Vítkovice – Chodov 3:4 (kon.) | Bohemians – Bulldogs 5:2 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Utorok 17.03.2015, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
Predzápasové kurzy
     
    59:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Znovu rychlá odpověď vítkovického týmu. Ovšem ten má na vyrovnání už jen dvanáct vteřin. JAN ŠEBESTA vymetl pavučinky v růžku branky Zicha. Asistence: Robin Žydel
     
    59:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Míčku se v rohu na straně Vítkovic ujal PATRIK DÓŽA, vyběhl si do střelecké pozice a navyšuje na 4:2. Pravděpodobně je o dnešním vítězi rozhodnuto. Asistence: Martin Pražan.
     
    48:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice našly rychlou gólovou odpověď. Nejdříve Jousi od levého mantinelu nastřelil tyčku, ale poté se k odraženému míčku dostal MAREK MATEJČÍK a snižuje znovu na rozdíl jediné branky. Asistence: Julius Jousi.
     
    47:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Obrana Vítkovic zůstala úplně zamrzlá na polovině hřiště. Z rozehrávky Chodova z rohu hřiště u vlastní branky se stal samostatný únik ONDŘEJE MIKEŠE, který neměl s překonáním Součka problém. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    35:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovští hráči využili ponechanou výhodu a hru v šesti hráčích. Přesnou přihrávku, kterou připravil Dóža, využil na levém křídle střelou do horní části branky TOMÁŠ SÝKORA. Patrik Dóža.
     
    19:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ HÁJEK se s tím nepáral a propálil hned všechno a všechny před sebou a rozvlnil síť. Je vyrovnáno! Bez asistence.
     
    09:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vítkovice nic ze své hry nevytěžily, kdežto Chodovu stačil rychlý protiútok. TOM ONDRUŠEK se uvolnil na levém křídle, kam dostal přesnou přihrávku, kterou mu naservíroval Dóža ze druhé strany hřiště. Souček neměl šanci. Asistence: Patrik Doža.

    Zuzana Košťálová

    Góly a asistencie: 20. Hájek, 49. Matejčík (Jousi), 60. Šebesta (Žydel) – 10. Ondrušek (Dóža), 36. Sýkora (Dóža), 48. Mikeš (Ondrušek), 60. Dóža (Pražan)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Ciompa) – Hrubý, Jankulár, Brus, Žydel, Šebesta, Řezanina, Gál, Pešat, Zbořil, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Jousi, Matúš
    FAT PIPE Florbal Chodov: Zich (Šrámek) – Jelínek, Pražan, Vávra, Klápa, Pražák, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Schubert, Chmelíček, Vojtíšek, Dóža, Jastřembský, Strachota, Bouša, Procházka

    Rozhodca: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 342