Chodov – Vítkovice 4:5 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 3:4 (kon.) | Ostrava – Tatran 5:8 (kon.)
Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 2:9 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
4:5 (2:1, 0:3, 2:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 01.02.2015, 17:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga (CZ)
     
    59:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    PATRIK DÓŽA se na to už nemohl dívat a prudkou střelou z levého křídla, která jen zasvištěla vzduchem a zapadla k zadní tyči, vykřesává jiskřičku naděje pro chodovské barvy. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    57:41
    Vítkovice rozehrávali z rohu u vlastní branky. Na levé straně se ale dokázal uvolnit Veltšmíd, který se pokusil i zakončit a trefil zadní tyč Barákovy branky.
     
    57:09
    Jan Barák zůstává na střídačce, Chodov se bude o vyrovnání pokoušet v šesti.
     
    49:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hubálek zatáhl míček za branku, odkud kolem Barákovy natažené nohy našel před branku sbíhajícího JANA ŠEBESTU, který neměl moc problémů poslat míček do odkryté klece. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    44:40
    Dóža táhl míček při protiútoku, shodil ho do boku na Ondruška, který střílel do poloprázdné branky. Součka ale zastoupil Šebesta a nohou srazil míček do bezpečí.
     
    41:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    PATRIK DÓŽA obdržel přihrávku od Sýkory, na nic nečekal a prudkou střelou k tyči snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    34:49
    Lukáš Veltšmíd tedy odchází na trestnou lavici na 2 minuty za sekání.
     
    34:49
    trestného střílení se ujal Tom Ondrušek, přehodil si míček na forhend a snažil se prostřelit Součka pod tělem. Vítkovický brankář si ale pohlídal všechny skulinky a nájezd zneškodnil.
     
    33:42
    Hezcko se ocitl v obrovské šanci, když dostal míček na hranici brankoviště. Ačkoliv měl na zakončení poměrně dost času, branku přestřelil.
     
    30:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté měly kromě přesilové hry k dispozici i volný úder z výhodné pozice a dokázali toho využít. po přiťuknutí od Veltšmída se vytočil JAKUB HUBÁLEK a trefil se náramně pod víko. Barák byl bez šance. Asistence: Lukáš Veltšmíd.
     
    30:14
    Nebezpečí před brankou musel hasit David Bouša a inkasuje 2 minuty za držení.
     
    25:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté otáčejí stav zápasů a překlápí misky pomyslných vah na svoji stranu. Po nabídce Veltšmída se na se na středu dostal k zakončení MAREK MATEJČÍK a na několikátý pokus dostal míček za Baráka. Asistence: Lukáš Veltšmíd.
     
    22:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    PETR JANKULÁR vyslal na branku Baráka krásnou táhlou střelu a míček zaplul přesně k zadní tyči.Asistence: Jan Šebesta.
     
    18:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Barák nejprve předvedl dobrý zákrok, když vyškrábl míček padající do branky. Na dorážku MARKA MATEJČÍKA ze vzduchu byl ale chodovský brankář krátký a Vítkovice tak snižují na rozdíl jediné branky. Asistence: David Matúš.
     
    13:29
    Pěknou akci předvedl Vávra s Boušou. Po přihrávce prvně jmenovaného se ocitl Bouša sám před Součkem, ale Vítkovickým brankář se proti Boušovi vrhl a šanci mu sebral.
     
    11:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí ale neproměněná šance mrzet nemusí, neboť PETR PRAŽÁK krásnou střelou z křídla vymetl všechny pavučinky v rohu Součkovy branky. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    10:58
    Chodov podnikl rychlý brejk, na jehož konci střílel do poloodkryté branky Ondrušek, ale nedokázala zamířit přesně a nabídnutou šancí pohrdl.
     
    08:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražan vyslal na branku Vítkovic přízemní střelu, kterou dokázal za Součkova záda jemnou tečí usměrnit ONDŘEJ MIKEŠ. Asistence: Martin Pražan.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 9. Mikeš (Pražan), 12. Pražák (Vávra), 42. Dóža (Sýkora), 60. Dóža (Ondrušek) – 19. Matejčík (Matúš), 22. Jankulár (Šebesta), 26. Matejčík (Veltšmíd), 31. Hubálek (Veltšmíd), 50. Šebesta (Hubálek)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Šrámek) – Jelínek, Pražan, Sýkora, Schubert, Jastřembský, Kotlas, Bouša, Běhavý, Fiala, Vávra, Klápa, Pražák, Ondrušek, Vojtíšek, Mikeš, Chmelíček, Dóža, Strachota
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Ciompa) – Jankulár, Brus, Heczko, Jan Šebesta, Pešat, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Jousi, Matúš, Gál

    Rozhodca: Jakub Furmánek, Vlastimil Štolc