Chodov – Vítkovice 2:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Tatran 5:2 (kon.) | Královské Vinohrady – Jičín 3:6 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 01.02.2015, 14:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    36:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky opět řádně zatopily před Chodovskou brankou. k volnému míčku se dostala DENISA FERENČÍKOVÁ, jejíž první pokus dokázala zastavit padající obránkyně Tožičková, proti druhému pokusu už ale nikdo nic udělat nestihla a Vítkovice tak odskakují zpět na rozdíl dvou gólů. Asistence: Hana Sládečková.
     
    34:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tučková poslala z rohu hřiště centr před branku a její nabídku poslala ze vzduchu za záda Ranochové MARTINA ŘEPKOVÁ. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    33:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odskakují na rozdíl dvou branek a její autorkou je opět Enenkelová. Nutno říct, že tato branka byla z kategorie darovaných. Urbánková totiž namazala právě VERONICE ENENKELOVÉ, která ze středu prostřeluje nešťastnou provázkovou. Bez asistence.
     
    31:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Šponiarová z rohu našla přesně hůl VERONIKY ENENKELOVÉ stojící ve velkém brankovišti a ta už neměla problém poslat míček za bezmocnou Provázkovou. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    04:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkávají brzkého vyrovnání. Hofmanová od mantinelu našla KRISTÝNU BACHMAIEROVOU, která si sama na středu srovnala míček a střelou nad nohu překonala Ranochovou. Asistence: Eliška Hofmanová.
     
    02:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Šupáková přihrála zpoza branky na PETRU MANDÁTOVOU, kterou nezaváhala a prostřelila Provázkovou nad její rukou. Asistence: Ivana Šupáková.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 5. Bachmaierová (Hofmanová), 35. Řepková (Tučková) – 3. Mandátová (Šupáková), 32. Enenkelová (Šponiarová), 34. Enenkelová, 37. Ferenčíková (Sládečková)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Jarolímová, Tučková, Dvořáková, Lacková, Klímová, Křížová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Hofmanová, Bachmaierová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ranochová (Kubíčková) – Šponiarová, Šupáková, Šrotová, Halfarová, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Pastušková, Mandátová, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Paloncyová, Laitinenová, Vobořilová

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 80