Chodov – Vítkovice 6:8 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 9:5 (kon.) | Ostrava – Tatran 5:6 (0:1 po s.n.)
Sparta – Mladá Boleslav 3:10 (kon.)
koniec
Bulldogs Brno
9:5 (0:3, 4:1, 5:1)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 15.03.2015, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
Predzápasové kurzy
     
    59:59
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak jsem se mýlil. Pražané hráli znovu bez brankáře a toho dokázal využít v devátou trefu MARTIN KOUTNÝ. Bez asistence.
     
    59:53
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak toto je definitivní tečka za dnešním zápasem. Martin Koutný vybojoval balónek, přehodil posledního obránce a DAVID COUFAL pohodlně zakončil do opuštěné brány. Asistence: Martin Koutný.
     
    59:09
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hosté zariskovali a odvolali brankáře, aby mohli hrát v pěti. To se jim ovšem vymstilo, protože JIŘÍ JUHAŇÁK vysokým lobem z poloviny hřiště trefil odkrytou klec. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    54:25
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brněnští jsou zase o krok napřed. Dlouho obléhali hostující obranný val, až Žižka našel na středu MARTINA KOUTNÉHO, který se zbavil obránce a střelou z otočky strhává vedení zpět na stranu Bulldogs. Asistence: Josef Žižka.
     
    51:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražané se rozhodně nevzdávají a opět vyrovnávají stav zápasu. Na jedné straně prvně neuspěl hrubý v přečíslení dvou na jednoho, a tak vyrazili vpřed hosté, což dokázal přesnou střelou využít MARTIN ŠIMEK. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    47:17
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    To ovšem po další šanci neplatí. Ondráček dostal do rohu pas, poté se několikrát rozhlédl, kde má volné spoluhráče, aby následně našel zcela volného JIŘÍHO JUHAŇÁKA, který trefil prázdnou bránu a posílá domácí poprvé do vedení. Asistence: Luděk Ondráček.
     
    39:32
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    K balónku se nepostavil nikdo jiný než ALEŠ JAKŮBEK. Opět šel hodně pomalu, tentokrát ovšem s míčkem nemíchal a pouze si ho táhl před sebou, aby jej následně bekhendem poslal do brány. Je opět vyrovnáno.
     
    39:21
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A tak udeřilo na opačné straně. Žižka kroužil s balónkem u florbalky až do rohu, odkud nahodil před bránu, kde dorazil za záda Korába LUDĚK ONDRÁČEK. Asistence: Josef Žižka.
     
    33:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražané nechtějí připustit podobný vývoj jako ve včerejším utkání a opět odskakují o dvě branky. Šárka našel zcela nehlídaného VOJTĚCHA BAGINA, jenž zamířil na bližší tyč a překonal domácího gólmana. Asistence: Jakub Šárka.
     
    31:41
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Buldoci byli dlouho namáčknutí na svého soupeře a tlačili na něj. Následně se za bránu schoval Martin Koutný, který předložil přihrávku do ideální pozice JOSEFU ŽIŽKOVI, jenž míček doklepl za bezmocného Korába. Asistence: Martin Koutný.
     
    29:11
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brněnský kapitán ALEŠ JAKŮBEK jel hodně pomalu. Neustále míchal s míčkem a díval se na pohyb brankáře, až nakonec svůj forhendový blafák zakončil střelou pod břevno. Buldoci se tak konečně dočkali.
     
    14:04
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Teď už to tam ovšem zelenobílým padlo. Před bránou vznikla po nahození pořádná mela, ze které nakonec vybojoval míček Šimek, který ho posunul k mantinelu na VOJTĚCHA BAGINA, jenž vyprášil všechny pavučiny v rohu brány. Asistence: Martin Šimek.
     
    05:09
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A o minutu později už Bohemians odskakují na rozdíl dvou branek. Tentokrát to byl Kindl, který se zmocnil kulatého nesmyslu, poradil si se svými protihráči a poté vybídl přihrávkou ke skórování DAVIDA ŠIMKA, jenž jeho nabídkou nepohrdl. Asistence: Tomáš Kindl.
     
    04:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Kadlec držel balónek u své hokejky a šetřil čas, jenže poté o něj na polovině přišel, což hosté dokázali okamžitě využít. Šárka poslal přesný pas na PAVLA ČIHÁKA, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Jakub Šárka.

    Daniel Havel

    Góly a asistencie: 30. Jakůbek (t.s.), 32. Žižka (Koutný M.), 40. Ondráček (Žižka), 40. Jakůbek (t.s.), 48. Juhaňák (Ondráček), 55. Koutný M. (Žižka), 60. Juhaňák (Jakůbek), 60. Coufal (Koutný M.), 60. Koutný M. – 5. Čihák (Šárka), 6. Šimek D. (Kindl), 15. Bagin (Šimek M.), 34. Bagin (Šárka), 52. Šimek M. (Bagin)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Koutný J., Koutný M., Sládeček, Mendrek, Veselý, Žižka, Ondráček, Jalový, Jeski, Komenda, Bauer, Jakůbek "C"

    Trenéři: Rostislav Kohút, Jan Kadlec

    FbŠ Bohemians: Koráb (Cimbálek) – Kisugite, Šimek D., Bagin "C", Musil, Jedlička, Šimek M., Bílek, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Růžek, Šárka

    Trenéři: Roman Kieler, Michal Jedlička

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 669