NJ Devils – Nashville 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.) | Columbus – Washington 3:5 (kon.)
Tampa Bay – Buffalo 3:0 (kon.) | Florida – Toronto 2:3 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – LA Kings 2:5 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:6 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Los Angeles Kings
cz Streda 04.03.2015, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Teddy PURCELL - 2:5
     
    45:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TEDDY PURCELL využívá přesilovou hru a svým 19. gólem v letošní sezóně NHL snižuje na 5:2!! Justin Schultz tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střela se od mantinelu za bránou odrazila u pravé tyče k Teddymu Purcellovi, který puk dorazil do prázdné brány a vymetl levý horní roh. Asistence: Justin Schultz, Ryan Nugent-Hopkins.
    Anze KOPITAR - 1:5
     
    40:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANZE KOPITAR se prosazuje krátce po začátku třetí třetiny a Los Angeles vede v Rexall Place už 5:1!! Kings rozjeli v obranném pásmu krásnou kombinační akci, kterou zakončil střelou z vrcholu kruhů pro vhazování Anze Kopitar, který zamířil přesně nad lapačku Bena Scrivense. Asistence: Trevor Lewis, Drew Doughty.
    Kyle CLIFFORD - 1:4
     
    36:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    KYLE CLIFFORD zaznamenává svůj 4. gól v letošní sezóně NHL a vrací Los Angeles Kings tříbrankové vedení!! Kyle Clifford se rychle zorientoval u pravé tyče a z dorážky uklidil puk po přikleknutí do prázdné brány. Asistence: Nick Shore, Jordan Nolan.
    Luke GAZDIC - 1:3
     
    33:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LUKE GAZDIC střílí svůj 2. gól v letošní sezóně NHL a snižuje z pohledu Edmontonu Oilers na 1:3!! Jordan Oesterle vypálil od modré čáry a jeho střelu skvěle tečoval k levé tyči mezi kruhy pro vhazování Luke Gazdic. Asistence: Jordan Oesterle.
    Jeff CARTER - 0:3
     
    22:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER střílí gól v oslabení a LA Kings vedou už 3:0!! Jeff Carter si na pravém křídle vyměnil puk s Tylerem Toffolim, po jehož přihrávce skvělou tečí usměrnil puk mezi betony Bena Scrivense. Asistence: Tyler Toffoli, Drew Doughty.
    Trevor LEWIS - 0:2
     
    19:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TREVOR LEWIS střílí gól a krátce před koncem první třetiny posílá LA Kings do dvoubrankového vedení!! Anze Kopitar v levém kruhu pro vhazování skvěle zabrzdil a poté předložil puk doprava Trevoru Lewisovi, který ho uklidil nad padajícího Bena Scrivense. Asistence: Anze Kopitar, Marián Gáborík.
    Matt GREENE - 0:1
     
    09:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MATT GREENE střílí svůj třetí gól v letošní sezóně NHL a posílá LA Kings do vedení!! Anze Kopitar poslal na pravém křídle zpětnou přihrávku na Matta Greena, který od modré čáry napřáhl k prudké střele letící těsně nad ledem, která zamířila mezi pravým betonem a vyrážečkou Bena Scrivense přesně k levé tyči. Asistence: Anze Kopitar, Trevor Lewis.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 34. Gazdic (Oesterle), 46. Purcell (Schultz, Nugent-Hopkins) – 9. Greene (Kopitar, Lewis), 20. Lewis (Kopitar, Gáborík), 23. Carter (Toffoli, Doughty), 37. Clifford (Shore, Nolan), 41. Kopitar (Lewis, Doughty)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Bachman) – Oesterle, Ference (C) – Marinčin, Fayne (A) – Klefbom, Schultz – Gazdic, Gordon, Klinkhammer – Hamilton, Hendricks, Fraser – Purcell, Rye, Yakupov – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle (A).
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – McNabb, Greene (A) – Regehr, Sekera – Muzzin, Doughty – Clifford, Shore, Nolan – Lewis, Stoll, Williams – King, Carter, Toffoli – Gáborík, Kopitar (A), Brown (C).

    Rozhodca: Steve Kozari, Greg Kimmerly – Vaughan Rody, Mike Cvik