Kladno – Slavia 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 6:1 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 0:6 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 3:2 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
HC Oceláři Třinec
cz Štvrtok 05.03.2015, 17:15 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A to je definitivní jistota postupu do play-off pro domácí hokejisty, kteří se nyní neskutečně radují! JAN SONNEK poslal puk do prázdné branky. Asistence: Matěj Hes.
     
    44:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Druhý gól JAKUBA KOTALY! Boleslavský útočník byl připravený v mezikruží, odkud nechytatelnou dělovkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bruslaři si tedy vrací zpět ztracené vedení. Asistence: Jan Sonnek, David Bernad.
     
    38:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To bylo skutečně rychlé. Bruslaři si vytvořili kvalitní přesilovkový zámek, vyměnili si pár přihrávek a poté se puk dostal k JAKUBU KOTALOVI, který byl přesný, a vyrovnává tak stav utkání. Asistence: David Bernad, Matěj Hes.
     
    32:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Skvělá práce! Pisarik se dostal před brankou k puku, následně jej poslal na ONDŘEJE KOVAŘČÍKA, který se do prázdné klece nemýlil. Hosté tedy otáčejí stav utkání. Asistence: Tadeáš Jaroš, Alex Pisarik.
     
    29:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři měli velký tlak, který také proměnili. PETR HEIDER poslal ze závaru kotouč do levého horního rohu Růžičkovy brány. Začíná se tedy opět od vyrovnaného stavu. Asistence: Tomáš Franek, Jiří Severa.
     
    24:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ŠKOENERGO Aréna se raduje z úvodního gólu, protože jej vstřelili domácí. STANISLAV BRZÁK si najel až k brance a i v pádu dokázal poslat kotouč za záda bezmocného Svobody. Asistence: Jan Sonnek, Jakub Kotala.

    Vojtěch Drbohlav

    Góly a asistencie: 25. Brzák (Sonnek, Kotala), 39. Kotala (Bernad, Hes), 45. Kotala (Sonnek, Bernad), 60. Sonnek (Hes) – 30. Heider (Franek, Severa), 33. Kovařčík (Jaroš, Pisarik)


    BK Mladá Boleslav: Růžička (Jan Plíšek) – Mašek, Tůma, Hes, Žalud, Bernad, Šťáva, Červinský – Průšek, Kotala, Poljanyčka, Pätoprstý, Podsedníček, Brzák, Borovec, Pořízek, Volf, Ďurač, Sedmík, Sonnek, Motloch
    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Dudáček) – Pisarik, Heider, Stránský, Roman, Matyáš, Doudera, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Murín, O. Kovařčík, Jašek, Severa, Bednář, Pala, Christov, Jaroš, M. Kovařčík

    Rozhodca: Horinek – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 150