Dinamo Minsk – Helsinki 0:5 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 2:1 (po pr.) | Novgorod – Petrohrad 2:4 (kon.)
Soči – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Lokomotiv Jaroslavľ
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
Dynamo Moskva
cz Pondelok 02.03.2015, 17:30 • Arena 2000 • Play-off KHL
Partner:
    APALKOV - 2:1
     
    70:26
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Druhý bod zůstane doma v Jaroslavli! Tak jsem to zakřikl, protože chvíli na to přišlo zaváhín Lazušina, který vyrazil vyrážečkou střelu DANILLA APALKOVA do vzduchu. Pro jeho smůlu se ale puk stočil směrem k jeho brance a zamířil za jeho záda. Bez asistence.
    SOJN - 1:1
     
    38:13
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    V závěru druhé periody přichází vyrovnání. A i Moskvanům pomohl ke gólu šťastný odraz. Sopin nabral rychlost, naujel si do útočné třetiny, kde ze střední vzdálenosti napálil puk na Sanforda, který kotouč vyrazil jen ke straně, kam si najel SERGEJ SOJN. Pro něj to už byla lehká záležitost a Sojn doklepl puk za záda domácího brankaře. Asistence: Alexej Sopin, Dmitrij Markovin.
    THORNBERG - 1:0
     
    14:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí byli v dosavadním průběhu jasně lepší a zaslouženě jdou do vedení. Konkov dostal nabito k mezikruží. A ačkoliv jeho tvrdý projektil dokázal Lazušin vyrazit, tak pro jeho smůlu se puk odrazil k osamocenému MARTINU THORNBERGOVI, který se nemýlil a švedský hráč poslal puk do volného prostoru. Asistence: Emil Galimov, Sergej Konkov.

    Martin Doležal

    Góly a asistencie: 15. Thornberg (Galimov, Konkov), 71. Apalkov – 39. Sojn (Sopin, Markovin)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik)- Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiljev, Ljubuškin, Gorochov, Pasnin, Gavrikov (C) – Plotnikov, Loktjonov, Averin – Konkov, Novotný, Galimov – Platt, Kontiola, Thornberg – Apalkov, Kartajev, Kapustin.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Robinson, Novák, Jalasvaara, Solovjov, Višněvskij, Mironov, Osipov, Korjagin – Cetkov, Karsums, Karpov – Alexejev, Kokarev, Těreščenko – Dagavins, Volkov, Brjukvin – Markovin, Sojn, Sopin.

    Rozhodca: Bonda- Kiseljov – Metalnikov, Sirotkin