Toulouse – Marseille 1:6 (kon.)
koniec
Toulouse FC
1:6 (0:4)
Olympique Marseille
cz Piatok 06.03.2015, 20:30 • Stadium Municipal • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
    André-Pierre GIGNAC - 1:6
     
    89
    Marseille právě vstřelilo branku!
    ANDRÉ-PIERRE GIGNAC se přeci jen také v této přestřelce zapisuje do střeleckého účtu dnešního utkání! Francouzský útočník si sběhl z levé strany do pokutového území a odtud už vystřelil nechytatelně ke druhé tyči.
    André AYEW - 1:5
     
    78
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Hosté odpovídají na snížení způsobem sobě vlastním. Akpa-Akpro se snažil odkopnout balón, ale ten se nakonec odrazil jen k ANDRÉ AYEWOVI, který tváří v tvář gólmanovi už nezaváhal!
    Wissam Ben Yedder - 1:4
     
    76
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A domácí přeci jen snižují! WISSAM BEN YEDDER dostal přihrávku na pravou stranu pokutového území, kde už měl spoustu prostoru k tomu, aby uklidil míč mezi nohy k zemi padajícího Mandandy.
    Michy BATSHUAYI - 0:4
     
    44
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Hosté dnešnímu zápasu skutečně vládnou! Po dalším rychlém přechodu do útoku zůstávali už hosté sami ve dvou proti jednomu a když byl MICHY BATSHUAYI už úplně sám na středu pokutového území, dovolil si ještě kličku na domácího brankáře a následně zakončil do volné brány.
    Jacques Francois MOUBANDJE - 0:3
     
    20
    Marseille právě vstřelilo branku!
    A hosté odskakují již na rozdíl tří branek! Ayew se dokázal krásně uvolnit na levé straně a poté poslal důrazný nízký centr křižně na Lucase Ocampose, ale ještě před ním si srazil míč do vlastní brány JACQUES FRANCOIS MOUBANDJE.
    Baptiste ALOÉ - 0:2
     
    6
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak to sehráli hosté parádně! Po rozehrání přímého volného kopu odrazili domácí míč jen na hranici pokutového území k Mendymu, jehož střílenou přihrávku ještě tečoval směrem na bránu BAPTISTE ALOÉ. Hosté to tentokrát zahráli skutečně jako v hokeji!
    Michy BATSHUAYI - 0:1
     
    2
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak to je panečku start do zápas! Payet ze středu hřiště vysunul do úniku MICHYHO BATSHUAYIHO, který byl nejprve přidržený Kana-Biyikem, ale následně se ještě dokázal vytočit a svojí střelou z hranice pokutového území ke vzdálenější tyči posílá svůj tým do vedení!

    Filip Ardon

    Góly: 76. Ben Yedder (Trejo) – 2. Batshuayi (Payet), 6. Aloé, 20. Moubandje (vla.), 44. Batshuayi (Ocampos), 78. A. Ayew, 89. Gignac

    Karty:   90+1. Akpa-Akpro (TOU) – 35. Mandanda (OMA), 62. A. Ayew (OMA)


    Toulouse FC: Boucher – Akpa-Akpro, Kana-Biyik, Spajić, Moubandje – Grigore (C) – Tisserand (46. da Silva), Doumbia, Trejo (77. Regattin), Braithwaite (65. Ben Yedder) – Pešić.
    Náhradníci: Vidal – Blin, da Silva, Ben Yedder, Sirieix, Regattin, Ninkov.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Aloé (76. Sparagna), Imbula Wanga, Morel, Mendy – Romao, Lemina – Ocampos, Payet, A. Ayew (81. Thauvin) – Batshuayi (60. Gignac).
    Náhradníci: Samba – Sparagna, Gignac, Alessandrini, Andonian, Tuiloma, Thauvin.

    Rozhodca: Chapron – Perruaux, Aube