Chodov – Vítkovice 6:8 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 9:5 (kon.) | Ostrava – Tatran 5:6 (0:1 po s.n.)
Sparta – Mladá Boleslav 3:10 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
6:8 (0:1, 3:4, 3:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 15.03.2015, 17:00 • SH Jižní Město • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
Predzápasové kurzy
     
    59:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další nepřesnost v chodovské rozehrávce, kterou stejně jako při prvním gólu trestá MAREK MATEJČÍK. Tentokrát měl pozici o dost usnadněnou, neboť střílel do prázdné branky. Asistence: David Matúš.
     
    53:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrovská hrubka Pražana, který tak dlouho otálel před vlastní brankou s rozehrávkou, až přiběhl LUKÁŠ PEŠAT a dopravil míček do branky. Bez asistence.
     
    52:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Patrik Dóža se rozhlédl a pak adresoval milimetrovou křižnou přihrávku TOMÁŠI SÝKOROVI, který svou střelou do růžku nedal Součkovi nejmenší šanci zasáhnout. Asistence: Patrik Dóža.
     
    50:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ve třetí třetině ojedinělá šance Vítkovic jim vrací vedení. LUKÁŠ HÁJEK dostal dostatek času a prostoru a přízemní střelou překonává Zicha. Bez asistence.
     
    49:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilovka domácí mrzet nemusí, neboť po Boušově přihrávce se do míčku opřel JAN JASTŘEMBSKÝ a jím vystřelený míček si našel cestu až do branky. Asistence: David Bouša.
     
    43:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    A tlak nese domácí kýžené ovoce. Od Ondruška se přes Pražana dostal míček až k TOMÁŠI SÝKOROVI, který natáhl ke střele a jeho projektil zastavila až síťka za Součkovými zády. Asistence: Martin Pražan.
     
    39:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ROBIN ŽYDEL využil dobré práce svých spoluhráčů před brankou a přesnou střelou překonává nic nevidícího Zicha. Poprvé je dnes rozdíl ve skóre větší než jednobrankový. Asistence: Lukáš Řezanina.
     
    36:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To jsou věci. Vítkovičtí jdou znovu do vedení, když Hubálkovu střelu dokázal na brankovišti dorazit FILIP HECZKO. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    36:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je studená sprcha pro domácí tým. LUKÁŠ HÁJEK si ihned po buly vzal míček, naběhl si do výhodné pozice a trefil se přesně. Bez asistence.
     
    36:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí zápas. Po přihrávce Sýkory se dokázal krásně trefit PATRIK DÓŽA. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    35:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do dalšího přečíslení 3 na 2. Navzdory tomu, že se situací nenaložili příliš dobře, dokázal nakonec TOMÁŠ VOJTÍŠEK dostat míček do branky. Asistence: Michal Strachota.
     
    26:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JAN ŠEBESTA poslal na branku takovou nemastnou neslanou střelu, kterou ovšem Zich nedokázal zachytit a Vítkovice si tak rychle berou vedení zpět. Asistence: Pavel Brus.
     
    25:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Strachota se znovu dostal k míčku, tentokrát však přihrál Ondruškovi, který si s míčkem popoběhl a přesnou střelou nad nohou Součka srovnává skóre zápasu. Asistence: Michal Strachota.
     
    13:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MAREK MATEJČÍK vystihl úmysl domácích při rozehrávce a prudkou střelou ze středu hřiště otevírá skóre dnešního zápasu. Bez asistence.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 26. Ondrušek (Strachota), 36. Vojtíšek (Strachota), 37. Dóža (Sýkora), 44. Sýkora (Pražan), 50. Jastřembský (Bouša), 53. Sýkora (Dóža) – 14. Matejčík, 26. Šebesta (Brus), 37. Hájek, 37. Heczko (Hubálek), 40. Žydel (Řezanina), 51. Hájek, 54. Pešat, 60. Matejčík (Matúš)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Zich (Šrámek) – Jelínek, Pražan, T. Vávra, Klápa, Pražák, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Schubert, Chmelíček, Vojtíšek, Dóža, Jastřembský, Strachota, Kotlas, Bouša, Procházka
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Ciompa) – Jankulár, Brus, Heczko, Žydel, Jan Šebesta, Řezanina, Gál, Pešat, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Jousi, Matúš

    Rozhodca: Jakub Furmánek, Vlastimil Štolc

    Diváci: 237