Chodov – Vítkovice 4:5 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 3:4 (kon.) | Ostrava – Tatran 5:8 (kon.)
Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 2:9 (kon.)
koniec
Bulldogs Brno
3:4 (2:0, 0:0, 1:4)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 01.02.2015, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga (CZ)
     
    59:45
    Ještě je tu možnost pro Brno. Šimek je potrestán dvouminutovým trestem vrážení na mantinel. Moc času už ovšem nezbývá.
     
    58:54
    Domácí už nemají na co čekat, takže odvolávají brankáře a zkoušejí to s šesti muži v poli.
     
    56:42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Obrat dokonán! Bohemka dlouho svírala svého soupeře pod velkým tlakem. Nakonec přišli dvě přihrávky křižně přes celé hřiště a po té druhé z nich MARTIN ŠIMEK strhává vedení na stranu Pražanů. Asistence: Martin Kisugite.
     
    49:14
    To už je pro domácí trenéry moc, a tak si berou time-out na důraznou poradu s hráči.
     
    49:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co se hostům povedlo. Během čtyř a půl minuty totiž dokázali smazat tříbrankové manko a to když se nyní Kieler dostal do pozice nahrávače, z rohu našel zcela volného MARTINA POLÁŠKA, který bez problémů trefil prázdnou bránu. Asistence: Patrik Kieler.
     
    46:37
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Teď už se ovšem Pražané dočkali a je to jen o gól. Růžek v přečíslení dvou na jednoho předložil balónek přesně na hůl PATRIKA KIELERA a ten střelou pod břevno dnes podruhé překonává domácího brankáře. Asistence: Adam Růžek.
     
    44:44
    Bohemians právě vstřelili branku!
    K trestnému střílení se postavil MARTIN KISUGITE, který několikrát naznačil střelu, až si nakonec stáhl míček do forehandu a střelou podél Kejíkovi ruky dnes poprvé za ním rozvlnil síť.
     
    44:44
    Ve hře obou mužstev se nejprve objevilo několik nepřesností. Nakonec se však Bohemka dostala do velkého tlaku a vše vyústilo v trestné střílení za faul Martina Koutného.
     
    42:51
    Domácí docílili další branky, jenže tentokrát ještě předtím zahrál jeden z brněnských hráčů vysokou holí a gól tak nemůže být uznán.
     
    41:36
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak toto byla naprostá florbalová paráda. JIŘÍ JUHAŇÁK běžel proti obránci, kterého se dokázal stahovačkou zbavit, aby si následně protáhl florbalku mezi nohama a zamířil přesně do protějšího horního rohu brány. Asistence: Martin Koutný.
     
    40:38
    Poláček schoval svou ránu za obránce, ta se tak najednou vynořila před Kejíkem, kterého ovšem zachránilo břevno.
     
    37:45
    Na utkání si našlo cestu 287 diváků, kteří nyní sledovali nepovedený pokus Žižky.
     
    36:17
    Teď k ní měl hodně blízko Fuchs, který přečíslení tří proti dvěma vyřešil střelou ze středu hřiště. Koráb ji dokázal lapit rychle vystřelenou levou rukou.
     
    21:11
    Jiří Koutný běžel ze strany sám na bránu, zkusil bekhendový blafák, ale s tím dokázal hostující brankář poradit a zachytit míček nohama.
     
    17:03
    Obrovská šance Kisugiteho. Ten měl na pravém křídle před sebou zcela prázdnou bránu, ale z poměrně velkého úhlu ji minul.
     
    12:07
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Během krátké chvíle je to už o dvě branky. Jalový rychle posunul míček po křídle vpřed, kde stál JOSEF ŽIŽKA, který procedil svou střelu mezi nohama obránce a ta tak zaplula přesně k pravé tyčce. Asistence: Lukáš Jalový.
     
    11:25
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A domácí početní výhodu využívají. Jakůbek táhl míček směrem k mantinelu, kde jej předal JIŘÍMU BAUEROVI, který byl naopak v náběhu do středu hřiště a odtud vypálil přesně k tyči. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    10:41
    Je tu první vyloučení zápasu. Za bránění ve hře je vyloučen hostující Chlumský a Brno tak bude hrát přesilovku.
     
    09:25
    Pokus Růžka od levého mantinelu proskočil Kejíkovi mezi rukama, ale za ním stál ještě Kadlec a ten celou situaci pro Brňany vyřešil.

    Daniel Havel

    Góly a asistencie: 12. Bauer (Jakůbek), 13. Žižka (Jalový), 42. Juhaňák (Koutný M.) – 45. Kisugite (t.s.), 47. Kieler (Růžek), 50. Poláček (Kieler), 57. Šimek (Kisugite)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Brom, Kadlec, Jalový, Fuchs, Juhaňák, Hrubý, Jeski, Koutný J., Komenda, Hrazdíra, Koutný M. "C", Grábl, Mendrek, Bauer, Veselý, Žižka, Ondráček, Jakůbek

    Trenér: Rostislav Kohút

    FbŠ Bohemians: Koráb (Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Šimek, Bagin "C", Zapletal, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Kieler, Kindl, Růžek, Šárka

    Trenér: Marek Chlumský

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 287