Barys – Omsk 3:4 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 4:6 (kon.) | Jekaterinburg – Kazaň 1:2 (kon.)
Čeljabinsk – Novosibirsk 2:1 (po pr.)
koniec
Barys Nur-Sultan
3:4 (0:2, 1:0, 2:2)
Avangard Omsk
cz Streda 04.03.2015, 14:30 • Sport Complex • Play-off KHL
Partner:
    Nigel DAWES - 3:4
     
    59:05
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Zápletka je na světě! NIGEL DAWES dostal famózní přihrávku od Boyda a z bezprostřední blízkosti dává domácím poslední šanci na srovnání. Asistence: Dustin Boyd.
    Anton KURJANOV - 2:4
     
    51:20
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to byla poezie v podání hráčů Omsku! ANTON KURJANOV se s Alexandrem Popovem dostal do přečíslení dva na jednoho, hráči si vyměnili tři svižné přihrávky, posléze první jmenovaný vystřelil z voleje a vymetl horní roh branky. Asistence: Alexander Popov.
    Ivan FISČENKO - 2:3
     
    48:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Antropov předvedl ve středním pásmu obrovskou chybu, Omsk se dostal do rychlého kontru, kterého také využil! IVAN FISČENKO dostal ideální přihrávku, na nic nečekal a propálil brankáře. Asistence: Kirill Semjonov.
    Roman STARČENKO - 2:2
     
    41:19
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana se dostala do rychlého brejku a dokázala z něj vytěžit maximum! Rudenko vyslal střílenou přihrávku do míst, kde byl ROMAN STARČENKO, jenž kotouči změnil směr a poslal jej za záda brankáře. Asistence: Konstantin Rudenko.
    Dusitn BOYD - 1:2
     
    27:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do zápasu! DUSTIN BOYD si najel před branku, kam také dostal ideální přihrávku. Následně chladnokrevně prostřelil brankáře Kostina. Asistence: Nigel Dawes, Konstantin Puškarjov.
    Chad KOLARIK - 0:2
     
    07:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak tahle branka musí Laca velmi mrzet. CHAD KOLARIK se obtočil kolem branky a našel milimetrovou skulinku nad ramenem slovenského brankáře. Asistence: Alexander Popov.
    Denis KULJAŠ - 0:1
     
    03:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk se ujímá vedení! Perežogin nahrál do dobré střelecké pozice DENISI KULJAŠOVI, jenž milimetrovou ranou propálil brankáře Laca. Asistence: Alexander Perežogin.

    Radim Sochor

    Góly a asistencie: 28. Boyd (Dawes, Puškarjov), 42. Starčenko (Rudenko), 60. Dawes (Boyd) – 4. Kuljaš (Perežogin), 8. Kolarik (Popov), 49. Fisčenko (Semjonov), 52. Kurjanov (Popov)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Malgin) – Dallman, Lundin, Savčenko, Litvinenko, Blochin, Bartulis, Lakiza, Ryspajev – Dawes, Boyd, Puškarjov – Rudenko, Antropov, Starčenko – Žailauov, Poliščuk, Gavrilin – Michailis, Kvaša, Romanov
    Avangard Omsk: Kostin (Barulin) – Hustafsson, Blaťák, Chomicky, Kuljaš, Ljamin, Gluchov, Gončarov – Kolarik, Popov, Perežogin – Širokov, Sobotka, Kurjanov – Musatov, Kalinin, Schutz – Rasskazov, Fišenko, Pervušin