Košice – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Trenčín – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
koniec
MFK Košice
1:2 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Streda 18.03.2015, 14:30Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.
     
    Slovenský pohár pokročil už do štvrťfinále, kde sa o vidinu pohárovej miestenky v Európe pobijú dva tímy najvyššej súťaže – tak to je snáď tá najlepšia pozvánka na stredajšie štvrťfinále Slovnaft cupu medzi Košicami a Dunajskou Stredou. Obaja majú veľkú motiváciu – v lige sa už na prvých troch miestach zrejme neumiestnia, takže ich prípadná cesta do Európy vedie práve cez pohár.

    Košice v poslednej dobe majú viac než so súpermi starosti samé so sebou. Hráči poslali do médií otvorený list o nevyplatených mzdách a prémiách, atmosféra v klube teda na prvý pohľad nie je najlepšia. Výkon v poslednom ligovom zápase s Myjavou však splnil vysoké kritériá a výsledkom bolo jednoznačné víťazstvo 2:0. Východniari už v minulosti prekonali viaceré veľké krízy, pričom si určite spomínajú aj na účinkovanie v pohárovej Európe, ktoré by si radi zopakovali cez obhajobu víťazstva v Slovenskom pohári.

    Dunajská Streda prežíva zatiaľ vydarenú jarnú časť, dobrý dojem len potvrdila prekvapujúcim víťazstvom na Slovane. Vedenie klubu deklaruje vysoké ciele, plány na výstavbu tréningového areálu a preto sa v DAC dívajú do budúcnosti optimisticky. Účasť v pohárovej Európe by na Žitnom ostrove bola určite veľkou futbalovou udalosťou.

    Z hľadiska postavenia v tabuľke Fortuna ligy pôjde o súboj tabuľkových susedov – Košice sa nachádzajú na 8.priečke s 26 bodmi, Dunajská Streda na 7.mieste s 28 bodmi. Aj ligové postavenie teda napovedá, že zápas nemá favorita.

    Ako postupovali?

    2.kolo: Námestovo – Košice 0:4
    3.kolo: Tvrdošín – Košice 0:4
    4.kolo: Nemšová – Košice 1:4
    5.kolo: JUPIE Podlavice -Košice 0:1

    2.kolo: Domaniža – Dunajská Streda 0:3
    3.kolo: Močenok – Dunajská Streda 0:2
    4.kolo: Nové Zámky – Dunajská Streda 1:3
    5.kolo: Rožňava – Dunajská Streda 0:2

    Vážení športoví fanúšikovia, zo stretnutia vám prinesieme podrobný on-line prenos, v ktorom vám neunikne nič dôležité a podstatné. Tešíme sa na vás v stredu o 14:30!
     
    -20
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Huk, Dimun, Pačinda, Šinglár, Kavka, Dordević, Haskić, Novák
    Náhradníci: Ružinský – Diaby, Korijkov, Pavúk, Tóth, Gáll, Viazanko

    FC DAC Dunajská Streda: Poláček – Ljubičić, Michalik, Uljaky, Amban, Sesar, Sarr, Turňa, Štepanovský, Szarka, Szabo
    Náhradníci: Izsmán – Šmirc, Krišto, Horváth, Brašeň, Černák, Majerník

    Rozhodca: Pavlík – Žákech, Borsányi.
     
    -1
    Hráči oboch tímov už prichádzajú v sprievode rozhodcovskej trojice na hraciu plochu. Domáci dnes nastúpia v tradičných žlto-modrých dresoch, hostia z Dunajskej stredy si priniesli čiernu sadu dresov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný polčas sa postarali domáce Košice. Tie sa smerom dopredu ponáhľať nebudú a prvú útočnú akciu zápasu založia z vlastných obranných radov.
     
    1
    Dunajskostredčania boli dobre rozostavení pri stredovom kruhu a prípadnú šancu domácich nepripustili.
     
    2
    Tí si aj napriek tomu dokázali vypracovať šancu a hostia boli nútení faulovať. Loptu si na priamy voľný kop postavil Novák, ktorý ju zakrútil do náruče Poláčka.
     
    2
    Hostia sa vydali smerom dopredu, dlho sa však pri lopte neohriali. Lopta končí za autovou čiarou, kde sa k nej poľahky dostanú Košice.
     
    3
    Domáci to teraz spravili skvele, keď sa po sérii krátkych prihrávok ocitli s loptou až v šestnástke, kde sa našťastie pre hostí stihli vrátiť hráči v tmavom.
     
    4
    Z protiútoku Dunajskej Stredy nebolo nič, naopak, domáci budú rozohrávať roh.
     
    5
    Košiciam ale táto situácia vôbec nevyšla, keď jeden z ich hráčov poslal len tvrdú prihrávku po zemi priamo na kopačku súpera.
     
    6
    Našťastie pre domácich, z rýchlej kontry sa Dunajská Streda presadiť nedokázala. Lopta končí za bránkovou čiarou, odkopávať môže Stijakovič.
     
    6
    Tak toto je poriadne nepríjemné, po jednom zo súboji ostáva ležať na trávniku Šinglár, s ktorým to nevyzerá vôbec dobre.
     
    7
    Šinglár mal našťastie "len" vyrazený dych a v zápase bude môcť pokračovať. Pre Košice je to rozhodne potešujúca správa.
     
    8
    Hrá sa teraz prevažne v strede ihriska, kde sú aktívnejším tímom domáci. Tí sa ale cez pozorné obranné rady hostí dostať nevedia.
     
    9
    Pred Stijakovićom to teraz poriadne iskrilo, lopta preletela šestnástkou pred bránkou Košíc, kde sa jej nik nedotkol. Domáci gólman môže odkopávať.
     
    10
    Po 10 minútach platí stále stav 0:0. Svedkami vážnejšej šance sme zatiaľ neboli, všetko sa ale môže zmeniť po štandardke Dunajskej Stredy zo vzdialenosti asi 30 metrov.
     
    11
    Center do šestnástky Kavka upratal len za bránkovú čiaru, roh pre hostí.
     
    12
    Domáci dokázali loptu odvrátiť pred pokutové územie, odkiaľ ale prišla následne poriadne nebezpečná strela. Lopta popri ľavej žrdi doplachtila až k tribúne.
     
    12
    Uvidíme ďalší roh hostí.
     
    13
    Center do stredu bránky dokázal hlavou odvrátiť Šinglár, opäť ale zmätky pred šestnástkou, hostia budú vhadzovať.
     
    13
    Tak Dunajská Streda teraz výrazne lepším tímom. Domáci nedokážu prejsť ani cez stredový kruh.
     
    14
    A nezmení sa to ani teraz, keď Šinglár prenechával loptu spoluhráčovi po jeho pravej ruke. Ten ju nedokázal ideálne spracovať, šancu tak dostanú opäť hostia.
     
    15
    Tí si však všimli na zemi ležať jedného z domácich futbalistov a loptu tak športovo odkopli. Jeden z hráčov MFK bude našťastie v poriadku.
     
    15
    A domáci loptu súperovi vrátili. Hráme v rámci Fair Play.
     
    16
    Domácim sa podarilo skórovať, avšak podľa jedného z čiarových rozhodcov len z ofsajdovej pozície. Košice sa teraz prezentovali protiútokom ako z ríše snov a loptu si pred šestnástkou poposúvali takým spôsobom, že Dunajská Streda ani len nevedela, kde sa nachádza.
     
    17
    Domáci futbalisti sú pri chuti. Na prihrávku Šinglára si však teraz nik nevyskočil.
     
    18
    Pekná akcia aj na opačnej strane ihriska. Tá prišla po nepresnom odvrátení zo strany Košičanov, všetko však vyriešil Stijaković.
     
    19
    Tak v Košiciach sa teraz dejú veci! Domáci sa prezentovali krásnou akciou a v šestnástke zamotali hlavy súperom, aby následne prišla prihrávka na Dimuna, ktorý strelou po zemi poriadne vystrašil Poláčka. Ten sa do jeho strely stihol hodiť.
     
    20
    Hostia budú mať výhodu rohového kopu.
     
    21
    A ten nezahrali vôbec zle! Lopta sa po nie príliš vydarenom centri síce ocitla na hlavách domácich, tí však nedokázali odvrátiť a tak sa o to pokúsil Stijaković. Gólman MFK vyboxoval priamo na kopačku hosťujúceho futbalistu, ktorý "nožničkami" triafa len vonkajšiu sieť!
     
    22
    Omnoho zaujímavejšie dianie ako na ihrisku je práve na tribúnach, kde sa začala mastenica. K domácemu fanklubu zrejme prenikli hostia, tieto tábory si potrebujú niečo vysvetliť.
     
    24
    Situáciu už rieši bezpečnostná služba, vráťme sa ale k dianiu na trávniku. Tam si teraz domáci pred vlastnou šestnástkou nerozumeli a ponúkli loptu súperovi, ktorý to nevyužil.
     
    25
    V Košiciach vybuchol prvý delobuch. Spolu s ním prišla zaujímavá šanca domácich, keď sa v šestnástke ocitol pri lopte Pačinda, ktorý "žabkou" našiel len Poláčka.
     
    26
    Hostia kombinovali na útočnej polovici, kde ostáva ležať jeden z ich hráčov. Snáď to nebude nič vážne.
     
    26
    Dunajskostredčan je už na nohách, štandardka pre hostí.
     
    27
    Tá sa DAC nevydarila podľa ich predstáv, keď center letel len ďaleko od hráčov v tmavých dresoch. Odkopávať môže v pokoji Stijaković.
     
    27
    Domáci v šanci, center z ľavej strany vyboxoval Poláček len na Dordevića, ktorý sa ale s loptou ešte musel otočiť a stratil tak palebnú pozíciu.
     
    29
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, do lopty si v týchto minútach najčastejšie kopli obaja gólmani.
     
    30
    Za sebou máme 30 minút hry. Po tých je stav stále nerozhodný, 0:00. Sledujeme zaujímavý, no opatrný futbal. Oba celky sú si vedomé, že dnešné stretnutie rozhodne zrejme jediný presný zásah.
     
    31
    Hostia zaútočili, na zemi ale ostáva ďalší z ich hráčov.
     
    32
    Aj ten bude ale našťastie v poriadku. Hosťom rozohrávka nevyšla, avšak ani hlavička Pačindu nebola presvedčivá. Domáci sa aj napriek tomu k lopte dostanú.
     
    33
    Nepresnosti DAC, domáci budú rozohrávať útočnú akciu z vlastnej polovice.
     
    34
    Pačinda nevyslal vôbec center z kategórie propagačných, k Dimunovi ale dokázal stopér rýchlo pristúpiť a o loptu ho obral.
     
    35
    Už len 10 minút nás delí od konca prvého polčasu.
     
    35
    Domáci sa popri pravej postrannej čiare dostali až pred šestnástku, tam však v prevahe DAC, ktorého hráči sa poľahky dostali k lopte.
     
    36
    Košičania dokázali súperi pribrzdiť v strede ihriska, Dunajská Streda ale pri lopte ostane.
     
    36
    Nie však nadlho. Dlhý odkop Pačindu a faul Szarku znamená nepriamy kop v prospech domácich hráčov.
     
    37
    Dobrá strela jedného z hostí teraz vystrašila prítomných divákov, našťastie pre Košice ale opečiatkovala len reklamný banner za bránkou.
     
    38
    Na druhej strane zaujímavá situácia v šestnástke DAC, keď sa jeden z domácich snažil prelobovať Poláčka. Loptu na poslednú chvíľu odvrátil stopér Dunajskej Stredy.
     
    39
    Faul DAC tresne za hranicou pokutového územia, domáci budú mať k dispozícii nebezpečnú štandardku!
     
    40
    Nádherný pokus Nováka, dlho nikto nevedel, či šlo o center, alebo strelu, Novák to však mal vyrátané a lopta sa stočila na bránku, kde nebezpečne letiacu loptu vyboxoval Poláček.
     
    41
    Hostia sa snažili o súvislejšiu akciu – márne.
     
    41
    Hráči MFK ale neisto loptu poslali len na rohový kop. Domáci si teraz sami komplikujú život.
     
    42
    Našťastie pre Košice, center ešte pred bránku poslal jeden z hostí hlavou len mimo priestor troch žrdí.
     
    43
    Domáci kombinovali na útočnej polovici, kde k nim dobre pristúpili súperovi futbalisti. Tí sa síce k lopte hneď nedostali, po zaváhaní Pačindu ale už áno.
     
    44
    Útočník DAC čelil neľahkej úlohe, keď si musel obhodiť až štvoricu brániacich Košičanov. To sa mu, pochopiteľne, nepodarilo.
     
    45
    Hostia ale pri lopte ostanú a budú zahrávať štandardku.
     
    45
    Pridlhý center nenašiel ani jedného z hráčov v poli. Čakáme už len na informáciu o nadstavenom čase.
     
    45
    Domáci sa však ešte dostali do šance, to bol zrejme Šinglár, kto zachytil nepresnú rozohrávku DAC a ohrozil Poláčka, ktorý sa do dráhy strely dobre hodil.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Rozhodca Pavlík nenadstavil ani sekundu, prvý polčas nám tak končí po 45 minútach hry. Videli sme v ňom viacero zaujímavých situácií, z jednej z nich sa domáci dokonca dokázali presadiť, podľa verdiktu čiarového rozhodcu ale len z ofsajdovej pozície.
    Druhý polčas sa začne približne o 15:32.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    O úvodný výkop druhej časti hry sa postarali hostia. Do druhého polčasu sme vstúpili bezo zmien na hracej ploche.
     
    46
    Aktívnejší boli v tejto chvíli hráči DAC, ktorým sa podarilo vybojovať rohový kop.
     
    47
    Nepresvedčivý center domáci odvrátili a pôjdu do protiútoku.
     
    47
    Košice strieľajú v poradí druhý gól, ani ten ale uznaný nebude. Novák totiž stál v ofsajde.
     
    48
    Na zemi ostal po jednom zo súbojov ležať Pačinda, ktorému našťastie nič vážne nebude.
     
    49
    A ďalší ofsajd Košíc. Tak domáci si na tieto situácie budú musieť dať pozor.
     
    50
    Až teraz sa DAC podarilo usadiť s loptou na útočnej polovici, nasledovali však ďalšie nepresnosti. Hra teraz poriadne stratila na tempe.
     
    50
    Prvú žltú kartu v stretnutí vidí hosťujúci Ljubičić.
     
    51
    Domáci sa následne snažili niečo vymyslieť smerom dopredu, to sa im však nepodarilo. V druhom polčase tak pokračujeme bez vyložených šancí.
     
    52
    A ostane to tak aj po akcii DAC, hráči zo zápasu Slovenska totiž o loptu rýchlo prišli.
     
    53
    Mladík Dimun chcel teraz využiť fakt, že Poláček bol ďaleko od svojej bránky. Jeho strela ale bola veľmi nepresná.
     
    54
    Domáci ostali pri lopte, dokonca aj na útočnej polovici. DAC má teraz veľké problémy dostať sa k lopte.
     
    55
    V poradí už štvrtú gólovú šancu Košíc prerušil ofsajdový verdikt. Pre domácich sú dlhé nakopávané lopty dnes zrejme prekliate.
     
    56
    Košice neporovnateľne lepším tímom. Dunajská Streda sa zmohla len na bezmocné odkopnutie za stredovú čiaru, kde sa k lopte opäť vrátili domáci.
     
    57
    Ani domáci smerom dopredu teraz nič nevymysleli. Novák hľadal v šestnástke hlavu spoluhráča, avšak neúspešne.
     
    57
    Žltá karta aj pre hráča Košíc. Po faule na unikajúceho hráča ju vidí Sekulić.
     
    59
    Hostia dlho váhali s rozohraním štandardky aby ju následne rozohrali najhoršie, ako len mohli. Lopta po zemi Košiciam problémy nenarobila, domáci v pokoji odvrátili.
     
    60
    Striedanie v tíme hostí: ihrisko opustí Ujlaky, nahradí ho Brašeň.
     
    61
    Domáci centrovali do pokutového územia, kde však nestál ani jeden hráč v žlto-modrom drese.
     
    63
    Hra teraz poriadne stratila na tempe. Aktívnejším tímom domáci, ktorí sa ale len veľmi ťažko presadzujú cez pozornú obranu Dunajskej Stredy.
     
    63
    Potvrdil to aj Novák, ktorý hľadal uličkou zrejme Pačindu. Proti tomu zasiahol na výbornú Turňa.
     
    64
    Domáci sa následne dopustili faulu v strede ihriska, odkiaľ bude DAC rozohrávať štandardku.
     
    65
    Košice dali gól!
    Dámy a páni, toto bola jedným slovom nádhera! DAC si so štandardkou neporadili ideálne, do protiútoku tak šli domáci. MIROSLAV VIAZANKO poslal lišiacky skákavú loptu na bránku, kde ju ešte preskočila dvojica domácich hráčov a dokonale tým pomiatla Poláčka.
     
    66
    Nebezpečenstvo na opačnej strane ihriska, akrobatickým spôsobom tam zakončoval jeden z hostí, našťastie pre Košice nepresne.
     
    67
    V pokoji tak mohol odkopnúť Stijaković. Ten si aj naďalej drží čisté konto.
     
    67
    Domáci sú pri chuti a radi by pridali aj druhý presný zásah. Pokúsil sa o to opäť Viazanko, ktorý ale tentokrát kopol len do vzduchu.
     
    68
    Striedajúci Brašeň potiahol loptu po ľavej strane ihriska, kde sa však zamotal do vlastných kľučiek. Domáci majú hru pod kontrolou.
     
    70
    Do konca stretnutia ostáva už len 20 minút, domáci aj naďalej kontrolujú dianie na hracej ploche.
     
    70
    Teraz to však Košičania nezvládli a pri autovej čiare zbytočne faulovali, našťastie pre nich preletel center len šestnástkou.
     
    71
    Dordević si teraz neudržal nervy na uzde a poriadne si vyšliapol na súpera. Za tento zákrok vidí pochopiteľne žltú kartu.
     
    72
    Hostia tak budú zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 18 metrov.
     
    73
    Nepríjemný pokus letiaci k ľavej žrdi Stijaković vyrazil krásny futbalový moment!
     
    74
    Ďalšia žltá karta pre domácich. Vidí ju Ján Novák.
     
    75
    Striedanie v tíme hostí: ihrisko opustí Sesar, jeho miesto zaujme Černák.
     
    76
    Jeden z domácich hráčov leží pred vlastnou šestnástkou a bude musieť byť ošetrený.
     
    77
    Tak nie, je to ešte nepríjemnejšie, domáceho futbalistu odnášajú na nosidlách!
     
    77
    Tým hráčom bol Ivan Ostojić. Našťastie pre domácich sa ale po krátkom ošetrení pýta späť na trávnik.
     
    78
    Domáci v zaujímavej príležitosti, tentokrát sa ofsajdu vyhli, lopta im však uskočila a následne zakončovali nepresne.
     
    78
    Hostia ale čoraz viac otvárajú hru a MFK má dostatok priestoru na kombináciu. Tá mu tentokrát nevyšla.
     
    79
    Pískaný prísny faul v strede ihriska, loptu bude odkopávať Dunajská Streda.
     
    80
    Desať minút pred koncom sme boli svedkami neprehľadnej situácie vo vnútri šestnástky Košíc, pískaný bol útočný faul Dunajskej Stredy.
     
    81
    Začala sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby. A ak si domáci futbalisti postrážia nepríjemnú Dunajskú Stredu, tak aj celého stretnutia.
     
    81
    Novák nachytaný v ďalšom ofsajde.
     
    81
    Viazanko chcel pridať druhý gól Košíc a s loptou sa poriadne pohral v šestnástke. Jeho strelu stihli hostia napokon zraziť.
     
    82
    Striedanie v tíme hostí: Dunajská Streda strieda aj po tretíkrát. Ihrisko opustí tentokrát Štepanovský, ktorého nahradí Krišto.
     
    83
    Čas na vyrovnanie sa hosťom poriadne kráti. Navyše, domáci sú pri lopte a nehodlajú sa jej vzdať.
     
    83
    Dnešné stretnutie sleduje 1410 divákov.
     
    84
    Za mohutného potlesku zahrávali domáci rohový kop na kopačku Dordevića, ktorý bránku netrafil.
     
    85
    Pri následnom protiútoku musel kapitán domácich, Šinglár, zatiahnuť ručnú brzdu a to aj za cenu žltej karty.
     
    86
    Nepríjemný center do šestnástky našiel hlavu jedného z futbalistov hostí, ktorý dokázal loptu zraziť na zem. Tam sa po nej hodil pohotový Stijaković.
     
    86
    Pačinda bol teraz smerom dopredu príliš statický a na uličku Nováka si nabehnúť nestihol. Domáci ale pri lopte ostanú.
     
    87
    Domáci sa už dopredu neponáhľajú a hru sa pokúsia čo najviac zdržať.
     
    88
    Dunajská Streda dala gól!
    A je vyrovnané! Na dlhý center dobre zareagoval MARIN LJUBIČIĆ, ktorý strelou z otočky prekonáva Stijakovića.
     
    89
    Tak to je pre domácich obrovská smola. 2 minúty pred koncom začíname odznova.
     
    90
    Začala sa posledná minúta riadneho hracieho času.
     
    90
    V tej sa nič zaujímavé neudialo, čaká sa tak na údaj o nadstavenom čase.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    Domáci sa snažili hru rýchlo preniesť z vlastnej polovice na tú útočnú, to sa im ale nepodarilo. Na dlhý nákop dobre zareagovali hostia.
     
    90+2
    Hra je teraz často prerušovaná, čakáme na záverečný hvizd.
     
    90+2
    Koniec riadnej hracej doby.
     
    Kedže sa v riadnej hracej dobe o víťazovi stretnutia nerozhodlo, uvidíme penaltový rozstrel.
     
    1. séria
    1:0
    Ako prvý si loptu na vyznačený bod postavil domáci VIAZANKO, ktorý penaltu premenil.
     
    1. séria
    1:1
    Odpovedal TURŇA – úspešne.
     
    2. séria
    1:1
    Ostojić nepremieňa!
     
    2. séria
    1:2
    Kapitán hostí SZABO posiela hostí do vedenia!
     
    3. séria
    2:2
    PAČINDOVHO pokusu sa síce Poláček dotkol, nezastavil ho ale.
     
    3. séria
    2:3
    MICHALÍK premieňa. Dunajská Streda má psychickú výhodu.
     
    4. séria
    2:3
    Ján Novák Poláčeka neprekonal!
     
    4. séria
    2:3
    Sarr prekopol bránku, domáci stále žijú!
     
    5. séria
    2:3
    Šinglár triafa brvno, je koniec.
     
    90
    V penaltovom rozstrele zvíťazil tím FC DAC Dunajská Streda. O víťazný zásah sa postaral ĽUBOMÍR MICHALÍK.
     
    V penaltovom rozstrele úspešnejší hostia, tí sa tak tešia z postupu do semifinále Slovnaft cupu. Pre Košice ako obhajcu pohára sa tak Slovnaft cup-ová cesta končí.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dňa. (16:33:59)

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 65. Viazanko – 88. Ljubičić, 90. Michalík

    Karty:   57. Sekulić (KOS), 71. Dordević (KOS), 74. Novák (KOS), 85. Šinglár (KOS) – 50. Ljubičić (DUN)

    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    1:0   Viazanko (KOS)
    1:1   Turňa (DUN)
    2. séria:
    1:1   Ostojić (KOS)
    1:2   Szabo (DUN)
    3. séria:
    2:2   Pačinda (KOS)
    2:3   Michalík (DUN)
    4. séria:
    2:3   Novák (KOS)
    2:3   Sarr (DUN)
    5. séria:
    2:3   Šinglár (KOS)


    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Huk, Dimun, Pačinda, Šinglár, Kavka, Dordević, Haskić, Novák
    Náhradníci: Ružinský – Diaby, Korijkov, Pavúk, Tóth, Gáll, Viazanko

    DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Ljubičić, Michalik, Uljaky (60. Brašeň), Amban, Sesar (75. Černák), Sarr, Turňa, Štepanovský (82. Krišto), Szarka, Szabo
    Náhradníci: Izsmán – Šmirc, Krišto, Horváth, Brašeň, Černák, Majerník

    Rozhodca: Pavlík – Žákech, Borsányi