Winnipeg – Ottawa 1:3 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:1 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 3:1 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 05.03.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alex GALCHENYUK - 3:1
     
    58:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK ještě ze zápasu dělá drama. Střelou po ledě překonal domácího brankáře a je sníženo. Asistence: Andrej Markov, David Desharnais.
    Cam FOWLER - 3:0
     
    57:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    CAM FOWLER z vlastního obranného pásma trefuje prázdnou branku. Asistence: Ryan Kesler.
    Rickard RAKELL - 2:0
     
    30:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RICKARD RAKELL se prosazuje jako druhý hráč Anaheimu. Před brankou se nejlépe zorientoval, doklepl puk za zmateného brankáře. Nejprve to vypadalo, že skóroval Jiří Sekáč, ale až záběr z brankové kamery odhalil, že hůl, která poslala puk do branky nebyla Sekáčova, nýbrž Rakellova. Takře Rakell dává druhou branku domácích. Asistence: Jiří Sekáč, Hampus Lindholm.
    Francois BEAUCHEMIN - 1:0
     
    06:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po rychlé kombinaci jdou domácí hokejisté do vedení. FRANCOIS BEAUCHEMIN mohl ještě přihrávat, ale rozhodl se pro střelu. To se ukázalo jako dobré řešení, protože brankář na ni nedosáhl. Asistence: Kyle Palmieri, Nate Thompson.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 7. Beauchemin (Palmieri, Thompson), 31. Rakell (Sekáč, Lindholm), 58. Fowler (Kesler) – 59. Galchenyuk (Markov, Desharnais)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Beauchemin, Lindholm, Despres, Fowler, Manson, Stoner – Perry,Getzlaf, Palmieri – Silfverberg, Kesler, Fleischmann – Sekáč, Rakell, Etem – Maroon, Thompson, Cogliano
    Montreal Canadiens: Price (Tokarskij) – Subban, Markov, Gončar, Beaulieu, Petry, Gilbert – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Weise, Plekanec, Galchenyuk – Smith-Pelly, Da La Rose, Eller – Mitchell, Flynn, Prust

    Rozhodca: O'Rourke, Morton – Lazarowich, Miller