Sassuolo – Fiorentina 1:3 (kon.) | Palermo – Neapol 3:1 (kon.)
koniec
US Palermo
3:1 (2:0)
SSC Neapol
Sobota 14.02.2015, 20:45 • Stadio Renzo Barbera (Palermo) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    82
    Callejón sa pri postannej čiare ohnal po Dybalovi, ktorého okamžite pomstil Bolzoni. Práve on však zostal jediným potrestaným tejto situácie.
     
    59
    Luca Rigoni za poliacou čiarou škaredou kosou zostrelil zozadu nedávno prichádzajúceho Gabbiadiniho. Od Mazzoleniho to má za žltú.
     
    53
    Po faule de Guzmána sa na trávniku strhla poriadna mela. Andrea Rispolu pri nej vyštartoval po Higuaínovi a za jeho zloženie na trávnik uvidel ako prvý domáci hráč žltú kartu.
     
    41
    Gonzalo Higuaín sa prezentoval i v negatívnej pozícii, keď na pravej strane podrazil nohy kapitána domácich Barreta. Napriek Argentínčanovým protestom sa žltilo.
     
    7
    Slovinský stopér odvracal len na ďalší roh, ktorému sa Palermo znovu ubránilo a zároveň podniklo i rýchly brejk. Rozbehnutého Dybalu ešte pred poliacou čiarou zastavil Jorginho, ktorý sa stáva prvým potrestaným hráčom stretnutia.

    Erik Farkaš

    Góly: 14. Lazaar, 36. F. Vázquez, 65. Rigoni – 82. Gabbiadini

    Karty:   53. Rispoli (PLM), 59. Rigoni (PLM), 82. Bolzoni (PLM) – 7. Jorginho (NEA), 41. Higuaín (NEA)


    US Palermo: Sorrentino – Rispoli, Andelkovič, Terzi, Lazaar – Bolzoni, Rigoni, Barreto (C) – Quaison, Dybala, F. Vázquez
    Náhradníci: Ujkani – Milanovič, J. Silva, Emerson, Della Rocca, Chochev, Ortiz, Jajalo, Daprela, Morganella, Bentivegna, Belotti
    Manažér: Giuseppe Iachini (ITA)

    SSC Neapol: C. Rafael – Maggio, Albiol, Britos, Strinič – Jorginho, D. López – Callejón, Hamšík (C), de Guzmán – Higuaín
    Náhradníci: Colombo, Andújar – Henrique, Gabbiadini, Koulibaly, Ghoulam, Gargano, Inler, D. Zapata
    Manažér: Rafael Benítez (ESP)

    Rozhodca: Paolo Silvio Mazzoleni – F. Preti, G. Schenone – V. Pegorin