Piešťany – Košice 3:4 (kon.) | Martin – Nitra 4:1 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
HC Košice
Streda 04.03.2015, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
    SOJČÍK - 3:4
     
    59:58
    Košice dali gól!
    Hrubá chyba Martina Škadru, ktorému sa ľahký puk zamotal medzi nohy, ostal absolútne bezradný a PETER SOJČÍK svoj nájazd blafákom premenil. Šťastena sa usmiala na Košičanov neskutočným spôsobom.
    KLEMPA - 3:3
     
    55:03
    Piešťany dali gól!
    Parádne sólo Mateja Mišuru stredom ihriska, ktorého Košičania trestuhodne pustili až pred Hyláka, ktorý tiež nie najlepšie vybehol, Mišura obišiel aj jeho, bekendová strela skončila na tyčke, TOMÁŠ KLEMPA bol ale pri puku prvý a pohodlne vyrovnal na 3:3. Zaslúžené vyrovnanie, na ktoré reaguje tréner Oremus oddychovým časom. Začíname odznova.

    Asistencia: Mišura, Leško.
    STUPKA - 2:3
     
    46:55
    Piešťany dali gól!
    Po buly zaváhanie obrancu a Jenčíka, VÁCLAV STUPKA sa cez nich dostal do nájazdu z pravej strany a popri vyrážačke brankára Hyláka dáva kontaktný gól.

    Asistecnia: Pašek.
    KLEMPA - 1:3
     
    38:36
    Piešťany dali gól!
    Po chybe Tibora Kutálka v rozohrávke si pre puk do rohu pásma prišiel Konečný, prihral na bránkovisko, kde puk pri pravej tyčke pretlačil do siete TOMÁŠ KLEMPA. Zápas tento impulz potreboval, hneď to počuť na tribúnach.

    Asistencia: Konečný.
    SUJA - 0:3
     
    35:42
    Košice dali gól!
    Macejkove repete a presná strieľaná prihrávka na teč, ktorý sa podaril JAKUBOVI SUJOVI pred bránkou. No, už je to o tri góly, to už bude pre domácich napriek snaživému výkonu veľmi ťažké.

    Asistencia: Macejko, Bondra.
    KUTÁLEK - 0:2
     
    21:29
    Košice dali gól!
    Košičania nekompromisne trestajú každé piešťanské zaváhanie. Peter Sojčík sa ocitol sám na pravom kruhu, potiahol k bráne a predložil presne na hokejku TIBORA KUTÁLKA, ktorý tak skóruje do prázdnej bránky.

    Asistencia: Sojčík, Chovan.
    SPILAR - 0:1
     
    18:47
    Košice dali gól!
    Individuálne majstrovstvo GABRIELA SPILARA v plnej paráde. Z ľavého krídla si nakoručľoval na stred a pomedzi nohy prekonal Martina Šúreka.

    Asistencia: Bartoš, Jenčík.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 39. Klempa (Konečný), 47. Stupka (Pašek), 56. Klempa (Mišura, Leško) – 19. Spilar (Bartoš, Jenčík), 22. Kutálek (Sojčík, Chovan), 36. Suja (Macejko, Bondra), 60. Sojčík


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Brňák (C), Leppänen, Šedivý, Škadra, Leško, Kotaška, Bučka, Rais – Petráš, Peško, Haring – Stupka, Pašek, Holovič (A) – Konečný, Mišura, Klempa – Románek (A), Vaculín, Hudec
    Tréner: L. Gudas

    HC Košice: Hylák – Černák, Philipp, Jánošík, Šeda, Cebák, Macejko, Markuš, Drgoň – Spilar (A), Bartoš (C), Jenčík – Bicek (A), Hrnka, Lapšanský – Kutálek, Chovan, Sojčík – Bondra, Suja, Hinďoš
    Tréner: P. Oremus

    Rozhodca: J.Konc, Mullner – Kacej, Výleta