Bohemians - NE – Ne 2:8 (kon.) | Židenice – Olomouc 2:3 (po pr.) | ELITE PRAHA – Liberec 2:5 (kon.)
koniec po predl.
K1 Florbal Židenice
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
FBS Olomouc
cz Sobota 31.01.2015, 17:00 • SH SportPoint Brno • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    61:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Míček se několikrát odrazil v nebezpečné blízkosti od Příleské. Během vteřiny se kolem brankářky utvořil neprostupný zástup Olomouckých, LUCIE MACHŮ nejrychleji vydolovala míček a i když neměl pokus velkou razanci, za čáru se dokutálel. Bez asistence.
     
    59:57
    Žaneta Veletová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za nedovolené vrážení.
     
    58:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný závěr! Hostující florbalistky získaly děrovaný předmět pod svou kontrolu, ADÉLA PANTĚLEJEVOVÁ trpělivě počkala na příležitost na hranici brankoviště, kde jemným dloubnutím překonala brankářku. Asistence: Monika Zamazalová.
     
    57:32
    Příleská se přitiskla k opačné tyči, než letěla jedna z hanáckých ran! Zařinčela branková konstrukce a hned potom se rozvlnila boční síťka!
     
    55:45
    Židenice právě vstřelily branku!
    Závěr základní hrací doby se blíží a vedení se ujímá Sokol. Lenka Raabová předložila přihrávku LINDĚ HYKSOVÉ, která zkusila štěstí ranou z levého křídla. Starečková míček mimo tyče nevytěsnila a ve finále se jen pochmurně ohlédla. Asistence: Lenka Raabová.
     
    52:15
    Starečková se napnula jako struna, zacpala odkryté části kasy kolem tyčí a stala se hrdinkou okamžiku, když ji žádná ze střílejících nepřekonala!
     
    45:17
    Hostující šly vpřed ve více hráčkách, ovšem úspěšná koncovka se nedostavila. Hned poté se rozběhly domácí a Starečková se musela natáhnout na čáře, aby vyzrála na protivnici!
     
    44:49
    Za brankářkou sokolského celku zvoní tyč! Velmi nepříjemná situace pro domácí obránkyně, míček se odkutálel pryč od brankové čáry.
     
    43:21
    Monika Dundelová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za blokování hole.
     
    42:30
    Už se zdálo, že domácí útočnice, které přihrávala samotná Příleská, bude v samostatném úniku úspěšná, avšak byla dohoněna obránkyní a ztratila míček.
     
    30:34
    Sokol v posledních minutách je jednoznačně aktivnější. Domácí se usadily jako špína na nádobí nedaleko od Starečkové, maskovaná žena fantasticky zastavuje.
     
    29:41
    Velké pochybení v hanácké kombinaci nabídlo domácím skvělou šanci při situaci 2 na 1, ale Starečková osvědčila schopnost natáhnout se pro každý míček a výborně zasáhla!
     
    26:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Brankářka Brna už nebyla schopna vzdorovat. Z chumlu před Příleskou vytěžila Olomouc několik více než nebezpečných výstřelu, ten nejpovedenější si vzala na starost JANA JANOŠOVÁ. Vůbec se s tím nepárala a vymetla židenickou šibenici. Asistence: Simona Kabeláková.
     
    26:08
    Příleská se znovu pořádně zapotila! I teď se brněnská strážkyně činila, když natřikrát vyrazila sadu štípavých olomouckých střel!
     
    23:53
    Nahození nadělalo Příleské až nečekaně mnoho potíží. Napoprvé kulatý předmět vyrazila, napodruhé mu také nedovolila projít a napotřetí zblokovala dělovku Janošové zadek jedné z bránících.
     
    14:09
    Starečková má nyní v brankovišti velké množství práce. Nejdříve správným pohybem zničila nadějnou židenickou pozici a o chvíli později mohla být ráda, že střela rozvlnila pouze ochrannou síť.
     
    06:20
    Další fantastická židenická příležitost! Florbalistka trefila tyčku, od níž se děrovaný nesmysl odrazil do druhé části brankové konstrukce. I když se míček neposedně kutálel po brankové čáře, do sítě nezamířil!
     
    05:23
    Židenice právě vstřelily branku!
    Na polovině hrací plochy zaváhala formace Olomouckých a míček se přesunul na brněnské hole. Martina Indrová si v rychlosti zpracovala kulatý předmět, rychle jej předala KAMILE PRAVCOVÉ, jejíž sprint přes útočnou polovinu zakončila přesně umístěnou dělovkou do volného prostoru. Asistence: Martina Indrová.
     
    04:01
    Brankářka Olomouce nadvakrát vychytala brněnskou útočnici, která zklamala při v podstatě stoprocentní situaci! Akci zastavil až faul jedné z červených.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 6. Pravcová (Indrová), 56. Hyksová (Raabová) – 27. Janošová (Kabeláková), 59. Pantělejevová (Zamazalová), 62. Machů


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Kouřilová) – Rozenbergová, M. Svobodová, L. Svobodová, Hyksová, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, Raabová, Vývodová, Pravcová, Indrová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Theimerová
    FBS Olomouc: Starečková (Králová) – Reimerová, Janošová, Pavlíková, Martinková, Nováčková, Vysloužilová, Machů, Kamínková, Zamazalová, Grufíková, Bestrová, Pantělejevová, Lišková, Kabeláková

    Rozhodca: Zdeněk Cholek a Jana Matulíková

    Diváci: 75