Sassuolo – Inter 3:1 (kon.) | Udinese – Juventus 0:0 (kon.) | Cesena – Lazio 2:1 (kon.)
Chievo – Neapol 1:2 (kon.) | Bergamo – Cagliari 2:1 (kon.) | Palermo – Hellas Verona 2:1 (kon.)
Turín – Sampdoria 5:1 (kon.) | AC Miláno – Parma 3:1 (kon.)
koniec
Chievo Verona
1:2 (1:1)
SSC Neapol
Nedeľa 01.02.2015, 15:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Hamšík si ešte v závere nabehol na dlhú loptu a hlavičkou mieril sľubne, no len do tela gólmana. Tretí gól do jeho siete tak nepadá.
     
    90+3
    Radovanovič skúsil prekvapujúcu strelu z uhla, Rafael musel vyraziť pred seba a len tak tak zažehnal nepríjemnosti!
     
    90
    Mohol prísť po centri Hamšíka na zadnú žrď, kde rybičkou len o vlások minul loptu De Guzman! Nechýbalo veľa a bolo by rozhodnuté.
     
    87
    Zukanovič sa fasntasticky hodil do strely Higuaína, ktorý po nahrávke a brejku Hamšíka bol v ideálnej šanci a mohol rozhodnúť. Nestalo sa tak, nasledoval len roh.
     
    82
    Posledná zmena v zápase, Cesara nahradil Christiansen.
     
    79
    Marek Hamšík strieda Mertensa.
     
    78
    De Guzman mohol spečatiť výhru svojho tímu, ale po priťuknutí od Mertensa mieril trestuhodne nad, pritom bol vo výbornej pozícii!
     
    76
    Higuain posielal do vápna prudký center, ktorý sa od Callejonovej hlavy len odrazil a potom aj do tiel obrancov. Bizzarri preto ani nemusel zasahovať, hoci to na prvý pohľad vyzeralo nebezpečne.
     
    72
    Paloschi striedal, na jeho miesto prišiel Meggiorini.
     
    68
    Dnes dohral Jorginho, nahradil ho Gargano.
     
    64
    Callejón príde do hry, vymení Gabbiadiniho.
     
    63
    Botta veľa pozitívneho nepriniesol, odkedy prišiel na ihrisko jeho tím teraz inkasoval a po faule sám videl aj žltú kartu.
    Manolo GABBIADINI - 1:2
     
    62
    Neapol dal gól! Prvý zásah v dueli, ktorý nie je vlastný! Na ľavej strane sa po dlhom čase objavili hráči Neapola a hneď je z toho gól. Strinič skvele využil priestor a možnosť nahrať, v strede šestnástky sa MANOLO GABBIADINI skvele zorientoval, vystrelil z miesta a posiela svoj tím do vedenia!
     
    61
    Botta príde do hry na domácej strane, vymenil Birsu.
     
    58
    Pellissier ešte stihol loptu po nahrávke kolegu do strany, posielal center naspäť a Paloschimu chýbalo pol hlavy, aby to zakončil. Neapol sa ubránil.
     
    54
    Paloschi na opačnej strane zavaril obrane, podral loptu a dostal sa do šance pri bližšej žrdi. Ešte nahral Zukanovičovi, ktorý váhal a napokon aj vystrelil hoci slabo. V každom prípade Rafael neinkasoval.
     
    52
    Gabbiadini si v šestnástke skvele prebral loptu a otočil sa tvárou k bráne. Napálil to na Bizzarriho, ten predviedol skvelý zákrok a podržal svoj tím.
     
    45
    Pellissier manévroval s loptou a posielal ju do šance pre Paloschiho. V poslednej chvíli dva metre pred bránou odkopával Britos.
     
    30
    Ďalšia šanca Pellissiera, opäť sa hlavičkou dokázal presadiť a mieril zaujímavo, no v páde napokon mieril aj mimo. Rafael bez práce.
    PELLISSIER - 1:1
     
    25
    Verona dala gól! Neapol si nedal pozor na najlepšieho hráča domácich, ktorý hrozil od úvodu a preto pyká. Center do vápna Rafael podobne ako na druhej strane pri gólovke Bizzarri vyrazil len pred seba, čo hneď znamenalo teč od Pellissiera rovno do siete! Gól bol napokon pripísaný ako vlastný MIGUELA BRITOSA.
     
    23
    Rafael sa musel mať napozore, vystrašil ho kto iný ako Pellissier. Dobrý center napokon nasmeroval nad bránu a vyrovnanie z tho nebude.
    Bošťjan CESAR - 0:1
     
    18
    Neapol dal gól! Gabbiadini si krásne zabehol za obranu a vyhol sa ofsajdu, postupoval do šance sám. Napokon ho dostihol BOŠŤJAN CESAR, ktorý odrazenú strelu od brankára nešťastne zrazil do vlastnej siete!
     
    7
    Obrovská možnosť pre domácich! Pellissier mieril hlavičkou po centri z rohu na zadnú žrď, kde Paloschi číhal, ale loptu do siete nedorazil.
     
    3
    Veterán Pellissier číhal na dobrý center Birsu a chýbalo len málo, aby Rafaela prekabátil a dostal loptu do siete!

    Filip Kubaliak

    Góly: 25. Britos (vla.) – 18. Bošťjan Cesar (vla.), 62. Gabbiadini

    Karty:   63. Botta (CHV)


    Chievo Verona: Bizzarri – Zukanovič, Gamberini, Cesar (82. Christiansen), Schelotto, Izco, Birsa (61. Botta), Radovanovič, Hetemaj, Paloschi (72. Meggiorini), Pellissier (K).
    Náhradníci: Bardi, Seculin – Sardo, Biraghi, Cofie, Botta, Lamin Jallow, Christiansen, Meggiorini.

    SSC Neapol: Rafael – Maggio (K), Albiol, Britos, Strinic – David Lopez, Jorginho (68. Gargano) – Gabbiadini (64. Callejón), De Guzman, Mertens (79. Hamšík) – Higuain.
    Náhradníci: Colombo, Andújar – Luperto, Hamšík, Gargano, Inler, Callejón, Zapata.

    Rozhodca: Luca Banti