Slovan Bratislava – Nitra 5:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
5:2 (0:1)
FC Nitra
Utorok 03.03.2015, 17:30 • Pasienky, Bratislava • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Slovan dal gól!
    Domáci zakončujú zápas nádherným gólom! Mészáros si potiahol loptu až k bránkovej čiare na pravej strane a perfektnou spätnou prihrávkou našiel pred päťkou SAMUELA ŠTEFÁNIKA, ktorý strelou pomedzi nohy brankára upravil na 5:2!
     
    83
    Nitra dala gól!
    Hostia v závere znižujú a upravujú skóre! MATÚŠ PAUKNER si postavil loptu na biely bod a s prehľadom ju umiestnil k pravej žrdi, zatiaľčo Krnáč sa už hádzal na opačnú stranu!
     
    83
    Benčík bol faulovaný v šestnástke po rohovom kope, je z toho pokutový kop pre Nitru!
     
    82
    Hostia mohli znížiť! Benčík sa uvoľnil v šestnástke a nebezpečne vystrelil, tečovanú strelu vytiahol spod brvna fantastickým zákrokom Krnáč!
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Slobodan Simovič, prichádza Richard Lásik.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Andrej Ivančík, prichádza Miloš Fábry.
     
    75
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Lukáš Gašparovič.
     
    72
    Slovan dal gól!
    A je tu štvrtý gólový zásah v podaní domáceho tímu! Po dlhšej rozohrávke v obrane vyslal Gorosito dopredu dlhý pas, ten si na hranici ofsajdu prebral KAROL MÉSZÁROS a rutinérsky obstrelil vybiehajúceho brankára Hippa!
     
    69
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Michal Rakovan, prichádza Jozef Urblík.
     
    64
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Marián Kolmokov, prichádza Šimon Šmehyl.
     
    64
    Slovan dal gól!
    Je tu tretí gól domácich, tí v druhom polčase totálne zvrátili dej zápasu a odskakujú na rozdiel dvoch gólov! Tento gól rezultoval z dlhého tlaku domáceho tímu – najprv sa tam na päťke z otočky nepresadil Peltier, k odrazenej lopte sa dostal SAMUEL ŠTEFÁNIK a napriek zásahu Hippa ju umiestnil k bližšej žrdi!
     
    62
    Krásny futbalový moment! Domáci zahrávali priamy kop z cca 25 metrov z ľavej strany, do lopty sa oprel Gorosito a strela ponad múr sa odrazila od brvna späť do hry!
     
    58
    Obrovská šanca hostí, tí mohli vyrovnať! Ivančík pekne nacentroval cez celú šestnástku, kde na ľavej strane ešte Paukner sklepol späť Benčíkovi, ktorý zakončoval z priestoru medzi jedenástkou a šestnástkou, Krnáč veľmi dobre zasiahol a vyrazil tvrdú Benčíkovu strelu!
     
    55
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Filip Ďuriš, prichádza Karol Mészáros.
     
    52
    Slovan dal gól!
    Domáci veľmi rýchlo otáčajú stav a dostávajú sa do vedenia! Akciu začal Zreľák, ten prakticky z hranice bránkovej čiary prihral späť pred šestnástku na Kotulu. Pravý obranca domácich prudko vystrelil k žrdi, Hipp vyrazil len pred seba, kde bol dobre postavený FILIP ĎURIŠ a prudkou strelou pod brvno nedal padajúcemu Hippovi šancu!
     
    47
    Slovan dal gól!
    Je vyrovnané, domáci tím veľmi rýchlo po začiatku druhého polčasu strieľa dôležitý vyrovnávajúci gól! Simovič krásnym dlhým pasom až od ľavej postrannej čiary našiel na protiľahlom rohu šestnástky TOMÁŠA JABLONSKÉHO a ten z voleja umiestnil loptu k bližšej žrdi!
     
    45
    Štefánik poslal pekný oblúčik na pravú stranu šestnástky, kde hlavičkoval v súboji s Hippom Zreľák, lopta z hlavy útočníka domácich mierila tesne mimo brány!
     
    37
    Prvá veľká šanca Slovanu, mohlo byť vyrovnané! Po centri z pravej strany hlavičkoval úplne sám pred päťkou Zreľák, v náročnej pozícii chrbtom k bráne mieril zblízka tesne nad!
     
    23
    Za neprimerane tvrdé dohratie súboja na útočnej polovici vidí útočník hostí Henrich Benčík žltú kartu.
     
    12
    Nitra dala gól!
    Tak to je neuveriteľné, Nitra sa v úvode ujíma vedenia! Slovan si pasivitou tento gól doslova vykoledoval, naopak, hostia si za úvodnú aktivitu gól zaslúžili! Pri bránkovej čiare sa krásne uvoľnil Paukner, ktorý prudko strieľal spred päťky, tento pokus ešte Krnáč vyrazil. K odrazenej lopte sa však na protiľahlej strane šestnástky dostal PATRIK KEMLAGE a krížnou strelou nedal Krnáčovi šancu!
     
    11
    Prvú žltú kartu za faul v strede ihriska vidí hráč Nitry Michal Rakovan.
     
    5
    Veľká šanca Nitry, hostia mohli otvoriť skóre! Paukner si prebral dlhú prihrávku za obranou, spracoval si loptu okolo stojaceho Salátu a zo šestnástky prudko strieľal pod brvno, Krnáč loptu len očami vytlačil tesne nad bránu! Nitra mohla viesť!

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 47. Jablonský, 52. Ďuriš, 64. Štefánik, 72. Mészáros, 90+1. Štefánik – 12. Kemlage, 83. Paukner (pen.)

    Karty:   11. Rakovan (NIT), 23. Benčík (NIT)


    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Kotula, Gorosito, Saláta (C), Jablonský – Peltier (75.Gašparovič), Simovič (80.Lásik), Štefánik, Kubík – Ďuriš (55.Mészáros) – Zreľák
    Náhradníci: Perniš (NB), Niňaj, Čikoš, Mészáros, Gašparovič, Čermák, Lásik Tréner: Jozef Chovanec

    FC Nitra: Hipp – Kolmokov (64.Šmehyl), Kostoláni (C), Kotora, Harbuľák – Kemlage, Petráš, Ivančík (78.Fábry), Rakovan (69.Urblík) – Paukner – Benčík
    Náhradníci: Stránský (NB), Urblík, Šmehyl, Fábry, Kotrík, Dubeň, Drgoňa Tréner: Michal Hipp

    Rozhodca: Hrčka – Poláček, Kováč

    Diváci: 756