Barys – Novosibirsk 1:0 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 1:0 (kon.) | Ufa – Novokuzneck 4:1 (kon.)
Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Togliatti – Kazaň 1:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Riga 1:0 (kon.)
D. Moskva – Novgorod 2:3 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 1:4 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
HC Slovan – Petrohrad 5:2 (kon.) | Záhreb – Helsinki 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HK Soči
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
CSKA Moskva
Nedeľa 22.02.2015, 15:30 • Ľadový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Roman ĽUBIMOV - 2:3
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím CSKA Moskva. ROMAN ĽUBIMOV krásne vymiešal Gavrilova, ktorý vymenil Šikina a rozhodol o víťazstve hostí.
     
    64:13
    Vylúčenie na oboch stranách. 2 minúty za sekanie dostáva Radulov (CSKA) a 2 minúty za podrazenie Järvinen (Soči). Bude sa hrať naďalej 4 na 4.
    Ryan WHITNEY - 2:2
     
    59:30
    Soči dáva gól! Domáci dokázali vyrovnať. RYAN WHITNEY vystrelil od modrej čiary, Lalande dobre nevidel a puk skončil za jeho chrbtom. Asistencie: Michail Anisin, Iľja Krikunov.
     
    58:39
    Hostia vyhodili puk, ale počínali si nedovolene. Po zakázanom uvoľnení CSKA sa presunie hra pred Lalanda. Na túto situáciu reaguje domáci tréner a berie si oddychový čas.
     
    55:20
    Neprehľadná situácia pred bránou hostí. Whitneyho bombu od modrej čiary vyrazil Lalande pred seba. Následne gólmana hostí domáci hokejisti poslali k zemi. Rozhodca hru neprerušil a puk sa túlal po bránkovisku. Napokon hráči z Moskvy tento moment prežili.
     
    54:10
    Muršak jasne nastrelil hornú žŕdku, no hlavný rozhodca ukázal, že to bol gól. Teraz sa síce telefonuje, ale skóre sa meniť nebude.
     
    48:48
    Ďalšia šanca Soči. Wärn poslal puk pred bránu, kde bol Ščastlivyj. Ruský útočník z prvej vystrelil, ale trafil iba betóny gólmana hostí.
     
    48:04
    Kosticyn bol v ideálnej pozícii medzi kruhmi, no dlho váhal a nevystrelil. Následne sa dostal k puku Whitney, tvrdo vypálil, ale Lalande vyrážačkou zasiahol.
     
    47:35
    Vylúčenie CSKA. 2 minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    44:06
    Radulov opäť predviedol svoje individuálne kvality. Pohybom sa zbavil brániaceho hráča, prešiel s pukom medzi kruhy, rozhýbal brankára, ale nedokázal skórovať.
     
    42:00
    Hostia mohli bleskovo vyhrávať aj o dva góly. Alexander Radulov sa ocitol v samostatnom nájazde, ale Šikin jeho blafák vystihol.
    Nikita ZAJCEV - 1:2
     
    41:48
    CSKA Moska dala gól!
    Obrancovia domácich úplne zabudli na beka CSKA NIKITU ZAJCEVA, ktorý si nakorčuľoval na kruhy a presnou strelou prekonal Šikina. Asistencie: Simon Hjalmarsson, Roman Ľubimov.
     
    39:29
    Vylúčenie na oboch stranách. 5 minút za bitku dostali Lapenkov (Soči) a Naumenkov (CSKA).
     
    38:10
    Anisin zahodil veľkú šancu. V hre 5 na 5 sa ruský útočník kľučkou zbavil obrancu a spomedzi kruhov nepríjemne vystrelil.
     
    36:01
    Vylúčenie na oboch stranách. 2 minúty si odsedia Radulov (Soči) a Kvartalnov (CSKA).
     
    26:45
    Vylúčenie CSKA. 2 minúty za nedovolené bránenie si odsedí Kvartalnov.
    Alexander RADULOV - 1:1
     
    22:48
    CSKA Moska dala gól!
    Odpoveď hostí bola expresná. Na presný zásah Igora Radulova reaguje jeho brat. ALEXANDER RADULOV obkrúžil bránu a bekhendom prekonal domáceho brankára. Bez asistencie.
    Igor RADULOV - 1:0
     
    22:23
    Soči dáva gól! Nečakaný protiútok domácich skončil prvým presným zásahom zápasu. IGOR RADULOV vystrelil švihom od ľavého mantinelu k bližšej žŕdke a prekvapil Lalanda. Asistencie: Roman Ľudučin, Alexaner Ščerbina.
     
    16:25
    Vylúčenie CSKA. 2 minúty za držanie dostáva Ľubimov.
     
    11:34
    Vylúčenie Soči. 2 minúty za podrazenie dostáva Whitney.

    Tomáš Lengyel

    Góly a asistencie: 23. I. Radulov (Ľudučin, Ščerbina), 60. Whitney (Anisin, Krikunov) – 23. A. Radulov, 42. Zajcev (Hjalmarsson, Ľubimov), rozh. náj. Ľubimov

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Cory Emmerton (SOC)
    0:0   Simon Hjalmarsson (MOS)
    2. séria:
    0:0   Michail Aninsin (SOC)
    0:0   Jan Muršak (MOS)
    3. séria:
    0:0   Andrej Kosticyn (SOC)
    0:1   Roman Ľubimov (MOS)


    HK Soči: Šikin – Koledov, Ščitov, Whitney, Järvinen, Wilson, Derľuk, Švidenko – Krikunov, Ignatuškin, A. Kosticyn – Petersson, Emmerton, Lapenkov – Ščastlivyj, Wärn, Anisin – Ľudučin, I. Radulov, Morozov – Ščerbina.
    CSKA Moskva: Lalande – Denisov, Zajcev, Naumenkov, Kiselevič, Bondarev, Mišarin, Vorobiov – A. Radulov, Da Costa, Volkov – Grigorenko, Muršak, Hjalmarsson – Stas, Mamin, Makarov – Telegin, Ľubimov, Kvartalnov – Kuzmenko

    Rozhodca: Belov, Zacharov – Majtak, Pronskich

    Diváci: 11064