Otrokovice – Vítkovice 2:6 (kon.) | Bulldogs – Pardubice 8:3 (kon.) | Ostrava – Sparta 8:4 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Chodov 4:9 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
4:9 (1:3, 3:2, 0:4)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 15.02.2015, 18:30 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    58:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Definitivní potvrzení na výhře Chodova přidává gólem v přesilovce ONDŘEJ MIKEŠ. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    47:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dóžovo bodové představení pokračuje i v závěrečné části. Tentokrát dokázal chodovský útočník najít volného PETRA PRAŽÁKA, který se tak napotřetí v souboji s Mrkosem dočkal a může se radovat ze vstřelené branky. Asistence: Patrik Dóža.
     
    47:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující celek se zřejmě definitivně odpoutává od svého soupeře. Po zmatcích na polovině hřiště se míček dostal až k ONDŘEJI MIKEŠOVI, který z první po přihrávce Ondruška prostřelil Mrkose. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    41:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale hosté ke střele dostali a hned je z toho gól. Pokus Strachoty ještě Mrkos zneškondil, ale proti následné dorážce ONDŘEJE MIKEŠE ze bezporstřední blízkosti neměl již domácí brankář náskok. Asistence: Michal Strachota.
     
    38:14
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    I domácí se prosazují z rychlého protiútoku. Stuchlík našel perfektně MILANA BÍNU, který se s míčkem nemazlil a ze střední vzdálenosti vyslal střelou příklepem projektyl, který skončil až v chodovské brance. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    36:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    A tak udeřilo na druhé straně. Rychlý brejk tří na jednoho zakončil, byť se štěstím, po krasné kombinaci PATRIK DÓŽA. Asistence: Walter Schubert.
     
    32:25
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    I Vinohrady proměňují početní výhodu v gól. Po přihrávce Stuchlíka poslal míček do chodovské branky JAKUB RENČÍN. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    29:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jastřembský přihrál na mantinel PATRIKU DÓŽOVI, který byl nehlídaný a využil volný prostor k výběhu na střed a následně střelou na vzdálenější tyč poslal míček za záda Mrkose. Asistence: Petr Jastřembský.
     
    24:06
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hodně opatrný začátek třetiny by mohl změnit vstřelený gól v podání Vinohrad. Střelu Gregora sice Šrámek ještě ztlumil, ale k míčku se poté nejrychleji dostal ZBYNĚK STUCHLÍK, jenž neměl problém doklepnout děravý nesmysl do prázdné branky.
     
    04:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují na dvoubrankový rozdíl. Strachota našel na velkém brankovišti PATRIKA DÓŽU, který nedal Mrkosovi střelou do hroní poloviny branky šanci. Asistence: Michal Strachota.
     
    03:44
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    SKV velice rychle odpovídá. Renčín vybojoval míček pro MILANA BÍNU, jenž stejně jako před chvilkou Pražák, překonal tentokrát Baráka a snižuje stav na 1:2 z pohledu domácích. Asistence: Jakub Renčín.
     
    03:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dóža vybojoval míček za brankou a z prostoru rohu našel volného PETRA PRAŽÁKA, který rychlou střelou překonal Mrkose. Asistence: Patrik Dóža.
     
    00:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté se vlice rychle dostávají do vedení. Chybu v rozehrávce Vinohrad využil Ondrušek, jenž ihned adresoval míčk od mantinelu na volného ONDŘEJE MIKEŠE, který po zemi překonal Mrkose. Asistence: Tom Ondrušek.

    Góly a asistencie: 4. Bína (Renčín), 25. Z. Stuchlík (Gregor), 33. Renčín (Z. Stuchlík), 39. Bína (Stuchlík) – 1. Mikeš (Ondrušek), 4. Pražák (Dóža), 5. Dóža (Strachota), 30. Dóža (Jastřembský), 37. Dóža (Schubert), 42. Mikeš (Strachota), 48. Mikeš (Ondrušek), 48. Pražák (Dóža), 59. Mikeš (Ondrušek)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Mrkos (Weissgärber) – Nigrin, Rossi, Gregor, Š. Raiter, Houra, Beran – Mareš, Králík, M. Raiter, Bína, Svoboda, Dolejš, Záň, Z. Stuchlík, O. Stuchlík, Renčín. Trenér: Jan Pazdera.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (17. Šrámek) – Jelínek, Flousek, Sýkora, Schubert, Jastřembský, Kotlas, Bouša – Fiala, Vávra, Běhavý, Klápa, Pražák, Ondrušek, Mikeš, Chmelíček, Vojtíšek, Dóža, Strachota. Trenér: David Podhráský.

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 120