Novokuzneck – Barys 3:2 (1:0 po s.n.) | Novosibirsk – Omsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.)
Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 12:0 (kon.) | Čerepovec – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.)
Jaroslavľ – Chabarovsk 2:1 (po pr.) | Novgorod – Soči 2:1 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Riga 3:1 (kon.)
Viťaz – D. Moskva 3:6 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
12:0 (6:0, 2:0, 4:0)
HC Slovan Bratislava
Streda 11.02.2015, 17:00 • Ľadový dvorec športu CSKA, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    CSKA Moska dala gól!
    Dvanásť mesiacov v roku, dvanásť do tucta a dvanásť v sieti hostí, autorom gólu SIMON HJALMARSSON. Asistencie: Stephane Da Costa a Igor Grigorenko.
     
    52:34
    CSKA Moska dala gól!
    Aj ALEXANDER RADULOV dnes dosiahol hetrik a načal druhú desiatku gólov. Asistencie: Stephane Da Costa a Michail Naumenkov.
     
    51:55
    CSKA Moska dala gól!
    Exhibícia v Moskve pokračuje, len na ľadovej ploche je jedna hviezda, tá červená, na dresoch domácich borcov. Výbuch v aréne spôsobil NIKITA KVARTAĽNOV. Asistencia: Roman Ľubimov.
     
    49:24
    Sorokin opäť podržal svoj tím, keď zlikvidoval tutovku z hokejky Tičara, nuž, čo už...
     
    48:09
    CSKA Moska dala gól!
    MAXIM MAMIN sa dnes po druhýkrát zapíše do listiny strelcov a CSKA hnaný vpred domácimi fans to na tú "desiatku" asi dotiahne. Asistencie: Nikita Zajcev a Jan Muršak.
     
    44:14
    Da Costa sa dostal k zakončeniu z medzikružia, minul však bránku Backlunda a puk skončil na zadnom mantineli.
     
    39:30
    Panin a Murley si to rozdali medzi sebou, obaja dostali po dve minúty za hrubosť.
     
    37:52
    Žarkov sa dostal do brejku, Backlund vytesnil priestor pri žrdi a puk vyrazil späť do hry, aby následne zlikvidoval aj dorážku Denisova.
     
    36:34
    Mamin dostal dve minúty za seknutie, na rad príde presilovka belasých.
     
    36:21
    Netík sa dostal do brejku a zoči-voči Sorokinovi neuspel, Iľja puk vyrazil a podržal svoj tím.
     
    31:37
    V bránke domácich dochádza k zmene, priestor dostal mladík menom Iľja Sorokin, ktorý mení skúseného Stanislava Galimova.
     
    31:37
    CSKA Moska dala gól!
    IGOR GRIGORENKO dnes dáva svoj hetrik a gratulujeme Igorovi k jeho 200. gólu v KHL. Asistencia: Nikita Zajcev.
     
    30:11
    CSKA Moska dala gól!
    Aj STEPHANE DA COSTA sa chcel zapísať dnes do listiny strelcov a podarilo sa mu to, v dorážke naznačil streľbu, položil si Johana na ľad a po kľučke ideálne zakončil. Asistencie: Bohdan Kiselevič a Jan Muršak.
     
    29:51
    Murley dve minúty za podrazenie, belasým bude horúco.
     
    28:54
    Vzájomné vylúčenie na oboch stranách, Brejčák dve minúty za nedovolené bránenie a Arťuchin oplácal, dve minúty za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    25:30
    Panin dostal dve minúty za seknutie a CSKA ide do troch, kedy, ak nie teraz?
     
    24:40
    Denisov dostal dve minúty za podrazenie, Slovan by si zaslúžil čestný úspech.
     
    15:03
    CSKA Moska dala gól!
    Stas poslal pekný puk MAXIMOVI MAMINOVI, ktorý vystrelil a od hokejky hráča hostí puk skončil v bránke Backlunda. Domáci využili presilovú hru. Asistencie: Andrej Stas a Stanislav Jegoršev.
     
    14:41
    Starosta dostal dve minúty za držanie.
     
    14:03
    CSKA Moska dala gól!
    ALEXANDER RADULOV prítomným ukázal, prečo je najproduktívnejším hráčom KHL, keď puk z pravej strany umiestnil k bližšej žrdi. Asistencia: Nikita Zajcev.
     
    11:53
    CSKA Moska dala gól!
    V poradí svoj 199. gól, a dnes svoj druhý, vsietil IGOR GRIGORENKO a aj Backlund loví puk zo svojej siete. Asistencie: Alexander Radulov a Stephane Da Costa.
     
    05:21
    Striedanie v klietke hostí, Denisa Godlu nahradil Johan Backlund.
     
    05:21
    CSKA Moska dala gól!
    Slovenský horor v Moskve, ďalšia akcia domácich končí gólom v sieti belasých, autorom tretieho gólu VLADIMÍR ŽARKOV. Asistencie: Denis Denisov a Andrej Stas.
     
    04:27
    CSKA Moska dala gól!
    Takýto úvod sa dal očakávať, Slovan sa nestihol spamätať z prvého gólu a už je tam jeho brat, do listiny strelcov sa zapíše IGOR GRIGORENKO. Asistencie: Stephane Da Costa a Alexander Radulov.
     
    03:24
    CSKA Moska dala gól!
    Pri signalizovanom vylúčení domáci svoju akciu dotiahli do konca a ALEXANDER RADULOV otvoril účet zápasu. Asistencie: Vladimír Žarkov a Maxim Mamin.
     
    01:23
    Ľubimov vo výbornej šanci to poslal rovno pod spojnicu Godlovej bránky, Denis aj v tomto prípade zasiahol a puk zlikvidoval.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 4. A. Radulov (Žarkov, Mamin), 5. Grigorenko (Da Costa, A. Radulov), 6. Žarkov (Denisov, Stas), 12. Grigorenko (A. Radulov, Da Costa), 15. A. Radulov (Zajcev), 16. Mamin (Stas, Jegoršev), 31. Da Costa (Kiselevič, Muršak), 32. Grigorenko (Zajcev), 49. Mamin (Zajcev, Muršak), 52. Kvartaľnov (Ľubimov), 53. A. Radulov (Da Costa, Naumenkov), 60. Hjalmarsson (Da Costa, Grigorenko)


    CSKA Moskva: Galimov (32. Sorokin) – Denisov (C), Zajcev, Bondarev, Kiselevič, Jegoršev, Panin, Naumenkov, Telegin – Grigorenko, A. Radulov (A), Da Costa – Muršak, Engqvist, Hjalmarsson – Mamin, Stas, Žarkov – Ľubimov, Arťuchin (A), Kvartaľnov
    HC Slovan Bratislava: Godla (6. Backlund) – Starosta, Sersen (A), Barker, Štajnoch, Kozák, Brejčák, Mihálik – Nagy (A), Murley, Hudáček – Kudrna, Tičar, Netík – White, Surový, Bartovič (C) – Lunter, Rehák

    Rozhodca: Belov, Rogačov – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 3.547