Kladno – Liberec 5:0 (kont.) | HC Plzeň – Sparta Praha 7:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 4:6 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
kontumácia
Rytíři Kladno
5:0 (3:1, 0:2, 4:2)
Bílí Tygři Liberec
cz Štvrtok 12.02.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PATRIK MACHAČ vybojoval kotouč za brankou Liberce, vybruslil si před klec a rozhoduje dnešní utkání! Asistence: Vojtěch Šilhavý.
     
    53:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DAVID BUNDA se s tím nemazal, napřáhl se od pravého mantinelu a nechytatelnou dělovkou poslal puk do bližšího růžku liberecké klece! Asistence: Filip Doležal a Patrik Machač.
     
    53:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo krásně provedené! Daniel Kružík od pravého mantinelu nastřelil puk přímo před Stezku, kam si sjížděl PETR HAVLŮJ, který usměrnil kus gumy přímo mezi betony hostujícího brankáře! Asistence: Daniel Kružík a Yuki Miura.
     
    46:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům stačilo deset vteřin na využití přesilové hry a jdou tak dnes poprvé do vedení! Puk za kladenského brankáře tentokrát uklidil MICHAL BERÁNEK. Asistence: Jan Ordoš a Samuel Solenský.
     
    45:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH HAVLAS si nyní počínal výborně, když dokázal svoji střelu z levého kruhu schovat za jednoho z obránců, a ta tak zaplula do rohu kladenské branky za nic netušícího Vladaře. Asistence: Jan Ordoš a Tomáš Tržický.
     
    43:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    VOJTĚCH ŠILHAVÝ se v oslabení dostal sám do úniku a vrací svému týmu vedení! Kladenský kapitán nejprve namířil jen do betonů Stezky, ale kotouč se poté vrátil zpět k Šilhavému, který už se napodruhé nemýlil! Asistence: Patrik Machač.
     
    28:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru přeci jen proměňují a vyrovnávají. MATĚJ PALOČKO se dostal k puku, položil si tři bránící hráče na led, sjel si k druhé tyči a uklidil puk nechytatelně za Vladaře. Asistence: Jozef Huňa.
     
    20:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům se daří snížit v početní nevýhodě! Bílí Tygři vystartovali do rychlého protiútoku, ve kterém SAMUEL SOLENSKÝ procedil puk za Vladaře. Asistence: Dominik Lakatoš.
     
    17:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PETR HAVLŮJ si na středu obešel obránce, natlačil se před brankáře a poté bekhendovým blafákem přehodil Stezkův beton! Asistence: Daniel Kružík a Yuki Miura.
     
    16:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Schildhabelovu střelu z mezikruží ještě Stezka vyrazil, ale puk následně zůstal ležet za ním, kam si sjel FILIP DOLEŽAL, který už neměl problém s uklizením puku z brankoviště do sítě. Asistence: Krešimír Schildhabel a Petr Janeček.
     
    15:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    MATĚJ PALOČKO se individuálně prosadil až před Vladaře, kterého bekhendovým blafákem nepřekonal, ale poté si sjel hostující útočník až za branku, zpoza které vrátil puk zpět za kladenského brankáře. Asistence: Jozef Huňa.
     
    02:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JOSEF ZAJÍC si sjel krásně až do mezikruží, kam obdržel přihrávku a střelou nad rameno procedil kotouč za Stezkova záda. Asistence: Daniel Kružík a Yuki Miura.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 3. Zajíc (Kružík, Miura), 17. Doležal (Schildhabel, Janeček), 18. Havlůj (Kružík, Miura), 44. Šilhavý (Machač), 54. Havlůj (Kružík, Miura), 54. Bunda (Doležal, Machač), 59. Machač (Šilhavý) – 16. Paločko (Huňa), 21. Solenský (Lakatoš), 29. Paločko (Huňa), 46. Havlas (Ordoš, Tržický), 47. Beránek (Ordoš, Solenský)


    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda "A", Hulcr, Matula, Zajíc – Hajný, Machač, Šilhavý "C", Kaprál, Macháček, Schildhabel, Slánský, Havlůj, Janeček, Doležal, Miura, Kružík
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek "C", Šír, Arlt, Beránek, Havlín, Divila, Tržický – Babec, Suska, Huňa, Svoboda, Jedlička, Solenský, Lakatoš, Ordoš, Zachar, Havlas "A", Paločko, Heřmánek

    Rozhodca: Pavlovič – Beneš, Marek