Eindhoven – Zenit 0:1 (kon.) | Wolfsburg – Lisabon 2:0 (kon.) | Turín – Bilbao 2:2 (kon.)
Trabzonspor – Neapol 0:4 (kon.) | YB Bern – Everton 1:4 (kon.) | AS Rím – Feyenoord 1:1 (kon.)
Aalborg – Brugge 1:3 (kon.) | Dnipropetrovsk – Olympiakos 2:0 (kon.) | Tottenham – Fiorentina 1:1 (kon.)
Amsterdam – Légia Varšava 1:0 (kon.) | Celtic – Inter 3:3 (kon.) | Guingamp – D.Kyjev 2:1 (kon.)
Sevilla – Mönchengladbach 1:0 (kon.) | Villarreal – Salzburg 2:1 (kon.) | Liverpool – Besiktas 1:0 (kon.)
Anderlecht – FK Dinamo Moskva 0:0 (kon.)
koniec
Celtic Glasgow
3:3 (2:3)
Inter Miláno
Štvrtok 19.02.2015, 21:05 • Celtic Park, Glasgow, Škótsko • Európska liga
Predzápasové kurzy
    John GUIDETTI - 3:3
     
    90+3
    Celtic Glasgow dal gól!
    Tak predsa sa domácim podarilo vyrovnať. Henderson našiel za obranou hostí spoluhráča JOHNA GUIDETTIHO. Ten si loptu spracoval na prsia a následne strelou na zadnú žrď nedal Carrizovi šancu na zákrok. Je vyrovnané a zdá sa, že do konca stretnutia sa už nič vážnejšie nestane.
    Rodrigo PALACIO - 2:3
     
    45
    Inter dal gól!
    Obrovská chyba brankára Gordona bola potrestaná. Medel hľadal dlhým centrom RODRIGA PALACIA, ktorý však nestihol vystreliť, pretože včas vybehol brankár Gordon, ktorý sa po lopte hodil. Tá mu však pri dopade vypadla. Hosťujúci útočník sa k nej dostal a do úplne voľnej brány strieľa gól. Nerrazzuri strhávajú vedenie na svoju stranu.
    Hugo CAMPAGNARO - 2:2
     
    26
    Celtic Glasgow dal gól!
    Tak toto je neuveriteľné. Hostia úplne pohoreli v defenzíve a v rozpätí 60 sekúnd inkasovali dvakrát. Johansen poslal center pred bránu Gordona. Tam boli v súboji domáci Armstrong a hosťujúci CAMPAGNARO. Lopta sa od oboch odrazila do odkrytej časti brány a Celtic Park je vo vytržení! Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
    Stuart ARMSTRONG - 1:2
     
    24
    Celtic Glasgow dal gól!
    Ani som to nestihol dopísať a stal sa presný opak. Inter urobil chybu v obrane a inkasoval. Po pravej strane sa do pokutového územia predral Matthews, následne poslal prízemnú prihrávku do druhej vlny na STUARTA ARMSTRONGA. Ten sa ocitol sám pred brankárom Carrizom a už nemal problém prekonať bezmocného gólmana hostí. Kelti strelili kontaktný gól a už je to iba o jeden.
    Rodrigo PALACIO - 0:2
     
    13
    Inter dal gól!
    Tak toto je raketový vstup hostí do stretnutia. Inter vybojoval rohový kop, ktorý príliš nevyšiel. Prišiel ďalší center do ohňa, kde sa najlepšie zorientoval RODRIGO PALACIO. Ten sa po menšej trme-vrme dostal k lopte a následne ju rutinérsky poslal medzi nohy domáceho gólmana. Gordon už dostal dvoje jasličky, čo mu určite na psychike nepridá. Nerrazzuri sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
    Xherdan SHAQIRI - 0:1
     
    4
    Inter dal gól!
    Tak teraz sme boli svedkami veľmi rýchleho gólu. Síce od úvodu boli jasne lepší domáci, no práve oni inkasovali. Guarin našiel krásnou prihrávkou v behu spoluhráča XHARDANA SHAQIRIHO, ktorý vystrelil z voleja. Brankár Gordon túto strelu ešte stihol vyraziť, no prišla následná dorážka od toho istého hráča a lopta prešla medzi nohy domáceho gólmana. Milánčania sa dostávajú do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 24. Armstrong, 26. Campagnaro (vla.), 90+3. Guidetti – 4. Shaqiri, 13. Palacio, 45. Palacio

    Karty:   71. Van Dijk (CEL), 87. Johansen (CEL), 90. Henderson (CEL) – 32. Palacio (INM), 37. Shaqiri (INM), 67. Santon (INM), 80. Campagnaro (INM)


    Celtic Glasgow: Gordon – Matthews (83.Ambrose), Denayer, Van Dijk, Izaguirre – Brown, Biton – Mackay-Steven, Johansen, Armstrong (75.Henderson) – Griffiths (76.Guidetti)
    Náhradníci: Ambrose, Guidetti, Henderson, McGregor, Wakaso, Sćepović, Zaluska
    Tréner: Ronny Deila

    Inter Miláno: Carrizo – Santon, Ranocchia, Juan, Campagnaro – Kuzmanović (79.Dodo), Guarin, Medel – Shaqiri – Icardi (75.Kovacic), Palacio
    Náhradníci: Dodo, Handanovic, Hernanes, Kovacic, Obi, Puscas, Vidić
    Tréner: Roberto Mancini

    Rozhodca: István Vad – István Albert, Peter Berretyán (Všetci Maďarsko)
    Štvrtok 26.02.2015