D. Moskva – Jaroslavľ 7:3 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 7:1 (kon.) | Petrohrad – Novgorod 2:0 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
7:3 (2:1, 4:0, 1:2)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Štvrtok 05.03.2015, 17:30 • Lužniki Palace of Sports • Play-off KHL
Partner:
    Martin THORNBERG - 7:3
     
    48:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv dokázal využít přesilovou hru! Od modré čáry vypálil Holos, puk šikovnou tečí usměrnil do brány MARTIN THORNBERG. Asistence: Jonas Holos.
    Daniil APALKOV - 7:2
     
    44:17
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv se alespoň dočkal snížení. DANIIL APALKOV si obhodil kotouč kolem obránce, čímž se dostal za něj, a poté přesně zakončil. Asistence: Sergej Konkov a Ilja Gorochov.
    Vladimír BRYJUKVIN - 7:1
     
    41:32
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Gólová exhibice Dinama pokračuje také ve třetí třetině. Gólmana Kolesnika překonal VLADIMÍR BRYJUKVIN, který obdržel přesnou přihrávku do jízdy a se zakončením neměl potíže. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    Mat ROBINSON - 6:1
     
    37:59
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Kanonáda moskevského celku nebere konce! Kombinační souhru v útočném pásmu zakončil milimetrovou střelou MAT ROBINSON, který puk střelou z vrcholu levého kruhu otřel o vzdálenější tyč. Asistence: Denis Kokarev a Sergej Sojin.
    Alexej TĚREŠČENKO - 5:1
     
    35:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté obdrželi nepopulárního bůra. Pátou branku Dinama má na svědomí ALEXEJ TĚREŠČENKO, jenž zužitkoval chytrou přihrávku Pestuška, po které poslal puk k pravé tyči Sanfordovy svatyně. Asistence: Maxim Pestuško a Denis Kokarev.
    Martins KARSUMS - 4:1
     
    33:57
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku! Obraně Lokomotivu unikl MARTINS KARSUMS a tváří v tvář brankáři Sanfordovi neselhal. Bez asistence.
    Janne JALASVAARA - 3:1
     
    29:54
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Téměř současně s vypršením Averinova trestu se díky důrazu před bránou prosazuje JANNE JALASVAARA, který z bezprostřední blízkosti propasíroval puk za záda Sanforda. Asistence: Martins Karsums.
    Alexej CVETKOV - 2:1
     
    16:58
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskva si bere hubený náskok zpět! Ke střeleckému pokusu se odhodlal Karpov, ale pálil nepřesně. Puk odražený od zadního mantinelu se však dostal na hokejku ALEXEJE CVETKOVA, který neměl se zakončením sebemenší problém a usměrnil jej k tyči. Asistence: Maxim Karpov.
    Jiří NOVOTNÝ - 1:1
     
    14:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv ale po inkasované brance zabral a okamžitě dokázal vyrovnat! Gólmana Lazušina propálil z bezprostřední blízkosti JIŘÍ NOVOTNÝ. Asistence: Jevgenij Grachyjov.
    Sergej SOJIN - 1:0
     
    13:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otevírá skóre zápasu a ujímá se tak vedení! Přesnou přihrávku obdržel SERGEJ SOJIN, který dokázal puk usměrnit do odkryté klece poté, co se Sanford nestačil přesunout ke své druhé tyči. Asistence: Jurij Babenko.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 14. Sojin (Babenko), 17. Cvetkov (Karpov), 30. Jalasvaara (Karsums), 34. Karsums, 36. Těreščenko (Pestuško, Kokarev), 38. Robinson (Kokarev, Sojin), 42. Bryjukvin (Daugavinš) – 15. Novotný (Grachyjov), 45. Apalkov (Konkov, Gorochov), 49. Thornberg (Holos)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Novák, Robinson, Jalasvaara, Solovjov, Mironov, Osipov, Korjagin – Daugavinš, Bryjukvin, Volkov – Karsums, Karpov, Cvetkov – Babenko, Kokarev, Těreščenko – Sojin, Markovin, Sopin
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (41. Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiljev, Gorochov, Ljubuškin, Pašnin, Gavrikov – Averin, Loktjonov, Apalkov – Galimov, Novotný, Konkov – Thornberg, Platt, Kontiola – Kapustin, Grachyjov, Korškov

    Rozhodca: Odinš, Jeřábek – Lazarev, Šichanov