Eindhoven – Zenit 0:1 (kon.) | Wolfsburg – Lisabon 2:0 (kon.) | Turín – Bilbao 2:2 (kon.)
Trabzonspor – Neapol 0:4 (kon.) | YB Bern – Everton 1:4 (kon.) | AS Rím – Feyenoord 1:1 (kon.)
Aalborg – Brugge 1:3 (kon.) | Dnipropetrovsk – Olympiakos 2:0 (kon.) | Tottenham – Fiorentina 1:1 (kon.)
Amsterdam – Légia Varšava 1:0 (kon.) | Celtic – Inter 3:3 (kon.) | Guingamp – D.Kyjev 2:1 (kon.)
Sevilla – Mönchengladbach 1:0 (kon.) | Villarreal – Salzburg 2:1 (kon.) | Liverpool – Besiktas 1:0 (kon.)
Anderlecht – FK Dinamo Moskva 0:0 (kon.)
koniec
FC Turín
2:2 (2:1)
Athletic Club Bilbao
Štvrtok 19.02.2015, 19:00 • Stadio Olimpico di Torino, Turín • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme napokon už videli len jeden gól, ktorý sa podarilo streliť hosťom v 73.minúte a zápas sa tak končí remízou 2:2! Sledovali sme tak veľmi zaujímavé stretnutie, hral sa vyrovnaný futbal z oboch strán a remíza je zrejme spravodlivá. Takýto výsledok určite viac vyhovuje hosťom zo Španielska, dva góly na pôde súpera sú veľmi cenné. Uvidíme, čo nám prinesie odveta v Španielsku.

    Ďakujem Vám za pozornosť, prajem príjemný zvyšok neskorého večera a úspešný posledný pracovný deň! Dovidenia a dočítania nabudúce!

    Program futbalovej Európskej ligy pokračuje od 21:05 ďalšími zápasmi, ktoré môžte sledovať prostredníctvom športového portálu onlajny.eu! (20:58:46)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Darmian (FC Turín).
     
    90+3
    Beñat sa ešte dostal ku lopte v 16-tke domácich, ale v dobrej príležitosti bránu netrafil. Brankár domácich sa s rozohrávkou lopty nikam neponáhľa.
     
    90+2
    Domácim sa však pred bránou hostí nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť a tak sa ešte pokúsia zaútočiť hostia.
     
    90+1
    Exekútorom nebezpečného priameho kopu bol napokon Beñat Etxebarria, loptu krásne zatočil okolo múru, jeho pokus však len tesne minul domácu bránu. Šancu ísť dopredu tak budú mať domáci futbalisti.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca medzi tým nastavil k riadnej hracej dobe ešte tri minúty!
     
    90
    Farnerud tvrdo fauloval a hostia získavajú nebezpečný priamy kop z tesnej blízkosti brány domácich. Brankár domácich si tak už stavia múr.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Farnerud (FC Turín).
     
    89
    Hostia držali loptu a po sérii pekných prihrávok prišla dlhá lopta do 16-tky domácich, po loptu si však včas prišiel brankár Padelli a loptu zobral do svojej moci.
     
    88
    Ani hostia teraz v útoku nijak úspešne nepochodili, bude to len odkop od domácej bránky v podaní brankára Padelliho.
     
    87
    Celé sa to však končí, pretože Farnerud sa ocitol v ofsajde.
     
    86
    Hostia teraz dlhšie držali loptu na svojich kopačkách, ale nič zaujímavé vymyslieť nedokázali. Loptu získali hostia a dostávajú sa tak do rýchleho brejku.
     
    85
    Domácim sa napokon podarilo aspoň trocha ohroziť bránu hostí, center do 16-tky španielskeho tímu si však bez problémov do svojej moci prevzal brankár Herrerín.
     
    84
    Sledujeme veľmi zaujímavý záver tohto zápasu, momentálne sú v útoku domáci a snažia sa preniknúť pred bránu hostí.
     
    83
    Veľká smola na strane hostí! Po útočnej akcii sa do hlavičkového zakončenia dostal autor vyrovnávajúceho gólu Gurpegi, ale druhý presný zásah nepridal, pretože jeho pokus skončil na brvne domácej brány!
     
    81
    Už sme v samotnom závere zápasu, smerom dopredu sa stále viac tlačí hosťujúci tím, domáci však úspešne vzdorujú.
     
    80
    Domáci tím sa dostal do rýchleho brejku, lopta sa napokon dostala ku Quagliarellovi, ale jeho nepresná strela priestor brány hostí netrafila. Odkopávať od svojej brány tak bude brankár španielskeho celku Herrerín.
     
    79
    Viac aktívnejším tímom sú hostia, ale momentálne sa im nedarí rozohrávka a tak sa do žiadnych príležitosti nedostávajú.
     
    78
    Lopta sa opäť strieda zo strany na stranu, dostávame sa už do záverečnej fázy tohto zápasu, oba tímy však ešte bojujú a snažia sa streliť gól, ktorý by zrejme určil víťaza tohto zápasu.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Turín: z ihriska odchádza El Kaddouri, prichádza Farnerud.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Beñat Etxebarria (Athletic Club Bilbao).
     
    75
    Domáci tím sa dokázal prebojovať pred bránu hostí, kde získal rohový kop, ale nič zaujímavého z neho nevyťažil a loptu už majú vo svojej moci hostia.
     
    74
    Uvidíme, čo spraví tento gól s týmto zápasom a možno aj dvojázapasom, pretože dva góly na pôde súpera sú vždy veľmi cenné.
    GURPEGI - 2:2
     
    73
    Bilbao dalo gól!
    Opäť máme vyrovnané, priebežný stav zápasu 2:2! Hostia zahrávali priamy kop tesne pred 16-tkou domáceho tímu, exekútorom priameho kopu bol napokon Beñat, ktorý poslal do 16-tky domácich nádherný center, ktorý našiel hlavou GURPEGIHO a ten poslal loptu do domácej siete a strieľa tak veľmi dôležitý gól!
     
    72
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Williams, prichádza Kike Sola.
     
    72
    Striedanie v tíme FC Turín: z ihriska odchádza Maxi López, prichádza Amauri.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Benassi (FC Turín).
     
    70
    Moc atraktívny futbal teraz nesledujeme. Hostia sa snažia útočiť a domáci hrajú to, čo im v týchto chvíľach stačí. Pomaly sa už dostávame do záverečnej fázy druhého polčasu, domáci tím stále vyhráva o jeden presný zásah.
     
    69
    Hostia obliehali 16-tku domácich, loptu však po chybnej prihrávke stratili a dopredu to tak po dlhej dobe skúsil domáci tím. Prišiel aj center do 16-tky hostí, brankár Herrerín má však loptu vo svojej moci.
     
    67
    Na obraze hry sa nám nič nemení, domáci sa viac menej sústreďujú na obrannú činnosť, hosti sa snažia útočiť, ale do žiadnych šancí sa prepracovať nemôžu. Domáca defenzíva je v druhom polčase veľmi pozorná a pracuje výborne.
     
    66
    Domáci futbalista Quagliarella má dnes veľkú smolu, opäť sa teraz ocitol v ofsajde.
     
    65
    Turín to hrá v týchto chvíľach výlučne len na rýchle brejky, podobne ako tomu bolo aj teraz. Pred 16-tkou hostí však loptu po chybnej prihrávke stratil a do žiadnej zaujímavej príležitosti sa tak nedostal.
     
    64
    Lopty sa teraz zmocnili hostia, ale dobíjanie domácich hradieb je aj naďalej neúspešné. Hostia pomaličky musia začať útočiť vo väčšom a väčšom počte.
     
    63
    O útočnú akciu sa teraz pokúšal aj domáci celok, Quagliarella, ktorý hrá po svojom príchode na trávnik veľmi aktívne sa však ocitol v ofsajde.
     
    62
    Hostia po faule na Beñata získali priamy kop, po nacvičenom signále prišla prízemná prihrávka do 16-tky domácich, tam sa však hráč hostí sám vytlačil aj s loptou preč a po krátkej chvíli ju stratil aj zo svojej moci.
     
    61
    Pri lopte sú momentálne hostia, postupnými prihrávkami sa prebíjajú smerom dopredu, domáci tím sa tak už zoskupuje v zadných radoch.
     
    60
    Nový muž na ihrisku v drese domácich Quagliarella sa krátko po svojom príchode na trávnik dostal aj do zakončenia na bránu hostí, bola to však len veľmi slabá strela.
     
    59
    Hra sa nám teraz trocha prerušila a rozkúskovala, boli sme svedkami troch striedaní, hostia sa tak rozhodli spraviť hneď dve zmeny, potrebujú začať vo veľkom útočiť, času však ešte ostáva pomerne dosť.
     
    58
    Striedanie v tíme FC Turín: z ihriska odchádza Martínez, prichádza Quagliarella.
     
    57
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Aurtenetxe, prichádza Iraola.
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Viguera, prichádza Gurpegi.
     
    57
    Ku lopte sa teraz dostali hostia a snažia sa niečo vymyslieť. Ďalej ako za útočnú polovičku sa však prebiť nedokážu.
     
    56
    Teraz sme boli svedkami krásnej individuálnej akcie domáceho El Kaddouriho, ktorý sa krásne prekľučkoval cez obranu hostí a následne aj vyslal na bránu strelu, bola to však z kategórie slabších a brankár hostí Herrerín ju bez problémov chytil.
     
    54
    Napokon sa im to aj podarilo, ale celé sa to končí len nepresným zakončením a bude to len odkop od domácej brány o ktorý sa postará brankár D. Padelli.
     
    53
    Ani domáci však nič zaujímavé nevymysleli a tak sa ku lopte dostávajú hostí, ktorí sa už snažia prebiť sa za útočnú polovicu.
     
    52
    Avšak, aj teraz sa hostia prezentovali len nepresnou prihrávkou a loptu tak opäť strácajú. Do útoku sa snažia prebiť domáci futbalisti.
     
    51
    Pri lopte boli hostia, ale po chybe ju stratili a tak to domáci skúsili dlhým nákopom pred bránu hostí, loptu však už brankár hostí Herrerín nakopol dopredu na svojich spoluhráčov.
     
    50
    Teraz sa však už domáci tím dostal aj do útočnej akcie, celé to však skončilo len ofsajdom, v ktorom sa ocitol Martínez.
     
    49
    Aj naďalej sú v držaní lopty futbalisti španielskeho celku, avšak ich útoky končia na pozornej defenzíve domáceho tímu. Domáci tím sa po zisku lopty nemá kam ponáhľať, stále vyhráva o jeden presný zásah navyše.
     
    48
    Z neho však opäť nezapršalo, domáci sa bez problémov ubránili a navyše získavajú loptu na svoje kopačky.
     
    47
    Hosťom sa sériou krásnych prihrávok podarilo prebiť sa až pred bránu domáceho tímu a získať rohový kop.
     
    47
    Druhý polčas sa nám už naplno rozbehol, výkop mali hostia a budú sa tak pokúšať o prvú útočnú akciu v druhom polčase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sa už spolu s rozhodcami po polčasovej prestávke vrátili späť na hraciu plochu, druhý polčas sa nám tak čo nevidieť začne!
     
    Je za nami veľmi zaujímavý prvý polčas, kde sme videli už tri góly a veľmi napínavý futbal. Do vedenia 1:0 išli hostia, keď v 9.minúte otvoril skóre zápasu Williams Dannis. Domáci sa však rýchlo oťukali a dokázali vyrovnať gólom Maxi Lópeza. Tesne pred koncom prvého polčasu domáci nebezpečne zaútočili a Maxi López zaznamenal svoj druhý gól v tomto zápase a tak po prvom polčase domáci tím vyhráva 2:1!

    Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:03!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Pri lopte sú aj naďalej hostia, domáci sa však bránia úspešne a všetky útoky hostí eliminujú.
     
    43
    Hostia na nič nečakajú, rýchlo sa dostávajú ku lopte a snažia sa ešte pred koncom prvého polčasu odpovedať. Domáca defenzíva je však zatiaľ pozorná.
    Maxi LÓPEZ - 2:1
     
    42
    FC Turín dal gól!
    Krátko pred koncom prvého polčasu sa podarilo domácemu tímu otočiť vývoj skóre vo svoj prospech a týmto gólom sa ujímajú vedenia 2:1! Domáci po predchádzajúcej veľkej príležitosti ostali ešte v útočnom tlaku, previedli krásnu útočnú akciu, keď Darmian dostal po skvelom pase na pravú stranu loptu, následne ju odcentroval do 16-tky hostí, kde najvyššie vyskočil MAXI LÓPEZ a hlavou do ľavého horného rohu poslal loptu a zaznemanl tak už svoj druhý gól v tomto zápase!
     
    41
    Veľká šanca na strane domácich! Martínez sa s loptou ocitol v 16-tke hostí, do jeho tvrdej strely sa však obetavo hodil obranca hostí a loptu zblokoval do bezpečia!
     
    40
    Avšak, ani po rohovom kope sa nekonala žiadna zaujímavá situácia a loptu na svoje kopačky už získal domáci tím.
     
    39
    Hostia teraz boli dlhšie pri lopte, napokon po prihrávke do 16-tky domáceho tímu získavajú aspoň rohový kop.
     
    37
    Domáci sa dostali do ďalšej útočnej akcie, bol z toho napokon aj center do 16-tky hostí, loptu si však bez akýchkoľvek problémov zobral do svojich rukavíc brankár Herrerín.
     
    36
    Priamy kop rozohral domáci tím nakrátko, následne prišiel aj center do 16-tky hostí, tam sa však lopty nikto neujal a tá sa napokon dokotúľala za postrannú čiaru. Loptu tak získanú na svoju stranu hostia.
     
    35
    Domáci sa zmocnili lopty a ihneď sa dostali do rýchleho brejku. Pár metrov pred 16-tkou hostí bol faulovaní domáci Molinaro, priamy kop pre domáci tím.
     
    34
    Lopta sa stále pravidelne strieda zo strany na stranu, oba tímy len kombinujú a po strate lopty sa stiahnu na svoju polovičku. Diváci na štadióne sa tak teraz nudia, dva góly však už videli.
     
    33
    Hostia sa teraz dostali do rýchleho brejku, ale po chybe loptu aj rýchlo stratili a nič zaujímavé tak vymyslieť nedokázali. Pomaly sa dostávame do záverečnej fázy prvého polčasu, moc vysoké tempo teraz hra nemá.
     
    32
    A ďalší útok domáceho tímu, tento už bol však oveľa nebezpečnejší. Martínez sa po skvelom centri dostal do hlavičkového zakončenia, bránku hostí však len tesne minul.
     
    31
    Futbalisti talianskeho tímu sa napokon dostal aj pred bránu hostí, loptu má však už vo svojej moci po slabšej strele brankár španielskeho celku Herrerín.
     
    30
    Domáci opäť kombinujú len na vlastnej polovičke, hostia ich však vysoko napádajú a tak domáci len s problémami držia loptu na svojich kopačkách.
     
    29
    Ani tento rohový kop nič zaujímavé nepriniesol, loptu na svoje kopačky získava domáci celok, ktorí sa však nikam bezhlavo nevrhá. Tempo hry začína mierne opadať.
     
    28
    Do 16-tky domácich smeroval výborný center, ale domáci futbalista dokázal loptu hlavou poslať na rohový kop. Domáci tím sa tak bude musieť ešte brániť útoku hostí.
     
    27
    Domáci tím po chybe stratil loptu a tak musel črtajúc nebezpečenstvo, keď sa ku lopte dostal Beñat prerušiť za cenu faulu. Je tu tak nebezpečný priamy kop pre hostí.
     
    26
    V týchto chvíľach je pri lopte domáci tím, ale opäť kombinuje len na svojej polovičke. Do hry sa už stihol vrátiť Viguera.
     
    25
    Hra sa nám teraz na chvíľu musela prerušiť, pretože Viguera v jednom z osobných súbojov s domácim hráčov je ošetrovaný za postrannou čiarou. V hre však bude po krátkom ošetrení určite pokračovať.
     
    24
    Tento rohový kop domácemu celku nič zaujímavého nepriniesol, hostia navyše získali loptu do svojej moci a tak sa musia domáci rýchlo stiahnuť.
     
    23
    Kapitán domáceho tímu potiahol loptu až pred bránu hostí a vybojoval tak pre svoj tím aspoň rohový kop.
     
    22
    Teraz dlhšiu dobu nič zaujímavého nesledujeme, aj naďalej sa lopta strieda zo strany na stranu, momentálne ju majú na kopačkách domáci futbalisti, avšak kombinujú len na svojej polovičke.
     
    20
    Lopta momentálne lieta zo strany na stranu, ani jeden z aktérov tohto zápasu si ju nedokáže podržať na dlhší čas. Oba tímy však hrajú dnes veľmi obetavo a nevypúšťajú ani jeden súboj, vysoko napádajú rozohrávky.
     
    19
    Vyrovnávajúci gól domáceho tímu určite dodá do zápasu ešte väčší náboj, zápas sa tak zatiaľ vyvíja veľmi zaujímavo, tempo hry sa začína stupňovať.
    Maxi LÓPEZ - 1:1
     
    18
    FC Turín dal gól!
    Netrvalo dlho a skóre zápasu je vyrovnané, priebežný stav zápasu 1:1! Takmer na vlas podobná situácia ako pri góle hostí, prízemný center z ľavej strany do 16-tky hostí, za loptou uháňal obranca hostí, ale aj MAXI LÓPEZ, ktorý v páde poslal loptu do siete hostí a v 18.minúte tak začíname odznova!
     
    16
    Na druhej strane zahrozili teraz aj domáci, ale v 16-tke hostí si nedokázal Martínez spracovať prihrávku a loptu má už vo svojej moci brankár hostí Herrerín.
     
    15
    Veľké šťastie na strane domácich! Hostia získali loptu a dostali sa do rýchleho brejku, v 16-tke hostí sa zmocnil loptu autor zatiaľ jediného gólu Williams Dannis, dostal sa ku tesnej blízkosti domácej brány, z malého vápna však loptu poslal len trestuhodne vysoko nad, niekde ku divákom na tribúne!
     
    14
    Karta sa teraz obrátila, pri lopte sú domáci a snažia sa prebiť pred bránu hostí. Hostia ich však prakticky k ničomu nepúšťajú.
     
    13
    Menší tlak hostí sa práve skončil, keď sa snažili rýchlou napnutou loptou smerom dopredu niečo vymyslieť, lopta však skončila len u domácich futbalistoch.
     
    12
    Bilbao je aj naďalej pri lopte, ale smerom dopredu sa moc nehrnie. Momentálne kombinuje s loptou na vlastnej polovičke.
     
    11
    Hostia pomaličky dostávajú domáci celok pod tlak, domácim neostáva nič iné ako sa stiahnuť pred svoju bránu a pozorne sa brániť. Domáci však aj naďalej vysoko napádajú rozohrávku hostí a snažia sa tak získať loptu na svoje kopačky.
     
    10
    Domáci sa v týchto chvíľach nemôžu dostať ku lopte, ktorú majú momentálne na kopačkách futbalisti španielskeho celku. Bilbao sa však nikam nehrnie a v pohode s loptou kontroluje hru. Domáci ich však vysoko napádajú.
    Williams DANNIS - 0:1
     
    9
    Bilbao dalo gól!
    A je tu prvý gól zápasu, ktorý sa podarilo streliť hosťom zo Španielska, priebežný stav zápasu tak je 0:1! Hostia sa zmocnili loptu a postupne sa prebíjali až pred bránu domáceho tímu, prízmený center z ľavej strany sa dostal až pred domácu bránu, kde stál nikým nekrytý WILIAMS DANNIS, ktorý bez problémov loptu dopravil do domácej siete! Obrana domáceho tímu tak teraz úplne zlyhala.
     
    7
    Rohový kop domácim nič nepriniesol, navyše sa do rýchleho brejku dostávajú hostia!
     
    6
    Loptu z nepriameho kopu však domáci napálili len do dobre postaveného domáceho múru, lopta následne smeruje na rohový kop.
     
    5
    Zaujímavá situácia prišla teraz! Brankár hostí si teraz nedal pozor a chytil do rúk malú domov od svojho spoluhráča, nasledovať tak bude nebezpečný priamy kop v 16-tke hostí!
     
    4
    Aj naďalej sú pri lopte futbalisti španielskeho celku, ale nedarí sa im prebiť sa ďalej ako za útočnú polovičku. Zatiaľ sme tak nič zaujímavého nevideli.
     
    3
    Momentálne majú loptu na kopačkách futbalisti hostí, snažia sa postupným útokom preniknúť až ku bráne domácich, prebíjajú sa však len veľmi ťažko.
     
    2
    Úvod zápasu je veľmi opatrný, oba tímy navyše aj často kazia svoje rozohrávky a tak moc futbalovej krásy zatiaľ nevidíme. Zápas sa však ešte len začal.
     
    1
    Domáci tím však veľmi rýchlo o loptu prišiel a smerom dopredu to skúsili hostia. Dokonca sa dostali až pred bránu domácich a do 16-tky smerovala nebezpečná lopta, ktorú však domáci stopér rýchlo odkopol do bezpečia.
     
    1
    Hlavným rozhodca dal pokyn na rozhoratie lopty a zápas sa nám tak začal! Úvodný výkop zápasu patril domácemu tímu, futbalisti talianskeho mužstva sa tak pokúsia o prvú útočnú akciu v zápase.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami nastúpené na hracej ploche! Futbalovým štadiónom práve znie hymna Európskej ligy, čo nevidieť sa zápas začne!
     
    Príjemný večer všetkým, ktorí ste klikli na tento prenos a nasledujúce chvíle strávite aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu už moc času neostáva, zostavy oboch mužstiev sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť.

    Zápas povedú rozhodcovia z Grécka, ako hlavným pán Koukoulakis, ktorému na čiarach budú asistovať pán Karsiotis a pani Kourompylia, takže dnes na pozícii čiarového rozhodcu vidíme aj ženu, čo tak často pri mužskom futbale nevidíme.

    Na štadióne Stadio Olimpico di Torino v Turíne je už na zápas všetko pripravené, o malú chvíľu môžme začať!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    FC Turín: D. Padelli – Maksimović, Glik (C), Moretti – Darmian, Benassi, Gazzi, El Kaddouri, Molinaro – Martínez, López
    Náhradníci: Castellazzi – Amauri, Bovo, Farnerud, Masiello, Quagliarella, Vives

    Athletic Club Bilbao: Herrerín – de Marcos, Etxeita, Laporte, Aurtenetxe – San José, Etxebarria – Viguera, M. Rico, Muniain (C) – Williams Dannis
    Náhradníci: Iraizoz – Bustinza, Gurpegi, I. Gómez, Sola, López Cabrera, Iraola

    Rozhodca: Koukoulakis – Karsiotis, Kourompylia (všetci GRE).
     
    Všetkým fanúšikom športu a špeciálne futbalu želám príjemný štvrtkový večer! Kliknutím na tento on-line textový prenos sa dozviete všetko podstatné zo zápasu medzi FC Turín – Athletic Club Bilbao, ktorého výkop sa začína o 19:00! Na sledovanie tohto prenosu ste všetci srdečne pozvaní!

    Druhá naj-prestížnejšia futbalová súťaž v Európe, ktorou je označovaná Európska liga po skončení základných skupín opäť pokračuje, začína sa jej Šestnásťfinále! Žreb súťaže proti sebe postavil taliansky FC Turín a španielsky Athletic Club Bilbao. Na oba tímy sa teraz v krátkosti pozrieme.

    FC Turín je taliansky klub, ktorí až tak moc na futbalovej mape známy nebol, v poslednej dobe sa však dostáva do povedomia fanúšikov. Aktuálne mu však v talianskej futbalovej súťaži patrí 10.miesto a teda stred ligovej tabuľky. V základnej skupine B Európskej ligy sa mu slušne darilo a obsadil druhé miesto za zisk 11 bodov, keď vyhral 3 zápasy, 2 remizoval a len 2 prehral!

    Athletic Club Bilbao je španielsky klub, ktorí je na futbalovej mapy fanúšikom už dlhé roky známy. Momentálne sa mu však moc v španielskej súťaži nedarí, aktuálne sa nachádza na 13.mieste. Bilbao hralo tento rok v Lige Majstorv, kde v základnej skupine H obsadil 3.miesto, keď mu o 2 body ušlo osemfinále LM.

    Zápasy v takýchto fázach súťaže jasného favorita nemajú! Oba tímy určite dajú do zápasu maximum, určite nás tak čaká zaujímavé a vyrovnané stretnutie. Talianskemu mužstvu hrá do kariet domáce prostredie a má aj momentálne lepšiu formu, rozhodne sa však na ihrisku!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 18. Maxi López, 42. Maxi López – 9. Williams Dannis, 73. Gurpegi

    Karty:   71. Benassi (TUI), 90. Farnerud (TUI), 90+3. Darmian (TUI) – 76. Beñat Etxebarria (ATB)


    FC Turín: D. Padelli – Maksimović, Glik (C), Moretti – Darmian, Benassi, Gazzi, El Kaddouri, Molinaro – Martínez, López
    Náhradníci: Castellazzi – Amauri, Bovo, Farnerud, Masiello, Quagliarella, Vives

    Athletic Club Bilbao: Herrerín – de Marcos, Etxeita, Laporte, Aurtenetxe – San José, Etxebarria – Viguera, M. Rico, Muniain (C) – Williams Dannis
    Náhradníci: Iraizoz – Bustinza, Gurpegi, I. Gómez, Sola, López Cabrera, Iraola

    Rozhodca: Koukoulakis – Karsiotis, Kourompylia (všetci GRE)
    Štvrtok 26.02.2015