NJ Devils – Nashville 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.) | Columbus – Washington 3:5 (kon.)
Tampa Bay – Buffalo 3:0 (kon.) | Florida – Toronto 2:3 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – LA Kings 2:5 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:6 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
New York Islanders
cz Streda 04.03.2015, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Cody EAKIN - 3:2
     
    62:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Jamie Benn v přečíslení 2 na 1 přihrál najetému CODYMU EAKINOVI, ten neváhal, napálil puk do poloodkryté branky, a tak rozhodl dnešní zápas. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
    Anders LEE - 2:2
     
    59:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    V poslední sekundě Ostrované vyrovnávají. ANDERS LEE v poslední vteřině vystřelil od mantinelu a jeho pokus se od brusle Benna odrazil za brankovou čáru. Bez asistence.
    Vernon FIDDLER - 2:1
     
    47:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou rázem do vedení! Garbutt vystřelil od modré čáry, jeho střela se odrazila od zadního mantinelu přímo na hůl VERNONA FIDDLERA, který dostal skákavý kotouč za brankovou čáru. Asistence: Rya Garbutt, Antoine Roussel.
    Brett RITCHIE - 1:1
     
    42:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyrovnávají! Střelu Jokipakky vyrazil Halák jen do strany k najetému BRETTA RITCHIEHO, který překonal slovenského brankáře dorážkou nad lapačku. Asistence: Jyrki Jokipakka, Jody Eakin.
    Josh BAILEY - 0:1
     
    15:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    A máme tu úvodní branku dnešního střetnutí! Těsně po návratu Klingberga na led přihrál zpoza brány Strome do brankoviště JOSHI BAILEYMU, který dokázal prostřelit Lehtonena. Asistence: Ryan Strome, Brock Nielson.

    Jan Brabec

    Góly a asistencie: 43. Ritchie (Jokipakka, Eakin), 48. Fiddler (Garbutt, Roussel), 63. Eakin (Benn, Klingberg) – 16. Bailey (Strome, Nielson), 60. Lee


    Dallas Stars: Lehtonen (Enroth) – Klingberg, Goligoski, Daley, Jokipakka, Demers, Jo. Benn – Hemský, Spezza, Ja. Benn, Garbutt, Eakin, Roussel, Eaves, Fiddler, McKenzie, Ritchie, Horcoff, Sceviour
    New York Islanders: Halák (Neuvirth) – Boychuk, Leddy, Hamonic, Hickey, Višňovský, de Haan – Bailey, Tavares, Lee, Kennedy, Nielsen, Grabner, McDonald, Strome, Kuljomin, Clutterbuck, Nelson, Martin