Tisková konference s lyžařkou Šárkou Strachovou (kon.) | Tisková konference SK Slavia Praha (kon.)
Tisková konference 1.FC Slovácko (kon.) | Tisková konference FK Baumit Jablonec (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference s lyžařkou Šárkou Strachovou

cz Utorok 17.02.2015, 10:00Tlačové konferencie
     
    To je pro dnešek ode mne vše a tímto vám přeji hezký zbytek dne. (10:43:21)
     
    Tisková konference Šárky Strachové právě skončila.
     
    Otázka: "Jak vaše rozhodnutí ovlivní vaše plány na rodinu, kterou jste dříve avizovala, že plánujete založit a mít tři děti?"

    Strachová: "Rozhodně to plány nenaruší, ale pouze oddálí. Určitě nemá cenu to zabalit, když se mi vrátila forma. Také cítím podporu od rodiny a zejména manžela. Končit tedy rozhodně ještě nehodlám,"
     
    Otázka na psychiku. Strachová: "Klasický otázka, na kterou neumím odpovědět. Během mistrovství se musí skloubit vše dohromady. To se v minulých letech nedařilo a podařilo se to až nyní,"
     
    Otázka: "Co uděláš s penězi za medaili?" Strachová: "Říkala jsem si, že když udělám medaili, tak si koupím nové jezdeckého boty,"
     
    Strachová: "Do konce sezony mi motivace nechybí. Do Mariboru i následně do Švédska se těším. Obě místa patří mezi mé oblíbené destinace,"
     
    Strachová: "I přes medailový půst jsem ráda za každou medaili a už jsem říkala, že tuhle poslední jsem si užila nejvíce,"
     
    Otázka: Gratulovaly vám i soupeřky, vzhledem k tomu, co jste si prožila v živote? Strachová: "Určitě, gratulovaly mi o to více, a říkaly mi, že konečně na mne byla vidět i radost v cíli, když jsem viděla, že mám jasnou medaili.
     
    Strachová: "Atmosféra během MS byla úžasná,"
     
    Strachová: "Co se týče příští sezony, tak určitě hodlám pokračovat. Ohledně té další mistrovské s MS vé Svatém Mořici, tak ta je ještě otevřená,"
     
    Strachová: "Můj následující program je ten, že dojedu světový pohár a finále ve Francii,"
     
    Strachová: "Nechci hodnotit, která medaile byla nejtěžší, ale tuhle medaili jsem si užila nejvíce"
     
    Nyní však nastávají otázky. Jaké budou její plány do konce sezony? A bude se vůbec chystat ještě na tu další? Nebo už ohlásí definitivně konec aktivní kariéry? To vše bude jasnější po desáté hodině dopolední, kdy začíná její tisková konference.
     
    Šárka Strachová se tak po čtyřech letech vrátila zpět na stupně vítězů. Před tím se česká reprezentantka dostala mezi nejlepší tři slalomářky na MS naposled v roce 2011 ve francouzském Val d'Isere. Celkově už však získala již čtvrtou medaili z MS a zařadila se pop právu mezi nejlepší lyžařky na světě, poněvadž čtyři medaile z MS získaly před Strachovou pouze dvě lyžařky.
     
    Příjemné úterní dopoledne Vážení sportovní diváci a zvláště alpského lyžování. Mistrovství světa v alpském lyžování v americkém Vailu a Beaver Creeku je již minulostí s radostnou tečkou právě od Šárky Strachové díky bronzové medaili ve slalomu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Ondřej Jícha