Buffalo – NJ Devils 1:3 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 3:1 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:2 (po pr.)
Minnesota – St. Louis 6:3 (kon.) | Calgary – Columbus 2:3 (po pr.) | LA Kings – Vancouver 1:4 (kon.)
koniec po predl.
Calgary Flames
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
cz Sobota 21.03.2015, 21:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ramo BOURQUE - 2:3
     
    64:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté rozhodují dnešní utkání. Johansen nahazoval kotouč na branku domácích, Ramo kotouš pouze vyrazil a RENE BOURQUE dorazil černou gumu za záda finského brankáře. Asistence: Ryan Johansen.
    Artem ANISIMOV - 2:2
     
    44:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají. Russellova rozehrávka se zastavila o konstrukci domácí brány, kde se jí zmocnil ARTEM ANISIMOV, který se vybruslil před Rama a bekhendovou střelou finského brankáře překonal. Bez asistence.
    Jiří HUDLER - 2:1
     
    22:44
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Velmi laciný gól teď vstřelili domácí. Hostující brankář si vyjel za bránu pro puk, který ovšem rozehrál jen na hůl JIŘÍHO HUDLERA. Českému útočníkovi nedělalo sebemenší problémy trefit branku, a tak posílá Flames do vedení. Asistence: Sean Monahan.
    Rene BOURQUE - 1:1
     
    11:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. Johansen si všiml před bránou najetého RENE BOURQUEHO, který překonal Rama přízemní střelou. Asistence: Ryan Johansen.
    Sean MONAHAN - 1:0
     
    04:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. To byla hokejová lahůdka v podání domácích. Gaudreau našel před bránou Hudlera, který otočen zády k brance poslal kotouč do strany na hůl SEANA MONAHANA. Domácí útočník nebyl nikým atakován, a tak uklidil kotouč do zcela prázdné brány. Asistence: Jiří Hudler, Johny Gaudrau.

    Jan Brabec

    Góly a asistencie: 5. Monahan (Hudler, Gaudreau), 23. Hudler (Monahan) – 12. Bourque (Johansen), 45. Anisimov, 65. Bourque (Johansen)


    Calgary Flames: Ramo (Hiller) – Russell, Wideman, Brodie, Engelland, Schlemko, Diaz – Gaudreau, Monahan, Hudler, Bouma, Backlund, Jones, Raymond, Granlund, Colborne, Bollig, Stajan, Ferland
    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Johnson, Savard, Goloubef, Tjutin, Connauton, Prout – Jenner, Johansen, Atkinson, Hartnell, Anisimov, Daňo, Bourque, Foligno, Morin, Tropp, Letestu, Boll