NJ Devils – Nashville 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.) | Columbus – Washington 3:5 (kon.)
Tampa Bay – Buffalo 3:0 (kon.) | Florida – Toronto 2:3 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – LA Kings 2:5 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:6 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
2:3 (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1)
Calgary Flames
cz Streda 04.03.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jiří HUDLER - 2:3p
     
    61:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Brodie zavezl kotouč do útočné třetiny a pasem našel v mezikruží volného JIŘÍHO HUDLERA. Ten zacílil neomylně mezi betony a rozhodl o výhře Plamenů. Asistence: TJ Brodie.
    Mark STREIT - 2:2
     
    48:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Narůstající aktivita borců z Philadelphie přinesla kýžené ovoce. MARK STREIT si opět počínal na brankovišti hodně agresivně. Tentokrát si ale připisuje úspěšnou teč. Assitence: Michael Raffi a Claude Giroux.
    Sean COUTURIER - 1:2
     
    40:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Máme tu snížení! White převedl skvělý přehled o hře, když na druhé straně brankoviště našel volného SEANA COUTURIERA. Ten se v obrovské šanci nemohl zmýlit. Asistence: Ryan White.
    Mikael BACKLUND - 0:2
     
    24:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames navyšují své vedení! Bouma šikovně obkroužil branku gólmana Masona a poslal puk na druhou stranu brankoviště. Tam už byl připravený MIKAEL BACKLUND, jenž měl jednoduchou úlohu.
    Sean MONAHAN - 0:1
     
    06:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se jako první ujímají vedení! Del Zotto ve střetní třetině ztratil kotouč, čehož dokázaly Plameny využít. Do zakončení se dostal SEAN MONAHAN, který se nemýlil. Asistence: Jiří Hudler a Mason Raymond.

    David Soumar

    Góly a asistencie: 41. Couturier (White), 49. Streit (Raffi, Giroux) – 7. Monahan (Hudler, Raymond), 25. Backlund (Bouma, Poirier), 62. Hudler (Brodie)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Schultz, Streit, Del Zotto, L. Schenn, Colaiacovo, MacDonald – Raffl, Giroux, Simmonds – Read, Couturier, Voráček – White, B. Schenn, Umberger – VandeVelde, Bellemare, Lecavalier.
    Calgary Flames: Ramo (Hiller) – Russell, Wideman, Brodie, Engelland, Diaz, Potter – Raymond, Monahan, Hudler – Gaudreau, Colborne, Jooris – Bouma, Backlund, Jones – Ferland, Shore, Poirier.