlého brejku! Janoščín přetáhl hru na pravou stranu, kam si nabíhal Tomeček. Balon si zpracoval a posadil svůj centr přesně na hlavu RENÉHO DEDIČE, který neměl problém se zakončením k tyči – 3:1!
     
    81
    Velkou příležitost ke srovnání však měla také Arma! Vomáčka chyboval, Pavlatův centr pak Paleček vyrazil jen k Martykánovi, jehož pokus srazili domácí obránci na roh!
     
    80
    Joukl zakroutil svůj centr tak mocně, až se Ústečtí strachovali, aby z toho nebyl gól! Balon se otřel o horní tyč branky a pak se odrazil daleko od brány!
     
    73
    Leibl centroval nebezpečně před třineckou branku, odkud míč před Smolou odhlavičkoval Hloch. Mezitím Arma poprvé střídá. Michala Leibla nahrazuje Michal Pavlata.
     
    71
    V týmu Třince dochází k další změně. Hřiště opustí další útočník Pavel Malcharek, na trávníku se stane novým mužem střelec tří gólů, Petr Joukl.
     
    66
    Avizované střídání je tady. Ze hry je stažen třinecký útočník Ondřej Smetana. Toho nahradí typologicky podobný typ fotbalisty, Slovák René Dedič.
     
    66
    Do obrovské šance se po centru Píchy dostal neobsazený Vaněk a zakončoval z bezprostřední blízkosti branky! Gólman Paleček prokázal skvělý reflex a nohou balon vykopl!
     
    58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec si po nevýrazném úseku hry bere vedení zpět na svou stranu! Míč se po výkopu Palečka dostal na levou stranu k volnému JIŘÍMU JANOŠČÍNOVI. Zimní třinecká posila si škodolibě narazila o brankáře Zachardu a pak už balon dorazil do prázdné branky – 2:1!
     
    55
    Jan Peterka (UNL) to s důrazem v souboji proti Tomečkovi přehnal. Je odpískáno a Peterka je prvním hráčem, který dnes viděl žlutou kartu.
     
    37
    Malcharek se uvolnil okolo Vaňka a odcentroval do vápna! Tam byl zcela volný Smetana, hlavičkoval k tyči, ale balon na poslední chvíli vyrazil brankář Zacharda na roh!
     
    31
    Centr od rohového praporku Ústeckým propadl až na zadní tyč, kde jej vybojoval Vomáčka! Třinecký kapitán se uvolnil a vystřelil, trefil však jen padajícího Zachardu!
     
    23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Tomeček ztratil míč uprostřed hřiště, Martykán roztáhl hru na Zemana, který odcentroval přesně do vápna. Tam si naběhl prostovlasý TOMÁŠ SMOLA a hlavou umístil balon za Palečka – 1:1!
     
    21
    Smola si poradil v souboji před brankou na pravé straně a přihrál do gólové šance Veverkovi! Ten nastřelil Hlocha a pak se předvedl skvělým zákrokem Paleček! Veverka reklamoval Hlochovu ruku marně.
     
    10
    Píchův centr doplachtil na zadní tyč, kde stál připravený Veverka! Paleček jeho hlavičku vyrazil před sebe, jeho spoluhráči pak dostrkali míč z nebezpečného prostoru na další roh!
     
    7
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se dostali k dalšímu vhazování o poznání blíže ústecké branky. Kubáňův hod prodloužil hlavou do malého vápna Smetana, tam se k míči protlačil důrazný PAVEL MALCHAREK a prostřelil Zachardu! Ústí nad Labem inkasovalo na jaře poprvé – 1:0!

    Ondřej Zoubek

    Góly: 7. Malcharek, 58. Janoščín, 83. Dedič – 23. Smola

    Karty:   55. Peterka (UNL), 84. Vaněk (UNL)


    FK Třinec: Paleček – Kubáň, Vomáčka (C), Hloch, Matoušek – Tomeček, Motyčka, Hupka, Janoščín (85. Ceplák) – Malcharek (71. Joukl), Smetana (66. Dedič). Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Bruk – Velner, Joukl, Malíř, Čelůstka, Ceplák, Dedič.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Zacharda – Zeman, Vaněk, Vraštil, Pícha (90. Šraga) – Peterka, Martykán (C), Krátký, Leibl (73. Pavlata) – Smola, Veverka (87. Novotný).Trenér: Petr Němec.
    Náhradníci: Novák – Zukić, Šraga, Pavlata, Hanich, Novotný.

    Rozhodca: Jana Adámková – Jiří Kříž, Zdeněk Arnošt

    Diváci: 813