Vítkovice – Chodov 3:4 (kon.) | Bohemians – Bulldogs 5:2 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
Bulldogs Brno
cz Utorok 17.03.2015, 20:00 • Aréna Sparta • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
Predzápasové kurzy
    Petr TŮMA - 5:2
     
    55:38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Velikou dávku jistoty nyní přidává domácímu celku PETR TŮMA. Domácí celek teď překvapil Buldoky rozehrávkou z rohu a míček skončil až v brance, Asistence: David Šimek.
    Pavel ČIHÁK - 4:2
     
    54:22
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je tu zřejmě definitivní rozluštění celého dnešního střetnutí. Bagin přenechal míček PAVLU ČIHÁKOVI, který se překvěpivě dokázal prosadit přízemní střelou, která propadla Kejíkovi a skončila za jeho zády. Vojtěch Bagin.
    Radek MANDÍK - 3:2
     
    38:07
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tento gól by ji ale mohl domácím nápomoci. Krásnou kombinaci do prázdné branky na jeden dotek zakončuje RADEK MANDÍK po přihrávce Davida Šimka. Asistence: David Šimek.
    Marek FUCHS - 2:2
     
    35:27
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno opět ukazuje svou silnou psychickou stránku a i dnes dokázalo smazat vzniklé manko. Ač tísněn, tak z prostoru velkého brankoviště srovnává MAREK FUCHS, jenž dorazil za záda Korába Mendrekovu střelu. Asistence: Jakub Mendrek.
    Jakub MENDREK - 2:1
     
    33:17
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tohle je ale pro domácí ledová sprcha! Střelou Koutného sice ještě Koráb vyrazil, ale k míčku se poté nejrychleji JAKUB MENDREK, který stačil zasáhnout míček dříve než Čihák a poslal děravý nesmysl do odkryté klece domácích. Assitence: Jiří Koutný.
    Martin POLÁČEK - 2:0
     
    25:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostává do dvoubrankového vedení. Šimek adresoval přes půlku hřiště míček MARTINU POLÁČKOVI, který se perfektně z otočky trefil na vzdálenější tyč. Asistence: David Šimek.
    Martin POLÁČEK - 1:0
     
    04:36
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Brno sice drží míček po většinu času, ale Bohemka z ojedinělého protiútoku sk=oruje a znovu u toho bylo duo David Šimek – MARTIN POLÁČEK, jenž si napravuje reputaci a při druhé šanci v zápase překonává Kejíka. Asistence: D. Šimek.

    Góly a asistencie: 5. Poláček (D. Šimek), 26. Poláček (D. Šimek), 39. Mandík (D. Šimek), 55. Čihák (Bagin), 56. Tůma (D. Šimek) – 34. Mendrek (J. Koutný), 36. Fuchs (Mendrek)


    FbŠ Bohemians: Koráb (Cimbálek) – Kisugite, Musil, Kuncman, Čihák, Chlumský, Höffer – M. Šimek, Bagin (C), Musil, Jedlička, Kordoš, D. Šimek, Bílek, Poláček, Tůma, Mandík, Kindl, Růžek, Šárka.
    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Jeski, Komenda, Bauer, Jakůbek – Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, J. Koutný, M. Koutný, Mendrek, Sládeček, Veselý, Žižka, Ondráček (C).

    Rozhodca: Radek Štengl, Jakub Nábělek

    Diváci: 267