Obří slalom - ženy, 1. kolo, Vail/Beaver Creek Vítěz: Anna Fenningerová (AUT) (kon.) | Obří slalom - ženy, 2. kolo, Vail/Beaver Creek Vítěz: A. Fenningerová (AUT) (kon.)
koniec udalosti
Obří slalom - ženy, 2. kolo, Vail/Beaver Creek

Vítěz: A. Fenningerová (AUT)

cz Štvrtok 12.02.2015, 22:15MS v alpskom lyžovaní
     
    A je to jasné! Rakušanka Anna Fenningerová famózním způsobem získává zlatou medaili a vítězí s obrovským náskokem na druhou Němku Viktorii Rebensburgovou! Udělala velkou chybu, ale i tak to bohatě stačilo! Třetí končí Švédka Jessica Lindell-Vikarbyová!
    Vítězná jízda Anny Fenningerové!
     
    1
    Rakušanka Anna Fenningerová měla náskok 1,70 vteřiny, udělala velkou chybu, ovšem nakonec je jasně první s náskokem 1,40! Tak to byl neskutečný výkon rakouské lyžařky, která na MS v USA získává svou druhou medaili!
    Dojezd Michaely Kirchgasserové.
     
    2
    Rakušanka Michaela Kirchgasserová měla velký náskok, v závěru ale udělala chybu a je až pátá s mankem 35 setin sekundy! Rakušanka kvůli chybě v závěru přišla o medaili!
    Jízda Švédky Jessicy Lindell-Vikarbyové!
     
    3
    Švédka Jessica Lindell-Vikarbyová měla obrovský náskok osmi desetin v horní pasáži, pak ale udělala chybu a v cíli je druhá o 9 setin sekundy! Němka Rebensburgová tak má jistý bronz!
     
    4
    Tina Mazeová jela skvěle v úvodu trati, ovšem poté jí došly síly a v cíli je na třetí pozici o 34 setin sekundy! Na další medaili to však stačit asi nebude!
    Jízda favoritky Tiny Mazeové!
     
    4
    Teď už olympijská vítězka obřího slalomu, Slovinka Tina Mazeová.
    Velká chyba dalšího překvapení Tainy Bariozové!
     
    7
    Další velké překvapení bylo 1. kola byla Taina Bariozová, která s číslem 29 skončila v 1. kole na sedmém místě. Ovšem hned v horní pasáži udělala velkou chybu a končí!
    O druhý pád dnešního 2. kola se postarala Marta Bassinová.
     
    8
    Italka Marta Bassinová jela velmi vyrovnaně a ve spodní pasáži nakonec spadla, do cíle se tak nepodívá. Této jízdě určitě chyběly zkušenosti.
     
    Nyní nás čeká vyvrcholení závodu, na startu už je pouze 8 závodnic. Po krátké pauze se vrhne na trať Italka Marta Bassinová, která je největším překvapení prvního kola! Je jí totiž teprve osmnáct let!
    Naprosto famózní jízda Němky Viktorie Rebensburgové!
     
    11
    Němka Viktoria Rebensburgová jela famózně a je v cíli první o 75 setin sekundy! Naprosto skvělá jízda Němky!
    Skvělá jízda zkušené Rakušanky Kathrin Zettelové!
     
    13
    Zkušená Rakušanka Kathrin Zettelová končí na prvním místě s náskokem 31 setin sekundy, druhé kolo zajela opravdu skvěle!
     
    14
    Mikaela Shiffrinová ukázala velkou bojovnost a nakonec je v cíli jasně první s náskokem 64 setin sekundy! Uvidíme, na co to bude nakonec stačit!
    Jízda favoritky Mikaely Shiffrinové.
     
    14
    Teď už největší americká naděje Mikaela Shiffrinová, jedna z největších favoritek na vítězství nemůže být spokojená s průběžným třináctým místem!
    Jízda obhájkyně titulu Tessy Worleyové.
     
    20
    Obhájkyně titulu z rakouského Schladmingu Tessa Worleyová se vrací po zranění a je to pro ní trochu smutný příběh. Její jízda na vítězství určitě nestačí, ovšem jde do průběžného vedení o 11 setin sekundy. Z 1. kola měla náskok 27 setin sekundy!
    Jízda Američanky Lindsey Vonnové.
     
    27
    Domácí modla Lindsey Vonnová jela plynule a v závěru účinkování na MS jde do vedení, i přes chyby v závěru jízdy vede o 1,17 před Slovinkou!

    Viktor Sandev