Aston Villa – West Bromwich 2:1 (kon.) | Hull City – Sunderland 1:1 (kon.) | Southampton – Crystal Palace 1:0 (kon.)
koniec
Southampton FC
1:0 (0:0)
Crystal Palace FC
Utorok 03.03.2015, 20:45 • St. Mary's Stadium, Southampton, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Southamptonu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia tesne 1:0. O jediný presný zásah sa v 82.minúte postaral Mane. Svätci sa po zápase nachádzajú na 6.mieste, Orli na 12.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:36:05)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Delaney (Crystal Palace) poriadne strčil do Maneho, ktorý sa zvalil k zemi, kde ostáva ležať. Zaslúžená žltá karta.
     
    90+3
    Po pár odrazoch sa k strele dostal Puncheon, lenže netrafil priestor domácej brány, a zrejme tak zahodil poslednú šancu svojho mužstva. Ostáva nám však ešte 70 sekúnd do konca stretnutia a stať sa môže čokoľvek.
     
    90+2
    Nakoniec Bolasie posielal prízemný center pred domácu bránu, no a bolo to zrazené stopérom Yoshidom na rohový kop.
     
    90+1
    Tak nakoniec to sú štyri minúty, čo sa nepáči divákom. Crystal Palace rozbieha jednu z posledných útočných akcií v tomto zápase a som zvedanvý, ako to dopadne.
     
    90
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    89
    Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca. Budú to približne tri minúty.
     
    87
    Orli začínajú tlačiť svojho súpera, a keď chcú pomýšľať na zisk čo i len jedného bodu, tak by mali začať strieľať, pretože do týchto chvíľ je to veľmi slabé, čo sa týka tohto aspektu.
     
    86
    Crystal Palace vybojoval priamy kop. Už ho aj rozohral veľmi nevýrazný Puncheon a dopadlo to tak, ako jeho dnešný výkop. Kop od brány.
     
    85
    Manažér Ronald Koeman je veľmi spokojný a určite mu padol kameň zo srdca. Jeho zverencom sa podarilo streliť úvodný gól a majú bližšie k zisku troch bodov.
     
    83
    Striedanie v tíme Crystalu Palace FC: ihrisko opúšťa McArthur, jeho miesto zaujíma Ameobi.
    MANE - 1:0
     
    82
    Southampton dal gól!
    Tak predsa sa to domácim podarilo. Sám strelec gólu potiahol akciu svojho mužstva a následne prihral spoluhráčovi Wardovi-Prowsovi. Ten vystrelil spoza pokutového územia a brankár Speroni jeho pokus vyrazil iba pred seba. K lopte sa dostal spomínaný úplne voľný SADIO MANÉ, ktorý nemal problém upratať loptu do hosťujúcej brány a napnúť sieť! Svätci sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    82
    Bertrand chcel poslať center pre hosťujúcu bránu, lenže lopta letela poza bránkovú čiaru, čo videl aj asistent rozhodcu Andy Garratt.
     
    81
    Domáci Long bol nájdený pekným centrom v pokutovom území hostí, no bol tiesnení a jeho zakončenie aj tak vyzeralo. Nasledovať bude kop od Speroniho svätyne.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva 10 minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť víťazný gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy?
     
    78
    Hosťujúci McArthur sa odhodlal k technickej strele zo strednej vzdialenosti, ale jeho pokus letel iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Forster, ktorý nemal žiaden problém.
     
    77
    Striedanie v tíme Southamptonu FC: ihrisko opúšťa Djuricic, jeho miesto zaujíma Ward-Prowse.
     
    76
    Exekútor bol Tadić, ktorý strieľal na hosťujúcu bránu. Jeho pokus skončil však približne jeden meter nad, a tak sa bude kopať od brány.
     
    75
    Elia veľmi ochotne padol k zemi po súboji s McArthurom a Svätci budú mať výhodu ďalšieho priameho kopu, ktorý môže byť pre hostí nebezpečný.
     
    74
    Manažér hostí Alan Pardew ešte neurobil žiadne striedanie, ktoré si zrejme necháva na posledné minúty, aby natiahol čas.
     
    73
    Hosťujúci Delaney postrčil v súboji Longa, ktorý padol na zem. Domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    72
    Puncheon sa dopustil nedovoleného zákroku v strede poľa, voľný kop pre Southampton.
     
    71
    Hosťujúci Bolasie padol po súboji s Fontem v pokutovom území domácich a pýtal si penaltu. Hlavný rozhodca Martin Atkinson videl tento súboj, no ukazuje hráčovi, aby vstal zo zeme.
     
    70
    Striedanie v tíme Southamptonu FC: ihrisko opúšťa Pellé, jeho miesto zaujíma Long.
     
    69
    Pellé vybojoval rohový kop. Ten už bol aj rozohraný a bola z toho veľká šanca! V päťke bol nájdený stopér Yoshida, ktorý v páde zakončil tesne vedľa pravej tyče hosťujúcej brány! Veľká škoda pre domácich, naopak obrovské šťastie pre hostí.
     
    68
    Southampton opäť rozbieha kolotoč na útočnej polovici ihriska za pomoci hlasiviek celého St. Mary's Stadium.
     
    67
    Domáci Djuricic bol tvrdo atakovaný. Následne Clyne našiel Pellého v pokutovom území, no ten bol čisto postrčený telom a následne stratil kontrolu nad loptou. Prvý bol pri nej brankár Speroni, ktorý ju chytil.
     
    66
    Manažér domácich Ronald Koeman chystá druhú zmenu, keď sa do dresu oblieka jeho zverenec Long. Ten o chvíľu vybehne na hraciu plochu.
     
    65
    Crystal Palace ide zatiaľ veľmi dobrou cestou k vytúženému bodu. Hrá najmä zozadu a nerobí veľmi veľa chýb v defenzíve, čo je kľúč k úspechu.
     
    64
    Orli sa bránia stále veľmi pozorne. Prichádza nepresná rozohrávka a následný faul domáceho Wanyamu. Voľný kop pre hostí.
     
    63
    Domáci Clyne dostal loptou do tváre a z nosa mu tečie krv. Hlavný rozhodca to ešte nezbadal, inak by tento pravý obranca Svätcov musel opustiť hraciu plochu, aby mu bolo krvácanie zastavené.
     
    62
    Strely celkom: 12-5
    Strely na bránu: 1-2
    Už sa nám to pomaly začína rozbiehať.
     
    61
    Nebezpečný center do pokutového územia hostí, kde sa k hlavičke dostal Djuricic. Bol však tiesnení, a tak bol jeho pokus nepresný. Nasledovať bude kop od Speroniho svätyne.
     
    60
    Po hodine hry sa skóre zápasu stále nemenilo. Bližšie k tomu mali prekvapujúco hostia, ktorí pred pár minútami trafili iba pravú tyč domácej brány. Svätci sú aktívnejší, lenže do zakončenia sa dostávajú ojedinele.
     
    59
    Striedanie v tíme Southamptonu FC: ihrisko opúšťa Elia, jeho miesto zaujíma Tadić.
     
    57
    Svätci kombinujú na útočnej polovici ihriska, no Crystal Palace vytvoril hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný. Hostia zatiaľ nedobytí.
     
    56
    Domáci manažér chystá prvú zmenu, keď do hry pošle Tadića. Zrejme si však ešte bude musieť chvíľku počkať.
     
    55
    Obrovská šanca Crystalu Palace! Najprv dostal Bolasie dobrú prihrávku za obranu hostí a vystrelil veľmi tvrdo. Jeho pokus brankár Forster radšej vyrazil pred seba. Tam sa jej zmocnili domáci hráči, ktorí ju nepochopiteľne stratili a k ďalšej strele sa dostal tentoraz Zaha. Bol z uhla a strieľal na zadnú tyč a nakoniec ju trafil! Pravá žrď domácej brány bola trafená hosťujúcim hráčom, ktorý je evidentne nahnevaný, že tento pokus neskončil v sieti. Z ničoho nič sa mohli Orli dostať do vedenia, no šťastie pri nich nestálo.
     
    54
    V hre sa už znovu pokračuje, keď si športovo domáci vrátili Orlom. Hostia sú už v plnom počte a pomaly sa presúvajú dopredu.
     
    53
    Domáci Elia nepríjemne dostúpil na členok stopéra hostí Delaneyho. Ten ostáva ležať na zemi a potrebuje ošetriť. Hra je prerušená.
     
    52
    Lopta sa teraz dostala až k brankárovi Forsterovi, ktorý ju posiela dopredu a rozbieha ďalšiu z útočných akcií svojho tímu.
     
    51
    Diváci sú vo vytržení, pretože ich miláčikovia vybojovali ďalší rohový kop. Ten bol rozohraný na prednú tyč, kde stál jeden z hosťujúcich hráčov, ktorý loptu odpratal do bezpečia.
     
    50
    Domáci vybojovali rohový kop. Nakoniec sa po mnohých odrazoch dostal k strele Wanyama, lenže jeho pokus bol zvlokovaný. Southampton pokračuje v enormnom tlaku.
     
    49
    Aktuálne sú pri lopte hostia, ktorí vyrobili menšiu chybu v defenzíve, no hneď ju napravili. Orli by si na to mali dávať pozor, lebo sa im to čoskoro môže vypomstiť.
     
    48
    Domáci Clyne sa predieral dopredu cez pravú stranu, tam však dobre zakročil hosťujúci Ward, ktorý v sklze poslal loptu za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre Southampton na útočnej polovici ihriska.
     
    47
    Svätci pokračujú vo svojom tlaku aj v druhom polčase. Znovu zvierajú svojho súpera, ktorému vôbec nedávajú dýchať.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 67% – 33%
    Strely (celkom): 9-1
    Strely (na bránu): 1-0
    Rohové kopy: 5-1
    Fauly: 3-6
    Žlté karty: 0-1
    Červené karty: 0-0
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Southamptonu, ktorí boli aktívnejší, nebezpečnejší, mali viac streleckých pokusov, no nevedeli sa gólovo presadiť. Crystal Palace hrá v defenzíve zatiaľ veľmi pozorne, no v ofenzíve je doslova bezzubý. Podarí sa niektorému z tímov strhnúť vedenie na svoju stranu alebo budeme svedkami bezgólovej remízy?Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 21:47.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nedovolený zákrok domácich na polovici ihriska a to bola zrejme posledná vec, čo sa v prvom dejstve udialo.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    42
    Prichádza však chyba v rozohrávke a hostia sa nikam neponáhľajú. Prihrávajú si loptu medzi sebou a nechávajú súpera behať bez nej.
     
    41
    Aktuálne sa hrá v strede poľa a lopta je na kopačkách domácich hráčov. Tí rozbiehajú jednu z posledných útočných akcií v prvom dejstve.
     
    40
    Domáci Pellé bol na polovici ihriska v hlavičkovom súboji postrčený, voľný kop pre Svätcov.
     
    39
    Center domáceho Eliu bol zblokovaný na roh. Ten už bol aj rozohraný a veľká šanca Southamptonu! Znovu Elia sa dostal k strele, ktorú brankár Speroni stačil vyraziť pred seba. Tam sa úplne sám ocitol Pellé, ktorý v páde netrafil odkrytú časť brány a zamieril vedľa! Obrovskú zlyhanie domáceho hráča, ktorý sa k tejto situácii postavil veľmi ležerne.
     
    38
    Zdá sa, ako kedy ani jeden z tímov nechcel vyhrať. Hosťom by remíza bola postačujúca, naopak domáci potrebujú vyhrať, ak chcú udržať kontakt s vedúcou päticou.
     
    37
    Domáci Mane sa odhodlal k strele spoza pokutového územia, lenže jeho pokus bol dosť nepresný a vôbec netrafil hosťujúcu bránu.
     
    36
    Diváci na St. Mary's Stadium v Southamptone stále nevideli priamu strelu medzi tri žrde na ktorúkoľvek bránu. Hrá sa zatiaľ podpriemerný futbal s minimum šancami.
     
    35
    Domáci Pellé sa dopustil útočného faulu, voľný kop pre hostí.
     
    34
    Orli sa znova po dlhšom čase dostali k lopte. Úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska a teraz prichádza aj center do ohňa. K hlavičke sa dostal Zaha, lenže jeho pokus nebol dostatočne razantný, keďže bol tiesnený, a tak si s ním domáci gólman Forster bez problémov poradil.
     
    33
    Domáci mali výhodu ďalšieho rohového kopu. Ten rozohral Schneiderlin, lenže poslal loptu iba na hornú sieť hosťujúcej brány. Toto mu príliš nevyšlo.
     
    32
    Hosťujúci Puncheon sa predral dopredu a na hranici pokutového územia po súboji s Fontem padol na zem. Hlavný rozhodca mlčí a podľa jeho názoru sa o nedovolený zákrok nejednalo.
     
    31
    McArthur (Crystal Palace) zastavil črtajúcu sa šancu domácich, keď na polovici ihriska stiahol k zemi protihráča. Žltá karta.
     
    30
    Už máme za sebou polhodinu hry a skóre zápasu sa nám stále nemenilo. Southampton je lepší, aktívnejší, no vo finálnej fáze je nulový.
     
    28
    Domáci Mane si loptu predkopol ďaleko od nôh a následne nedovolene atakoval jedného z hosťujúcich hráčov. Voľný kop pre Crystal Place.
     
    27
    Schneiderlin sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, lenže trafil iba pred sebou stojaceho Delaneyho. Ten zablokoval tento pokus a nedovolil ohroziť svojho gólama Speroniho.
     
    26
    Nič vážnejšie sa nestalo, pretože obrana hostí poslala loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    25
    Orli hneď po zisku lopty o ňu prídu, čo im určite nepridáva na psychike. Vždy je to nepresnou rozohrávkou a stalo sa to aj teraz. Pramenil z toho rohový kop, ktorý o pár sekúnd rozohrá Schneiderlin.
     
    24
    Sprava prišiel center do pokutového územia hostí, kde sa k pätičkovému zakončeniu dostal Schneiderlin, no nebolo to úplne presné. Lopta išla pomaly smerom na hosťujúcu bránu a nakoniec skončila vedľa nej. Kop od brány.
     
    23
    Nakoniec bol z toho signál, ktorý príliš nevyšiel. Nakoniec Svätci so šťastím vybojovali rohový kop. Ten už beží rozohrať Djuricic.
     
    22
    Mane bol poslaný k zemi Kellysom a domáci budú mať výhodu priameho kopu. Exekútor bude Djuricic a zrejme pošle loptu do ohňa.
     
    21
    Strely celkom: 3-0
    Strely na bránu: 0-0
    Streleckým pokusom chýba potrebná presnosť.
     
    20
    Úvodných 20 nám presný zásah neprinieslo. Aktívnejší je domáci Southampton, ktorý tlačí Orlov, no nevie sa dostať k zakončeniu. Hostia sú v ofenzíve dokonca úplne bezzubý.
     
    19
    Enormný tlak Southamptonu pokračuje, no stále je to bez vyloženej gólovej šance. Crystal Palace je v defenzíve pozorný a koncentrovaný, čo je jeho cieľom dodržať až do konca stretnutia.
     
    18
    Domáci Pellé hľadal centrom v pokutovom území spoluhráča Eliu, lenže prvý bol pri lopte brankár Speroni, ktorý ju bez problémov chytil.
     
    17
    Zatiaľ je to veľmi slabé stretnutie, čo sa týka tempa a kvality hry. Obe mužstvá hrajú najmä zozadu. Snáď sa to časom zlepší a uvidíme aj nejaké góly.
     
    16
    Svätci stále obliehajú pokutové územie svojho súpera. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    15
    Držanie lopty: 77% – 23%
    Obrovská územná prevaha domácich vyjadrená v číslach.
     
    13
    Pološanca Southamptonu! Djuricic dostal prihrávku do pokutového územia, následne sa otočil a vystrelil. Lopta mu príliš nesadla a skončila nad bránou. Toto sa určite dalo zakončiť lepšie.
     
    12
    Všetko už je tak, ako bolo na začiatku. Domáci tlačia svojho súpera, ktorý však bráni ukážkovo. Otázkou je, dokedy vydrží odolávať tomuto enormnému tlaku?
     
    11
    Hostia sú už nasťahovaní na útočnej polovici ihriska. Pekná kombinácia na zúženom priestore, no center zľava bol zblokovaný. Domáci sa zmocnili lopty a vyrážajú dopredu.
     
    10
    Orli sa po dlhšom čase dostávajú k lopte a snažia sa ju na svojich kopačkách podržať čo najdlhšie. Zatiaľ sa im to darí a možno čochvíľa aj ohrozia domáceho brankára Forstera.
     
    9
    Zaha sa predral dopredu cez pravú stranu, následne poslal nebezpečný center do pokutového územia, ale našiel iba domáceho stopéra Fonteho, ktorý si loptu spracoval a rozohral.
     
    8
    Bertrand sa predieral dopredu cez ľavú stranu, no následne si pomohol faulom na Zahu, ktorý bol rýchlejší. Voľný kop pre Crystal Palace.
     
    7
    Domáci vybojovali rohový kop. Ten už bol aj rozohraný a k prvej strele sa odhodlal Elia. Jeho pokus bol veľmi nepresný, keďže lopta letela vysoko nad hosťujúcu bránu. Nasledovať bude kop od Speroniho svätyne.
     
    6
    Exekútor bol Schneiderlin, lenže trafil iba prvého brániaceho hráča. Svätci ostávajú pri lopte a pokúsia sa o prvý strelecký pokus.
     
    5
    Hosťujúci McArthur sa dopustil nedovoleného zákroku na Eliu. Domáci budú mať výhodu priameho kopu za zaujímavej pozície. Zrejme z toho bude center do ohňa.
     
    4
    Southampton úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska, lenže nevie sa dostať k zakončeniu. Hostia vytvorili pred vlastným pokutovým územím hustý obranný blok, ktorý je do týchto chvíľ veľmi pozorný.
     
    3
    Domáci Elia sa dopustil chyby v rozohrávke, no tú hostia nepotrestali. Tí urobili to isté, a tak pri lopte stále ostávajú Svätci.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    O výkop sa postarajú domáci. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v červeno-bielej kombinácii dresov, hostia v žlto-modrých farbách.
     
    -40
    Úvodné zostavy:

    Southampton FC: Forster – Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand – Wanyama, Schneiderlin – Elia, Djuricic, Mane – Pellé
    Náhradníci: Alderweireld, Davis S., Davis K., Gardos, Long, Tadić, Ward-Prowse
    Manažér: Ronald Koeman

    Crystal Palace FC: Speroni – Ward, Dann, Delaney, Kelly – Ledley – Zaha, Puncheon, McArthur, Bolasie – Gayle
    Náhradníci: Ameobi, Boateng, Gray, Hangeland, Hennessey, Mariappa, Souare
    Manažér: Alan Pardew

    Rozhodca: Martin Atkinson – Andy Garratt, Matt Wilkes.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 28.kola Premier League medzi Southamptonom FC a Crystalom Palace FC. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    Southampton FC
    Zverenci Ronalda Koemana začali aktuálny ročník najvyššej anglickej súťaže celkom dobre, no ich forma padá. Po 27 kolách sa nachádzajú na šiestom mieste, keď získali 46 bodov za štrnásť výhier, štyri remízy a deväť prehier. Naposledy sa v lige predstavili na pôde West Bromu, kde to veru nemali jednoduché. Skóre zápasu otvoril už v 2.minúte Berahino, ktorý poslal domácich do vedenia. Svätci boli jasne lepším tímom, no nevedeli nájsť recept na brankára Fostera. Do konca zápasu už gól nepadol, a tak Southampton odchádzal domov bez bodu.

    Posledné zápasy
    28.02.2015 West Brom – Southampton 1:0
    22.02.2015 Southampton – Liverpool 0:2
    11.02.2015 Southampton – West Ham 0:0
    07.02.2015 QPR – Southampton 0:1
    01.02.2015 Southampton – Swansea 0:1
    __________________________________________

    Crystal Palace FC
    Tím okolo Alana Pardewa je ako znovuzrodený. Po 27 odohraných stretnutiach okupuje dvanástu priečku, keď má na svojom konte 30 bodov za sedem víťazstiev, deväť remíz a jedenásť prehier. V poslednom zápase sa predstavil na trávniku West Hamu, kde to zvládol bravúrne. O úvodný presný zásah sa krátko pred polčasovou prestávkou postaral Murray, ktorý poslal hostí do vedenia. Po zmene strán pridal druhý gól hostí Dann a ďalší gól strelil znova Murray. Skóre už už korigoval v 76.minúte domáci Valencia, lenže bola to iba kozmetická zmena. Orli si postrážili priaznivý výsledok, a tak si do tabuľky pripísali cenné tri body.

    Posledné zápasy
    28.02.2015 West Ham – Crystal Palace 1:3
    21.02.2015 Crystal Palace – Arsenal 1:2
    14.02.2015 Crystal Palace – Liverpool 1:2 (Pohár)
    11.02.2015 Crystal Palace – Newcastle 1:1
    07.02.2015 Leicester – Crystal Palace 0:1
    __________________________________________

    Vzájomné zápasy
    24.01.2015 Southampton – Crystal Palace 2:3
    26.12.2014 Crystal Palace – Southampton 1:3
    08.03.2014 Crystal Palace – Southampton 0:1
    28.09.2013 Southampton – Crystal Palace 2:0
    09.04.2012 Crystal Palace – Southampton 0:2

    Postavenie v tabuľke
    6. Southampton 14-4-9 38:20 46
    12. Crystal Palace 7-9-11 31:38 30

    Zhodnotenie
    V dnešnom zápase je favoritom domáci Southampton, ktorý by nemal mať žiaden problém so ziskom troch bodov. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 3:1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Marek Farkaš

    Góly: 82. Mane

    Karty:   31. McArthur (CRP), 90+4. Delaney (CRP)


    Southampton FC: Forster – Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand – Wanyama, Schneiderlin – Elia (59.Tadić), Djuricic (77.Ward-Prowse), Mane – Pellé (70.Long)
    Náhradníci: Alderweireld, Davis S., Davis K., Gardos, Long, Tadić, Ward-Prowse
    Manažér: Ronald Koeman

    Crystal Palace FC: Speroni – Ward, Dann, Delaney, Kelly – Ledley – Zaha, Puncheon, McArthur (85.Ameobi), Bolasie – Gayle
    Náhradníci: Ameobi, Boateng, Gray, Hangeland, Hennessey, Mariappa, Souare
    Manažér: Alan Pardew

    Rozhodca: Martin Atkinson – Andy Garratt, Matt Wilkes