Oberwil – West Coast 6:0 (kon.) | Plzeň – Skalica 3:2 (kon.)
koniec
HBC Plzeň
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HBK Hokejmarket Skalica
cz Nedeľa 08.02.2015, 13:00 • Hokejbalová hala • Pilsen Challenge
     
    39:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí hokejbalisté nepohrdli výhodou 5 na 3. MICHAL EDL střelou z modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě a rozradostnil plzeňské diváky. Asistence: Michal Slanec, Martin Krch.
     
    34:54
    Skalica právě vstřelila branku!
    Přichází vyrovnání. Skalica se po dlouhé době dostala na delší čas do útočného pásma a její tlak zúročuje MARTIN DANIEL. Ten se na modré čáře opřel do balonku a našel místečko u Kráčinovy vyrážečky. Asistence: Jaroslav Martinusík.
     
    29:11
    Skalica právě vstřelila branku!
    Skalica snižuje zásluhou RADOSLAVA PETROVIČE. Slovenský útočník se na levém kruhu opřel do balonku a překonává Kráčinu. Asistence: Milan Rampáček.
     
    20:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí mají dvoubrankový náskok. Nejzkušenější Plzeňan JAROSLAV KEJŘ to teď vzal na sebe a střelou zápěstím ze střední vzdálenosti překonává Petroviče. Asistence: Jiří Kavalír.
     
    13:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku. ONDŘEJ MALÝ tečoval před Petrovičem střelu Michala Edla a posílá Plzeň do vedení. Asistence: Michal Edl, Marek Švarc.

    Tomáš Majer

    Góly a asistencie: 14. Malý (Edl, Švarc), 21. Kejř J. (Kavalír), 40. Edl (Slanec, Krch) – 30. Petrovič (Rampáček), 35. Daniel (Martinusík)


    HBC Plzeň: Kráčina (Kukrál) – Hanuš, O. Benedikt, Kavalír, Slanec, Vodrážka, Edl – Krch, J. Kejř, Švarc, Malý, Pauer, Krpal, Kunzmann, Vít, Vlasák, Novický, Kolařík
    HBK Hokejmarket Skalica: Radoslav Petrovič I – Zelenka, Smetana, Sobol, Daniel, Salajka, Filo, Babiar, Krajsa – Kolínek, Patinka, Rampáček, Černek, Vadík, Martinusík, Nečas, Válek, Škadra, Radoslav Petrovič II, Bolebruch, Pollák

    Rozhodca: Koskuba, Šulo

    Diváci: 120